NikadProtivŽelimira Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Moraću da preispitam sve što pišem danas, budući da tradicionalni neistomišljenici izgleda misle slično. 1 1 8
Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 3 hours ago, ScepanScekicSto said: ne zaboravljam... kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican Jedini trener koji je sebi dozvolio luksuz da odbije za redom 3 ili 4 ozbiljne ponude EL timova i bude duži vremenski period bez posla je Paskval. Istovremeno držeći jako visoku cenu. Ali za razliku od Trinkija on ima i EL titulu i 6-7 titula državnih prvenstva, trener godine u EL, Španiji, Grčkoj i Rusiji. Trinki je i nešto stariji i daleko ispod te klase a i zaradio je verovatno tri puta manje para od ovog zanata a ugovor, ako mu je ponudjen, sigurno nije tanak i samo do kraja sezone. Tako da... Edited 10 hours ago by Wingwalker 2
djole Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti?
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda.
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda. Koliko da vam plati? 1 2
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ne bih bio u kozi ovom Ocokoljicu. Covek bas nista nije kriv a ima da dozivi salvu uvreda i zvizduka. Edited 10 hours ago by Jakob Aman
Nikom nista Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 45 minutes ago, djole said: Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti? Nisu rekli koji ponedeljak 😀
Starakajla Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Čočo said: Mučeni Ocokoljić veći cigan nego naš Saša a dobiće batine u četvrtak ne što je cigan nego što je trener Partizana. 😅 Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar.
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 15 minutes ago, Starakajla said: Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. Ok. Očigledno sam išao sa pogrešnim Mirkom Ocokoljićem na Zvezdine utakmice. I to u KLS. 😂 Edited 9 hours ago by Čočo 2 15
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vlast-je-oterala-zeljka-obradovic-podneo-ostavku-partizan-ostoja/ https://substack.com/inbox/post/180424398?utm_campaign=post&utm_medium=web&fbclid=PAb21jcAOawnxleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAae5CnreexbxtjKjNgypoOAkBi5LoN6Mo7ZfaDoRIrAfzI2Va5rPY_bnP8Uq5A_aem_YumMWbahhYxJ9ckCIC3jAg&triedRedirect=true Malo tekstova skupljenih okolo.
NikadProtivŽelimira Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja. https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/ Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze. 3
TripleJ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 6 minutes ago, dekifisher said: Niko od trenera se nije pojavio danas na treningu! Pa ko je onda vodio trening ? Edited 8 hours ago by TripleJ
dekifisher Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, TripleJ said: Pa ko je onda vodio trening ? Ne znam. Ne znam ni da li je održan trening. Ovo što sam napisao je Kuzma rekao u podkastu, kao informaciju iznutra.
NikadProtivŽelimira Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako su Rique i Alijan Rakić bili efikasni u formiranju klanova, možda smo imali za 7na7. 5+2, izmene na 5 minuta.
ScepanScekicSto Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 7 hours ago, NikadProtivŽelimira said: Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja. https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/ Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze. to je ono o cemu sam pricao... svi su se krili i uzivali pod imenom Zeljka Obradovica, Ostoja se izgubio pa sebe nazivao reformatorom, Savic verovstno nije ni puno ukljucivao mozak, samo parola "Zeljko ce to" sto miroslav napisa, Misko Raznatovic ti pisa po treneru, ti cutis. Vucic ga proziva za udar na drzavu, klub cuti. Andjuss govori najgore gadosti sa drzavne televizike, klub cuti. I tako milion primera, igraci namirisali krv, jer jebi ga na mrtvog vuka i zec kurac dize... i onfa kao UO imas odresene ruke, pa jel ih do tad nije imao? Jesmo mi 100% sigurni da npr zeljko nije trazio sankcije za neke igrace, a da mu je receno, nemoj sad, dsj da probamo jos malo, puno smo ga platili... Ali kako god... cudna je ova njegova tisina, cudna je tisina Sase Pavlovica.. ali nijedna saga nikad nije dobro zavrsena za nas, tako da na kraju ocekujem odustanak svih, i nek sve ide u kurac... za pare se ne brinem, kad sve se zavrsi, onaj koji nas mrzi jedva ceka da se ostoja dovuce do njega i moli za koji dinar...
Recommended Posts