Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

ne zaboravljam...

kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican

Jedini trener koji je sebi dozvolio luksuz da odbije za redom 3 ili 4 ozbiljne ponude EL timova i bude duži vremenski period bez posla je Paskval. Istovremeno držeći jako visoku cenu.

Ali za razliku od Trinkija on ima i EL titulu i 6-7 titula državnih prvenstva, trener godine u EL, Španiji, Grčkoj i Rusiji.

Trinki je i nešto stariji i daleko ispod te klase a i zaradio je verovatno tri puta manje para od ovog zanata a ugovor, ako mu je ponudjen, sigurno nije tanak i samo do kraja sezone.

Tako da...

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Alek The Great said:

Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda.

Koliko da vam plati?

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
45 minutes ago, djole said:

Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti?

Nisu rekli koji ponedeljak 😀

Posted
4 hours ago, Čočo said:

Mučeni Ocokoljić veći cigan nego naš Saša a dobiće batine u četvrtak ne što je cigan nego što je trener Partizana. 😅

Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. 

Posted (edited)
15 minutes ago, Starakajla said:

Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. 

Ok. Očigledno sam išao sa pogrešnim Mirkom Ocokoljićem na Zvezdine utakmice. I to u KLS. 😂

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Ha-ha 16
Posted

Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja.

https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/

Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze.

• Like 4
Posted (edited)
6 minutes ago, dekifisher said:

Niko od trenera se nije pojavio danas na treningu!

Pa ko je onda vodio trening ?

Edited by TripleJ
Posted
6 minutes ago, TripleJ said:

Pa ko je onda vodio trening ?

Ne znam. Ne znam ni da li je održan trening. 

Ovo što sam napisao je Kuzma rekao u podkastu, kao informaciju iznutra.

Posted
7 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja.

https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/

Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze.

to je ono o cemu sam pricao... svi su se krili i uzivali pod imenom Zeljka Obradovica, Ostoja se izgubio pa sebe nazivao reformatorom, Savic verovstno nije ni puno ukljucivao mozak, samo parola "Zeljko ce to"

sto miroslav napisa, Misko Raznatovic ti pisa po treneru, ti cutis. Vucic ga proziva za udar na drzavu, klub cuti. Andjuss govori najgore gadosti sa drzavne televizike, klub cuti. I tako milion primera, igraci namirisali krv, jer jebi ga na mrtvog vuka i zec kurac dize...

i onfa kao UO imas odresene ruke, pa jel ih do tad nije imao? Jesmo mi 100% sigurni da npr zeljko nije trazio sankcije za neke igrace, a da mu je receno, nemoj sad, dsj da probamo jos malo, puno smo ga platili...

Ali kako god... cudna je ova njegova tisina, cudna je tisina Sase Pavlovica.. ali nijedna saga nikad nije dobro zavrsena za nas, tako da na kraju ocekujem odustanak svih, i nek sve ide u kurac... za pare se ne brinem, kad sve se zavrsi, onaj koji nas mrzi jedva ceka da se ostoja dovuce do njega i moli za koji dinar...

Posted

Najveći poraz u istoriji Partizana je onaj u Gentu/Ganu na prvom F4. Da smo tada uzeli titulu koju su svi vidjeli već vrv bi potonji sudari sa Jugoplastikom imali drugačiji ishod bar djelimično.

A ta finala YU lige su bila svojevrsna audicija za budućeg šampiona Evrope.

Ali to je šbbkbb. Sada je stvarno loše a biti gore može. Šta uraditi da a se to spreči?

Posted

Ispravite me ako grešim, čini mi se da je trenutna situacija takva da je trener otišao a uprava, na čelu sa predsednikom ne može da obezbedi normalno funkcionisanje kluba. Niko ne drži treninge niti ima naznaka ko će biti naredni trener.

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Ispravite me ako grešim, čini mi se da je trenutna situacija takva da je trener otišao a uprava, na čelu sa predsednikom ne može da obezbedi normalno funkcionisanje kluba. Niko ne drži treninge niti ima naznaka ko će biti naredni trener.

giphy-2.gif.37d6f3bc01c0e2f1280cf09f6293c708.gif