Nini3112 Posted Sunday at 07:48 PM Posted Sunday at 07:48 PM 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jel vam deluje da je nervozan? Gde nije,bas mu se vidi.
Nikom nista Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM Za ovo je trebalo otkljuฤati KKPLive temu...tamo se kroz prste gleda na psovke i ostala ฤaลกฤavanja ๐
odupri se ludilu Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM ajde ljudi pisite gledam repku ย
Jakob Aman Posted Sunday at 07:51 PM Posted Sunday at 07:51 PM Just now, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku ย Podjednako lose. Igra Srbije i ovaj intervju. 1
ScepanScekicSto Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Ne znam zivota mi sts je gore ย da to da su ga busili igraci i/ili to da ga je busila uprava kluba ย ๐คฏ๐คฏ
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Zakljuฤak, ja nisam niลกta kriv da bih dao ostavku i usput se uporedio sa Kiฤanoviฤem, Duletom, Daniloviฤemโฆ
DameTime Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Jel poฤeo da piลกe knjigu Kako sam pobedio crno-belu revoluciju, zna li se ลกta? 2 7
le piaf Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM 1 minute ago, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku ย ย Najbolji deo je let jedne muve koja je izgleda namirisala govno, i zuji mu oko glave.ย 3 1 10 2
Don Dusko Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM Kad bude Zeljkova kontraofanziva otkljucavam vam kk live. 1 1 1
kojihit Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba ย hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA 1
Nikom nista Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM Ne, ne... ide ona klasiฤna priฤa: ako sam ja problem, mogu sad da podnesem ostavku, ali to nista nece resiti i klub ce se vratiti u kameno doba 1
Don Dusko Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM 1 minute ago, kojihit said: Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba ย hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA Ako on moli bice ovo sto je juce bilo. 1
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 07:55 PM Posted Sunday at 07:55 PM Lik u isti koลก stavlja Kiฤu i Vujoลกeviฤa sa Zeฤeviฤem,Djuriฤem i Toletom,saฤuvaj me i sakloni. Kakav nazadnjaฤki polupanac. 3
NMX Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM Prava SNS skola, nema sta. Mada iz te skole je i ovaj prvi potez, da isprica svoju pricu (tacnu ili ne) koja ce posle morati da se demantuje. A pitanje je da li ce Zeljko to uraditi
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted Sunday at 08:00 PM Posted Sunday at 08:00 PM Lik je pola sata pljuvao po igracima i oznacio ih kao glavne i jedine krivce, a onda na kraju poziva navijace koji vec imaju pik na njih da ih ne napadaju.ย 5
ScepanScekicSto Posted Sunday at 08:02 PM Posted Sunday at 08:02 PM I kaze ย "Moลพda sam ranije mogao da pozovem ลฝeljka, kada sam prvi put video da je nezadovoljan, moลพda je to delimiฤno i krivica sportskog direkotra. Kuvalo se u ลฝeljku, i onda je puklo". ย ali samo mozda
Son_of_a_gun Posted Sunday at 08:03 PM Posted Sunday at 08:03 PM Ne reฤe lik zaลกto baciลกe Zorana niz vodu ako je radio odliฤan posao. 1
kojihit Posted Sunday at 08:06 PM Posted Sunday at 08:06 PM E da, na pocetku kad prica o tome kako ga je ลฝO zvao u sredu, pa on njega drufi put (dok Ivan PR ureฤuje tekst) pa kad ga je jos jednom zvao ลฝeljko mu rekao ajd Ostoja ne smaraj, odmaramย 1 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 08:09 PM Posted Sunday at 08:09 PM Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer ลพelim mir u zemlji. ๐ 1 4
Luchifer89 Posted Sunday at 08:12 PM Posted Sunday at 08:12 PM Fantastiฤna frizura, fantastiฤna... Minja preletaฤica reฤe - loลกe smo igrali + bw kombinezon
kojihit Posted Sunday at 08:14 PM Posted Sunday at 08:14 PM 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer ลพelim mir u zemlji. ๐ ย Ja sam ovaj poziv kad mu kaze Ostoja odjebi, odmaram 1 1
Recommended Posts