Jump to content

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Kooineeperk said:

Ali ne mogu da verujem da je doveden igrac bez ikakve saglasnosti Savica a kamoli Zeljka. Dva filtera treba da prodje. Mada ostavka/otkaz Savica nekako doprinosi toj tezi.Β 

Za vecinu si vrv u pravu - zna se ko vedri i oblaci tim. Ali, malo citajuci izmedju redova, mislim da Obradovic nije zeleo Miku i da mu je Ostoja to "prodao" kao veliki marketinski potez.Β 

Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Za vecinu si vrv u pravu - zna se ko vedri i oblaci tim. Ali, malo citajuci izmedju redova, mislim da Obradovic nije zeleo Miku i da mu je Ostoja to "prodao" kao veliki marketinski potez.Β 

Mika nije problem, on je zalog za buducnost - da li kao igrac ili kao NBA kompenzacija. Dobro i za imidz kluba. Nije on doveden da napravi neku razliku, dobro je imati jos jednog igraca na ovakvu sezonu.Β 

Β 

Ovde (na portalima) se pominjao dolazak Dilana kao nesto sto je uradjeno mimo Zeljka i Savica.

Posted
5 minutes ago, Elevator Operater said:

Naravno, Nickelback je i nauspesniji bend svog zanra svih vremena πŸ–€

Uf, uf, uf. Cista komercijala, a to Zeljko svakako nije. Ako je profesor Nikolic bio Nirvana, Obradovic je svakako Foo Fighters.

Posted
29 minutes ago, Barkley#34 said:

Inače, Željko nije samo trenerski vezan za KKP, imao je i igračku karijeru kod nas, ne takvu kao trenersku ali i dalje nedostižnu za mnoge.

Β 

a da ipak sačekamo tu Atinu...čemu žurba ?

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Cavani said:

Da, skontao sam da je mislio na to. Samo Zeljko je Partizanu dao 1 titulu, ostalih 8 je njegov individualni uspeh sa drugim klubovima, ne verujem da neko spolja te njegove uspehe gleda iz konteksta Partizana, da nije aktuelni trener.

@Ludi za PoliΒ 

Novakovih 24 gs imaju veze sa Zvezdom kao i 8 Zeljkovih titula sa Pao, Fenerom i ostalima sa Partizanom, ili Saviceviceva tilula sa Milanom 94 sa Zvezdom.Β 

Β 

Ali ne govorimo o trofejima, i o tome da li je on najuspeΕ‘niji ikad. Ε½elimir se, sada je to viΕ‘e nego ikad jasno - ne gleda kroz rezultate. Bar u očima partizanovaca. Znaju svi ovde koliko sam ga kritikovao, i stojim i dalje iza svake svoje reči - ali sam na teΕΎi način shvatio da je on zapravo isto Ε‘to i Partizan, nije veΔ‡i, veΔ‡ to dvoje nije za odvojiti.

Niko ne spori da Zvezda nema svoje legende, ali to nisu ni ĐokoviΔ‡ ni DončiΔ‡. Ni jedan, ni drugi recimo ne mogu u istu rečenicu sa KaliniΔ‡em.Β 

Β 

E sad, postoji li ličnost u Zvezdi zbog koje bi izaΕ‘ao na ulice, na aerodrom, na Mars? Ako postoji, onda Δ‡eΕ‘ dobiti sve odgovore, ne samo ti, veΔ‡ svi koji ne razumeju ovo ponaΕ‘anje i ludilo navijača Partizana za Ε½eljkom.Β 

Ako ne postoji, teΕ‘ko da Δ‡u ti ja, ili bilo ko drugi to pribliΕΎiti.Β 

Β 

Β 

Da dodam i da ne mislim da je to dobro, ali tako je kako je.Β 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, robespierre said:

Β 

Ok, nemojte na ovoj temi viΕ‘e iznositi teorije zavere o organizovanom dovoΕΎenju ljudi autobusima i reΕΎiranoj laΕΎnoj ''ostavci''.

Β 

Evo ja isto mislim da je vrlo moguce i da je ovo sve isplanirano da se ceo

klub i ekipa trgnu. Nemam dokaza za to.Β 
Β 

Ako mislis da ne treba da pisemo onda o tome, okej, nemoj onda ista da se pise ako nema dokaza za to crno na belo. Moze?

• Love 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne razumem.

Β 

neki bi rekli da se njegovom prezimenjaku ove sezone otvara opcija da kao igrač i trener bude egal legenda svog kluba...πŸ˜‰Β 

brat, bratu u neőto jačoj konkurenciji.

...a za ostalih 8 nek se pitaju malo i Panate, Reali i Huventudi Ε‘ta kaΕΎu.

Β 

posle možete vi nama to da mečujete u nekom drugom sportu...i tako. 

Β 

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Posted

Kada se vec govori o legendama.... Aleksandar Nikolic ima prilično veze sa Zvezdom. Od zivih Moka, Duci... Moze da se probere. To ako se radi o basketu, a ako se uzmu u obzir i drugi sportovi, spisak je dugačak.

• Love 1
Posted
21 minutes ago, le piaf said:

Niko ne spori da Zvezda nema svoje legende, ali to nisu ni ĐokoviΔ‡ ni DončiΔ‡. Ni jedan, ni drugi recimo ne mogu u istu rečenicu sa KaliniΔ‡em.Β 

Β 

oh-you-you.gif

Β 

Spoiler

Znam da je lapsus sa dvostrukom negacijom.Β :classic_biggrin:

Β 

• Ha-ha 7
Posted
3 minutes ago, le piaf said:

Β 

Ali ne govorimo o trofejima, i o tome da li je on najuspeΕ‘niji ikad. Ε½elimir se, sada je to viΕ‘e nego ikad jasno - ne gleda kroz rezultate. Bar u očima partizanovaca. Znaju svi ovde koliko sam ga kritikovao, i stojim i dalje iza svake svoje reči - ali sam na teΕΎi način shvatio da je on zapravo isto Ε‘to i Partizan, nije veΔ‡i, veΔ‡ to dvoje nije za odvojiti.

Β 

E sad, postoji li ličnost u Zvezdi zbog koje bi izaΕ‘ao na ulice, na aerodrom, na Mars? Ako postoji, onda Δ‡eΕ‘ dobiti sve odgovore, ne samo ti, veΔ‡ svi koji ne razumeju ovo ponaΕ‘anje i ludilo navijača Partizana za Ε½eljkom.Β 

Β 

Β 

Papa, ti postade pravi vernik, zaokret za 360 stepeni.Β πŸ™‚

Jasno je meni da je Zeljko legenda Partizana, ovih dana vidim da je jos veca nego sto sam mislio. Cisto racionalno, on je doneo jednu titulu, pa je svako ko je ucestvovao u Zvezdinoj tituli '91 jednaka legenda Zvezde. Cisto kosarkaski, jednako vam je dao i Djordjevic, mozda i vise jer je on pogodio odlucujucu trojku.

Mozemo da diskutujemo i da li vam je doneo ponovni ulazak u EL, sto bi mu bio dodatak na legendarstvoΒ vise nego ostale titule koje je osvojio u inostranstvu.

Namerno sam pomenuo Djokovica, jer ima onih koji svojataju njegove titule, kao sto neki i Zeljkove uspehe gledaju iz prizme Partizana iako su potpuno individualni.

Emociju na stranu, nisam pobornik da je neko nekoga stvorio, ili dao. Kada bi tako gledali onda je i Misko dao Jokica i on je Megin produkt i Misko ispade da je uradio za repku vise neko ostali zajedno u prethodnih 20 godina.

Popizdim i kad neko napise da je Teo legenda Zvezde, svojata ga a on je u stvari legenda Cska.Β 

Reagovao sam jer je kolega forumas napisao kako Zvezda nema legende u rangu Zeljka, sto je apsurd ako gledamo striktno sta je dato klubu.

Ako gledamo iz prizme uspesnih sportista i tu imamo legende.

• Like 1
Posted
Just now, berti said:

Eto, recimo Velibor Vasovic se učlanio u Crvenu Zvezdu, igrao kod nas, bio naő trener. Je li legenda Partizan ili nije?

Β 

Jeste naravno. Ε alim se malo za Moku.

Β 

Što se tiče sad ove sapunice i poplave insajdera po mrežama i milion teorija, postaje jako bitno da se sve kaže javno, pre svega Željko, őta god da odluči.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Ludi za Poli said:

I dalje je apsurdno i urnebesno istovremeno da poredis ljude koji sa Zvezdom u sportskom smislu nemaju nikakve veze sem sto eto navijau za nju (iako je za Luku debelo upitno, u najboljem slucaju bara-bara s Realom cije je i dijete uostalom) sa trenerom koji je bukvalno Partizanova legenda.Β 

Odluci sta zelis da poredimo, posto si ti prvi pokrenuo to pitanje, kako nemamo legende te velicine.

Ili legende kluba, sto je ko dao klubu. Tu Zeljku mecuje svako ko je osvojio titulu '91.

Ili sportske legende uopste, pa da to uporedjujemo sa onim sto sam napisao.

Ako zelis da gledas ko je koga dao,Β onda da ubacimo i Miska sa Jokicem.

Posted

@Cavani

Β 

Ne mogu pobeΔ‡i od onoga Ε‘to sam pisao, a ni ne ΕΎelim. Isplivavaju razne stvari na povrΕ‘inu kako to obično i biva, u ovoj konstelaciji gde je Ε½elimir na jednoj, a Δ‡aci Ostoja i drugari mu iz uprave na drugoj; jasno je na čijoj je strani istina.Β 

Opet kažem, nije dobro idolopoklonstvo u bilo kom obliku, samo őto sada ne mogu da piőem o terenu i koőarka pada u treći plan - trenutna deőavanja su sve ono őto prezirem u ovoj državi i druőtvu, a koje je nametnuo i odomaćio vrhovni vođa. Borimo se protiv toga, ne? 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Jasno je meni da je Zeljko legenda Partizana, ovih dana vidim da je jos veca nego sto sam mislio. Cisto racionalno, on je doneo jednu titulu, pa je svako ko je ucestvovao u Zvezdinoj tituli '91 jednaka legenda Zvezde. Cisto kosarkaski, jednako vam je dao i Djordjevic, mozda i vise jer je on pogodio odlucujucu trojku.

Čisto racionalno i koΕ‘arkaΕ‘ki, ima kup, prvenstvo i kup Radivoja KoraΔ‡a kao igrač, a u to vreme je bio i član jedne surove reprezentacije.

Β 

Dalje, kao trener je doneo tripletu plus ovo nakon povratka.

Β 

Na sve to, po peti put ponavljam, dolazi u klub koji tavori i to ne kao penzos nego kao i dalje aktivan trener, ulaΕΎe svoju energiju, nasleΔ‘e i ime na rulet, ističe stalno kako je klub iznad njega i njegovog CV... Ako to nije dovoljno za status legende onda jbg.

• Like 3
  • Love 1
Posted

Poenta je da je Zeljko Partizanova legenda, neko ko je zapoceo svoj put tu. Nole i Luka imaju tacno nula veze sa Zvezdom i kao takve ih je urnebesno stavljati u diskusiju sa Zeljkom. Kako god da okrenes, Zvezda nema ama bas nikog ni blizu Zeljkovog renomea sto se kosarke tice. Od fudbalera samo Vidic tu moze uc u pricu, Dzaja, Piksi, Dejo i ostali nisu taj nivo jer govorimo o ubjedljivo najboljem europskom treneru ikad kom niko ni blizu nije.Β 

• Like 5
Posted
39 minutes ago, le piaf said:

Β 

Β 

Β 

Β 

Da dodam i da ne mislim da je to dobro, ali tako je kako je.Β 

Mi smo izlazili na ulicu zbog Zvezde kad su nas političari koji su zajahali klub doveli do dna. 

Posted

Bila kod najbolje prijateljice da popijemo kafu i da se poigram sa njenim malim sinom. Mali nema ni godinu dana, mi ga učimo da baci 5 i hrabrimo ga, kad uspe ja mu kažem "ma bravo, legendo". 

Β 

Tek Δ‡e ona meni, kad smo veΔ‡ kod legendi... nas zanima hoΔ‡e li vam Ε½eljko ObradoviΔ‡ ostati u Partizanu 😁

Β 

Back on topic, KKCZ nema nijednu legendu na nivou Željka i to je, brate mili, potpuno u redu. Može se klub i te kako voleti i bez toga, samo navijači od toga naprave dramu. Pazi molim te, Novak legenda CZ... 

Β 

• Tuzno 1
Posted

Koga biste vi voleli na celu kluba umesto Ostoje i zasto? Da li biste pre birali sportsku legendu kluba na celu ili biznismena koji ce doneti lovu sa sobom?

Posted (edited)

@Barkley#34

Nisam rekao da nije dovoljno za status legende, naprotiv. Moze tu da se ubaci i da je potencijalno zbog njega dosla EL pre tri godine.

Ako bi brojali samo titule, potencijalno jednaka vam je legenda Vujosevic.

Moj odgovor je bio da Zvezda nema takve legende, sto je apsurd.

@Ludi za Poli

Dobro, sad smo dosli od toga da nemamo takve legende, do toga da nemamo kosarkaske a imamo fudbalsku, napredak.

@le piaf

Ne znam koliko je ispravno gledati situaciju kod vas kroz Zeljko vs Caci perspektivu, tu svakako ne moze on da pobedi, barem ne u ovom sada trenutku.

Prevashodno je problem kosarkaski, tesko je stvoriti konekciju sa 2 generacije mladjim ljudima, pritom je Zeljko bas bas starog kova, bez tehnologije generalno, zestoki treninzi, strogost. Takvih trenera je sve manje, ako ih ima uopste, cak su se i Dusko Ivanovic i Sasa Obradovic modifikovali i omeksali da bi opstali.

Svakako ako Zeljko bude na nekoj buducoj studentskoj listi to je strava vest, ima moj glas, a koliko vidim dovukao bi jos gomilu ljudi.

Β 

Β 

Edited by Cavani
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, Eddard said:

A tek Luka πŸ˜‚.

Β 

Barem se bavi koΕ‘arkom, ako niΕ‘ta drugo. πŸ˜… Davljenik se i za slamku hvata...

Β 

Spoiler

Nadam se da nemaő neki nastavak i ove izreke, na koji sam zaboravila 😁

Β 

• Ha-ha 1