Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj u 100 maraka da će juriti Karaicica, to je baš onako sns populizam do jaja, a i drugi su ih odbili.

Takodje Aca Matovic je odbio da odradi trening večeras.

Takodje razbijena su stakla u maloj areni 

Posted (edited)
26 minutes ago, le piaf said:

Jasno je valjda svima bilo, da je on svoju odluku doneo. Izuzev nekolicine navijača Zvezde što prosipaju pamet ovde već dva dana. 

Sada svim silama na Ostoju, i gazdu mu. 

Pitam se da li je makar malo sramota sve "znalce" koji su prethodna 3 dana pisali kako je sve ovo farsa, izrežirana predstava usled loših rezultata i sl.

Slušala sam @Stex jutros, u videu kaže da su pre neko veče Želimira pitali da li hoće da ga sprovedu do drugog izlaza sa aerodroma, on je hteo da prođe pored navijača. Makar je od njih dobio oproštaj kakav je zaslužio.

8 minutes ago, zorex said:

Ali moram da kažem, iskreno se malo plašim za zdravlje igrača, mnogo idiota ima, a i mnogo je besa mediji ljudima. Izlazila je gomila poluinformacija, brdo šatro insajdera, ispade da maltene nema igrača koji nije bušio Željka. Baš može da bude zajebano i nadam se da će biti dovoljno razuma da sve ostane na prozivkama.

Nadam se da imaju mozga i obraza za toliko, sve na stranu, apsolutno je nedopustivo da igrači budu ugroženi u bilo kom trenutku.

Edited by DameTime
typo
  • Like 5
Posted (edited)
2 minutes ago, Torresinho said:

Nista, Trinki ili Djordjevic, da se radi i da se iskoristi ovaj "laksi raspored" da vatamo prikljucak za plej in. 

To je stav, to je optimizam

4 minutes ago, Don Dusko said:

I jos jedan pljuc za KKP u toku treninga kad se svi okupljaju ide ova objava.

Dobar tajming bas.

+1

Preuzasni su zaista

Edited by kojihit
Posted

Sanse da Sale il Trinki prihvate posao nakon sto je Zeljko ovako otisao su ravne nuli. Zapravo nisam siguran da li je ijedno jace trenersko ime voljno prihvatiti posao u ovakvom trenutku gdje ce, ako ne bude totalnog bojkota, svaki mec biti u atmosferi linca. Mozda eventualno Kokoskov da si pokusa spasit karijeru na EL nivou. 

• Like 5
Posted

I još nešto. Ukoliko bilo ko od Željkovih saradnika u ovom mandatu ostane u KKP, a tu mislim na doslovno sve, pa i Karaičića ako mu ponude mesto prvog trenera - su izdajnici. 

Posted

Meni je sad vec sve ovo malo previse i na granici sa nenormalnim.

12 minutes ago, le piaf said:

I još nešto. Ukoliko bilo ko od Željkovih saradnika u ovom mandatu ostane u KKP, a tu mislim na doslovno sve, pa i Karaičića ako mu ponude mesto prvog trenera - su izdajnici. 

A ne kapiram, zar nije Zeljko sam podneo ostavku?

Ispada kao da su ga oterali

• Like 15
Posted

Iz ove vuzure sad deluje da se Željku napravila dodatna neprijatnost i muka sa celim aerodrom fazonom i ovim pregovorima juce i danas 

Posted
3 minutes ago, nemanjaol said:

A ne kapiram, zar nije Zeljko sam podneo ostavku?

Ispada kao da su ga oterali

Rekao bih da je ostavka bila moralni čin, a razlozi su bili napredne prirode. Voleo bih da Želimir sazove konferenciju i ne ostavi prostora za teorije i targetiranja pogrešnih ljudi. 

Vanja je najstrašnije isprozivan ispred Arene, ima metu na čelu. Ništa bolje neće proći ni ostali, bes je kulminirao, i biće sranja. Važno je da se izađe sa istinom u javnost, nadam se da Željko neće propustiti da to i uradi. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, le piaf said:

Rekao bih da je ostavka bila moralni čin, a razlozi su bili napredne prirode. Voleo bih da Želimir sazove konferenciju i ne ostavi prostora za teorije i targetiranja pogrešnih ljudi. 

Vanja je najstrašnije isprozivan ispred Arene, ima metu na čelu. Ništa bolje neće proći ni ostali, bes je kulminirao, i biće sranja. Važno je da se izađe sa istinom u javnost, nadam se da Željko neće propustiti da to i uradi. 

Ali sta je sad Vanja kriv? Msm na taj deo i mislim kada kazem da je nenormalno.

Kakve Vanja ima veze sa naprednom pricom? Covek jedan od retkih sportieta koji je otvoreno protiv SNS-a

• Like 18
  • Thanks 1
Posted

A da se malo smire strasti. Mislim znamo već dugo ko nam upravlja klubom. Znamo već par dana da je Željko podneo ostavku. Nema smisla igrače prozivati to je pogrešno na više nivoa.

Po meni najbolje je sada nekog mladjeg trenera kome to imponuje pa možda se nešto izrodi iz toga. A ako ne bar ne trošimo jača imena i novu sezonu možemo početi sa restartom.

• Like 3
Posted (edited)

Zar nije Vanja fazon prvi i jedini od aktivnih sportista pokazao da je anti-sns i potpisao ono saopstenje proglasa ili sta je vec bilo, posle Mladenovca i Ribnikara

Edited by kojihit
  • Like 10
Posted
2 minutes ago, odupri se ludilu said:

A da se malo smire strasti. Mislim znamo već dugo ko nam upravlja klubom. Znamo već par dana da je Željko podneo ostavku. Nema smisla igrače prozivati to je pogrešno na više nivoa.

Po meni najbolje je sada nekog mladjeg trenera kome to imponuje pa možda se nešto izrodi iz toga. A ako ne bar ne trošimo jača imena i novu sezonu možemo početi sa restartom.

Evo pod kojim bih uslvoima pretio kk partizan dalje

ostoja pofnese ostavku i vise jikad ne dodje nanutakmicu 

2-3-4-5 igraca bude sklonjeno uz konsultacoje sa Zeljkom ili njegovim stafom

Vlade Jovanovic tad moze da sedne na klupu i imace moju podrsku

Posted

Izasao Vanja, hrabar potez ali neophodan. Msm da ga je neko napusio kurcem ali vecina je imala strpljenja sa saslusa i na kraju je dobio aplauze.

Samo to izginucemo za ovaj klub ...ne znam kako ce uspeti da bilo koga ubede u to.

Zeljkova prenesena potvrda je jos.jace bacila igrace pod voz, ne bih im u koži bio...niko od njih nece ostati od leta, ali nije to problem, vec da li ce Partizan i kako uspeti da privoli nove, kvalitetne igrace posle ovoga. 

Ako makar rasteramo ćacad u nekoj meri iz kluba, i to je velika stvar. Mada teško će se to 100% istrebiti

• Like 1