Djuritos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Apropo Želimira ne želim da davim mnogo, dosta toga je dobro rečeno prethodnih dana. Pritom nisam dobronamerni komšija da se razumemo. Što se mene tiče sve najgore. Ali moram reći nešto u pokušaju da budem objektivan. Najbliži sam stavu da se nije prilagodio vremenu. O tome su neki ljudi rekli dosta toga pametnog i ne bih se ponavljao. Naravno izlišno je govoriti o trenerskim kvalitetima. To može samo neko zlonameran. Jedna druga stvar mi je interesantna, a o kojoj niko ne priča je i neko možda poređenje sa Božidarem Maljkovićem. Maljković ako neko ne zna, a verujem da ima i takvih je do 1996 imao četiri titule prvaka Evrope. Nakon toga je za nekih 15 godina karijere uzeo jedan kup Koraća sa Unikahom i titulu prvaka Španije sa Realom. I to je sve. Ne verujem da je prestao biti dobar trener, samo u nekom trenutku je ispustio korak sa trenutnim okolnostima. Tako nekako vidim i Želimira. Mislim Evroliga je liga udomljenih Amerikanaca. Znate koliko njih boli patka da li je Želimir igrao F4 sa Benetonom, ili što je 1992 bio prvak Evrope sa Partizanom. Njih mitomanija ne interesuje. Ne žele da se neki "deda" dernja na njih. Oni nemaju tu vrstu poštovanja koju su imali evropski igrači koji su znali šta nosi igranje za Želimira Obradovića. 5
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 39 minutes ago, DameTime said: Ne vidim potrebu da se odmah isuče patka, u stilu a vidite šta mi imamo! Ko je ta legenda u klubu, danas, koja bi mogla izazvati ovu magnitudu događanja? Dončić i Đoković kao primeri su prosto žestoki fejl. Željko je svakako anomalija, na ovim prostorima a i generalno, kad je njegova sportska priča u pitanju. Specifičan splet okolnosti (naravno i njegovog rada i talenta), koji ga je zauvek vezao za Partizan, pre svega tom titulom iz 1992. Samim tim je i odnos navijača prema njemu specifičan. ---------------------------------------------------------- Zaista sve više počinjem da verujem kako je kod velikog broja navijača KKCZ u pitanju čista zavist. Da je Željko njima doneo evropsku titulu, ljude bi boleo kurac za većinu stvari koje mu ovde zameraju iz dana u dan. Poslednji moj post na ovu temu posto se otislo zestoko u off topik. Nema potrebe da generalizujes. Od mene konkretno nema potrebe da se brani Zeljko, nemam nista protiv da vam ostane trener koliko zeli. Mnogi ga spominju jer i sam "pumpa" materijal, odnosno takva je osoba, kao sto su i svi najbolji sportisti najcesce. Da ti ne dajem primere ima ih gomila, dovoljno je recimo izjava "pogledajte tabelu EL" nakon poraza u Aba pre godinu-dve, sada se vidim prave memovi sa nase strane brda na konto toga, pa onda ona izjava "vise nismo drugari" nakon poraza Fenera, itd. Ne verujem da je puno ljudi ljubomorno na performans od juce, bar ja nisam. Verovatno da je svakom ko nije emocionalno umesan malo krindz to sve delovalo sa strane. Kao navijac mogu da razumem emociju, eto ako na nesto ima da se bude ljubomoran to je iskazana ogromna strast. Edited 4 hours ago by Cavani 2
dekifisher Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @Cavani Tačno je da su Zvezdine fudbalske legende u rangu sa Partizanovim košarkaškim jer fudbal je daleko veći sport. Razlika je u tome što su se komšije odrekle svih svojih legendi a mi naše ne damo. Inače nije mi bilo jasno zašto sve ovo što se dešava toliko pogadja navijače CZ, ali juče sam gledao Luku i Kuzmu i posle Kuzminog monologa o Željku, shvatam zašto. I ljudski je to. Stvarno to mislim, bez zle namere. Edited 4 hours ago by dekifisher 2
Plant Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Je. Najzanimljivije od svega ovde mi je što pojedini navijači KKCZ instistiraju da se porede sa KKP. U smislu, Partizan je tu standard sa kojim se poredite i pokušavate da dokažete kako ste barem jednaki. Time ste se u startu stavili u donju poziciju, podređenu što se tiče istorije, uspeha kluba itd. Čemu to? Bukvalno auto-koš. Црвена звезда је такође једини клуб на свету у којем су поникла четворица чланова ФИБА куће славних (Поповић, Станковић, Шапер и Николић), од којих су двојица изабрана у кућу славних у Спрингфилду (Станковић и Николић). 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posto molba ne pomaze ide cica mica i gotova je prica. 3
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao što rekoh sinoć, ili Ostoja ili Želimir. Ultimatum, pale su maske.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Željko Obradovic i definitivno napustio Partizan. Kk Partizan objavio saopštenje. 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, le piaf said: Pederovanje ispred Arene. Sportal prensoi novo saosptenje Partizana da je Zeljko bivsi?
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima i na mozzartsportu, a na zvaničnom sajtu ništa. Cirkus.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo i ja gledam.Na zvanicnom sajtu nista a mediji preneli.
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Oglasio se i klub, bar prenose mediji tako: "Dosadašnji trener crno-belih je ostao pri odluci da svoju ostavku ne povuče iz razloga što ne vidi sebe u radu sa trenutnim timom, kao i uticaja koji svakodnevni rad na ovom nivou ima na njegovo zdravlje Izvršni odbor KK Partizan Mozzart Bet je tokom prethodna dva dana održao niz sastanaka i konsultacija, a potom u petak i sastanak sa trenerom Željkom Obradovićem na temu njegovog ostanka u klubu, na poziciji šefa stručnog štaba prvog tima. Treneru Obradoviću je pružena puna i nedvosmislena podrška da nastavi sa radom i učini sve neophodne korake kako bi crno-beli tim prevazišao trenutnu krizu igre i rezultata. Nakon sastanka i potom dodatnih nekoliko pokušaja predsednika Ostoje Mijailovića i članova Izvršnog odbora da privole Obradovića da promeni odluku, dosadašnji trener crno-belih je ostao pri odluci da svoju ostavku ne povuče iz razloga što ne vidi sebe u radu sa trenutnim timom, kao i uticaja koji svakodnevni rad na ovom nivou ima na njegovo zdravlje. Sastanak Željka Obradovića i članova Izvršnog odbora KK Partizan je trajao više od dva sata, uz otvorenu diskusiju o svim problemima i mogućim rešenjima. Uprkos nizu konstruktivnih predloga koji su podrazumevali i moguće rezove u timu, Željko Obradović uz zahvalnost svima na rečima podrške nije promenio svoju odluku i on više neće obavljati funkciju prvog trenera crno-belih. Košarkaški i simbolički značaj Željka Obradovića za Partizan i košarku na globalnom nivou je nemerljiv. Praznina koja ostaje, teško da može biti nadoknađena. Željko Obradoviću su vrata Partizana zauvek otvorena i Partizan će uvek biti njegova kuća. Povodom novonastale situacije, zakazana je sednica Upravnog odbora KK Partizan za početak naredne nedelje, sa temom postavljanja novog sportskog direktora i strategije u radu sportskog sektora, nakon čega će biti održana i konferencija za medije. Vreme i mesto konferencije će predstavnicima medija biti saopšteni naknadno" Edited 3 hours ago by Cavani
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kraj-istorijske-sage-obradovic-odbio-da-ostane-u-partizanu/529442
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jasno je valjda svima bilo, da je on svoju odluku doneo. Izuzev nekolicine navijača Zvezde što prosipaju pamet ovde već dva dana. Sada svim silama na Ostoju, i gazdu mu. 8 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 hours ago, Alek The Great said: Uf, uf, uf. Cista komercijala, a to Zeljko svakako nije. Ako je profesor Nikolic bio Nirvana, Obradovic je svakako Foo Fighters. Svaki bend na svetu je komercijala ili sa zeljom da to postane ali nemaju znanje i skil. Nickelback je talentom postigao i pocistio sve zive rekorde prodaje albuma, singlova, rasprodatih turneja...nije po svacijem ukusu jer se smatra da talenat arče na limunadu, ali ja sam preslusao svaki album x puta...ultra je to kvalitet i nude daleko vise od onog sa "radija". I talenat veci od Foo i Nirvane. Naravno, to je samo mojih 5 centi jer iako imam 40, ne radi me refleks nostalgije. Edited 3 hours ago by Elevator Operater 2 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hvala majstore na svemu... ne zasluzujes ti ovo... od mene novi trener, igraci svi do jednog a pogotovo ovo govno od predsednika ce dobiti samo zvizduke a nakon toga komplet bojkot.... vidimo se u nekom drugom filmu 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pozivaju se igrači da izađu napolje sa treninga. Počinju sranja, nema više kišobrana.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne bih uopce iskljucio mogucnost da limar vec urgira kod gosn Vucica da mu sredi utakmicu protiv Bayerna pred praznim tribinama. Objesit ce ga ljudi za jaja na vrh table. 1
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao sto sam i juce rekao, klasicno kupovanje vremena i trazenje zamene. Ako je Trinkijeri odbio ocekujem nekog strano ime tipa Penjaroja ili Luka Banki. Sumnjam da bi iko od domacih trenera pristao da dodje u klub u ovakvom momentu.Uglavnom to nikoga vise i ne zanima, vreme je da se celokupna uprava na celu sa Limarom podnese ostavku milom ili silom. 1
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad komsije napokon mogu da se vrate svojim aktivnostima. 1 1 3
kojihit Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očekivano Ono što mi nije bilo očekivano i sto mi je deff malo bizarno, i ako sam i ja grobar(ka) obv je Zelimirov revolucionarni potencijal, verujem da je i on sam ostao u čudu 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Jakob Aman said: Sad komsije napokon mogu da se vrate svojim aktivnostima. Jeste otvorili kapiju da komšiluk može doći da izjavi saučešće? Red je red Šta ste bre na kraj srca, pa nisu vam odneli koševe pa da trenirate na male goliće 3 3
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Kao sto sam i juce rekao, klasicno kupovanje vremena i trazenje zamene. Ako je Trinkijeri odbio ocekujem nekog strano ime tipa Penjaroja ili Luka Banki. Sumnjam da bi iko od domacih trenera pristao da dodje u klub u ovakvom momentu.Uglavnom to nikoga vise i ne zanima, vreme je da se celokupna uprava na celu sa Limarom podnese ostavku milom ili silom. Ma garant Trinkijeri ili Đorđević. Siguran sam da će obojica inicijalno odbiti, ali i da je Ostoja spreman da ponudi neki ludački ugovor koji se ne odbija. Jasno mu je da su to jedina dva čoveka koja bi koliko-toliko primirila navijače. 1
zorex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kofa govana, again. Ali moram da kažem, iskreno se malo plašim za zdravlje igrača, mnogo idiota ima, a i mnogo je besa mediji ljudima. Izlazila je gomila poluinformacija, brdo šatro insajdera, ispade da maltene nema igrača koji nije bušio Željka. Baš može da bude zajebano i nadam se da će biti dovoljno razuma da sve ostane na prozivkama. Ostaja degenerik ima da bude predsednik kluba koji ne sme da udje na utakmicu svog kluba. 11
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zeljko je bio fer sa svoje strane.Performans sa navijacima je ono iskren i za to ne treba imati prozivke(sem onog folklora jbg). A za KKP e za njih kofa govana sa pravljenjem sveg ovog cirkusa jbg. 2
Recommended Posts