Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, TripleJ said:

Ispravka, kada su ga pitali ko su mu omiljeni ljudi iz Bg-a, Lesor je pomenuo Dedu, Dobrica, ludog Avrama, a onda je rekao da mu je, verovatno za mnoge neocekivano, Aca Matovic najdrazi Srbin 🙂 . 

U pravu si, legendaran isecak sa imitiranjem Alekse. Suze su mi isle 😄

Posted
4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pa ‘ajde majstore.. objasni nam koga je to forumaš @StiviKivi provocirao? 
Ne moraju svi da misle kao ti i odmah da se normalan post smatra kao provokacija. 
Sad shvati kako hoćeš.

Ok, nemojte na ovoj temi više iznositi teorije zavere o organizovanom dovoženju ljudi autobusima i režiranoj lažnoj ''ostavci''.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
19 minutes ago, Ludi za Poli said:

Hajd ko da i Zvezdasi ne bi pravili ovakve doceke i bili idolopoklonici da imaju ikoga i blizu renomeu Zeljka Obradovica. 

Mislim da nije toliko usko vezano za ZO, vec sa kompletnim SD Partizan.

Kao i vecina navijaca kojima je FK u nekom evropskom zapecku ( videti pod Makabi, Zalgiris pa i PAO ), pronalazi se rezervna varijanta.

Problem je sto je ta rezervna varijanta pretila da predje u FK stanje ... i onda se pojavljuje spasitelj.

Potpuno mi je logicno da postoji grupa ljudi koja ce ga braniti sta god on uradi, apsolutno je nebitna njegova uloga u svemu tome ... oni misle da bukvalno brane ceo klub

Edited by Plant
  • Like 1
Posted
1 minute ago, robespierre said:

Ok, nemojte na ovoj temi više iznositi teorije zavere o organizovanom dovoženju ljudi autobusima i režiranoj lažnoj ''ostavci''.

Nema problema, moj poslednji post ovde na njihovoj temi. Nisam ni želeo da pišem bilo šta, ali mi je bilo krivo forumaša koji ničim nije provocirao. 
Nadam se da i ti nećeš iznositi neistine o Saši Iliću i kako su svi sa RSB skočili protiv parole o njemu. Naprotiv. 
Kao i o simpatizerima “Partera B”. 
Iskreno se izvinjavam navijačima Partizana što sam upao ovde, neće se ponoviti. 
Sportski pozdrav 🍻

• Ha-ha 1
Posted
22 minutes ago, Ludi za Poli said:

Hajd ko da i Zvezdasi ne bi pravili ovakve doceke i bili idolopoklonici da imaju ikoga i blizu renomeu Zeljka Obradovica. 

Samo Luku Doncica, Novaka Djokovica i ostale anonimuse.

• Ha-ha 11
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Stvarno si uporedio trenera kog je Partizan dao sa Lukom i Noletom s cijim karijerama Zvezda ima veze jednako koliko ja i ti?

• Like 3
  • Thanks 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Nema problema, moj poslednji post ovde na njihovoj temi. Nisam ni želeo da pišem bilo šta, ali mi je bilo krivo forumaša koji ničim nije provocirao. 
Nadam se da i ti nećeš iznositi neistine o Saši Iliću i kako su svi sa RSB skočili protiv parole o njemu. Naprotiv. 
Kao i o simpatizerima “Partera B”. 
Iskreno se izvinjavam navijačima Partizana što sam upao ovde, neće se ponoviti. 
Sportski pozdrav 🍻

Očigledno imaš problem sa razumevanjem napisanog, jer ne znam kako drugačije da shvatim ovu podmetačinu sa simpatizerima iz Partera B koje uopšte nisam ni pomenuo. 

Višednevnu kampanju protiv transparenta o Saši Iliću je vodio Čovićev alfa bot Seltik, koji vas je sve tako lepo navijački i obrazovao na košarkaškom pdf-u. 

Edited by robespierre
  • Ha-ha 1
Posted

Uh Cavani, mislim da je očigledno da nije mislio na navijače/simpatizere; već na ljude koji su zapravo nešto dali klubu. Želimir je produkt Partizana, ličnost koju poistovećuješ sa klubom. Sumnjam da se bilo ko seti Đokovića u kontekstu Zvezde, Dončića još manje. 

Posted (edited)
28 minutes ago, robespierre said:

Prosto mi je neverovatno da moram ovo da objašnjavam, ali do informacija kad Radonjić drži trening i kad se Obradović vraća iz Atine se dolazi na apsolutno identičan način, kontaktiranjem nekog iz uprave od strane nekog navijača koji te kontakte ima.

Čoveče! Čovek je podneo ostavku. Ljut je. Navodno. Nekoliko sati se znalo pre. Ja živim u malom mestu, 150 km od Beograda. Njih 10  iz mog mesta  je došlo na aerodrom dva sata pre dolaska Željka. Naravno da može uvek preko nekog da se sazna kad će Željko da dođe. Ali je svakako čovek došao u provatnoj režiji ali se i par sati pre njegovog leta znalo da on dolazi i kad. Pozivali ste preko određenih stranica i ljudi na Aerodrom. Radonjića i ekipu podržalo 500-700 navijača max. Ovde je bilo 3-5 hiljada.  

Edited by StiviKivi
  • Like 1
Posted

Mogu da poverujem da je Osnstoja izmenio tekst ostavke, brze-bolje ga objavio, zahvalio se u ime kluba, i krenuo da trazi (ili da realizuje pripremljene) zamene. Njemu svakako ne odgovara da ima trenera takvog renoma koji osim sto radi svoj posao zna da kaze nesto i o dnevno-politickim dogadjajima (protiv Hulje) i da to isto s njim govori i cela hala. Ne odgovara mu da ima nekoga ko ima veci uticaj od njega samog kao predsednika. Mali Vucic. 

Ali ne mogu da verujem da je doveden igrac bez ikakve saglasnosti Savica a kamoli Zeljka. Dva filtera treba da prodje. Mada ostavka/otkaz Savica nekako doprinosi toj tezi. 

Ono gde se Osnstoja preracunao je reakcija navijaca - i trealno - tu ste ga vi sjebali 🙂 stekao je utisak da svi krive Zeljka, sto i jeste bila situacija. Na brzinu sam izguglao ankete - sve do jedne u najvecoj meri apostrofiraju Zeljka kao krivca. Naravno, upitno je ko je odgovarao na ankete, mozda i sama Osnstojina bot masinerija? Takvu situaciju je mini-Hulja hteo da iskoristi ali nije racunao na reakciju navijaca... 

Da su stvari cistije, da je to bila samo Zeljkova odluka u kojoj je ostavio prostora (da nije neopoziva), pa on bi se jos na aerodromu predomislio, ali ocigledno da nije tako. 

Ovo je sada "ciscenje Partizana". Zeljko je zalozio sebe, ali ocigledno nema nameru da tek tako ode. Pogotovo posle onolike podrske navijaca pa i javljanja nekih igraca. S druge strane, Osnstoja je u nebranom grozdju. Ocigledno bi voleo bi da vidi ledja Zeljku, da ima neko drugo respektabilno ime na mestu trenera koji nece da se mesa ni u sta drugo, ali to ne moze tek tako da odradi, jer je vec napravio gresku u koracima. Sad mu ni respektabilni treneri nece doci. Verovatno ni Trinkijeri, Sale Djordjevic ga je prakticno odjavio javnom podrskom Zeljku... 

Najiskrenije bih voleo da Zeljko ostane, protera SNS bagru, procisti redove i medju igracima, jer sta je alternativa? Alternativa je neki Caci trener, i iste trule jabuke medju igracima. To ne moze biti bolje od perioda pre ostavke. 

Ne verujem u pricu da je ovo sve samo neka rezija da se klub trgne, da se igraci trgnu i mozda stvori prilika da se sa nekima rastanu, a da i Zeljko i Osnstoja ostanu.

• Like 5
Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Stvarno si uporedio trenera kog je Partizan dao sa Lukom i Noletom s cijim karijerama Zvezda ima veze jednako koliko ja i ti?

Da.

Zeljko je najuspesnijii evropski trener sa 9 titula, samo jedna je sa Partizanom,sa ostalih 8 Partizan nema apsolutno nikakve veze vec su individualni uspeh Obradovica. 

Kao sto su Novakove titule njegov licni uspeh.

• Like 4
  • Ha-ha 9
Posted
1 minute ago, StiviKivi said:

Radonjića i ekipu podržalo 500-700 navijača max. Ovde je bilo 3-5 hiljada.  

Pa nije Dejo isto što i Željko 🫠

• Thanks 1
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Mogu da poverujem da je Osnstoja izmenio tekst ostavke, brze-bolje ga objavio, zahvalio se u ime kluba, i krenuo da trazi (ili da realizuje pripremljene) zamene. Njemu svakako ne odgovara da ima trenera takvog renoma koji osim sto radi svoj posao zna da kaze nesto i o dnevno-politickim dogadjajima (protiv Hulje) i da to isto s njim govori i cela hala. Ne odgovara mu da ima nekoga ko ima veci uticaj od njega samog kao predsednika. Mali Vucic. 

Ali ne mogu da verujem da je doveden igrac bez ikakve saglasnosti Savica a kamoli Zeljka. Dva filtera treba da prodje. Mada ostavka/otkaz Savica nekako doprinosi toj tezi. 

Ono gde se Osnstoja preracunao je reakcija navijaca - i trealno - tu ste ga vi sjebali 🙂 stekao je utisak da svi krive Zeljka, sto i jeste bila situacija. Na brzinu sam izguglao ankete - sve do jedne u najvecoj meri apostrofiraju Zeljka kao krivca. Naravno, upitno je ko je odgovarao na ankete, mozda i sama Osnstojina bot masinerija? Takvu situaciju je mini-Hulja hteo da iskoristi ali nije racunao na reakciju navijaca... 

Da su stvari cistije, da je to bila samo Zeljkova odluka u kojoj je ostavio prostora (da nije neopoziva), pa on bi se jos na aerodromu predomislio, ali ocigledno da nije tako. 

Ovo je sada "ciscenje Partizana". Zeljko je zalozio sebe, ali ocigledno nema nameru da tek tako ode. Pogotovo posle onolike podrske navijaca pa i javljanja nekih igraca. S druge strane, Osnstoja je u nebranom grozdju. Ocigledno bi voleo bi da vidi ledja Zeljku, da ima neko drugo respektabilno ime na mestu trenera koji nece da se mesa ni u sta drugo, ali to ne moze tek tako da odradi, jer je vec napravio gresku u koracima. Sad mu ni respektabilni treneri nece doci. Verovatno ni Trinkijeri, Sale Djordjevic ga je prakticno odjavio javnom podrskom Zeljku... 

Najiskrenije bih voleo da Zeljko ostane, protera SNS bagru, procisti redove i medju igracima, jer sta je alternativa? Alternativa je neki Caci trener, i iste trule jabuke medju igracima. To ne moze biti bolje od perioda pre ostavke. 

Ne verujem u pricu da je ovo sve samo neka rezija da se klub trgne, da se igraci trgnu i mozda stvori prilika da se sa nekima rastanu, a da i Zeljko i Osnstoja ostanu.

Meni je jasno što je Ostoja doveo Dilana na svoju ruku. 

Lik fura taj kalifornija surfer luk upitnog modnog ukusa, možda je prisloničar planirao malo da guzi...

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 5
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Da.

Zeljko je najuspesnijii evropski trener sa 9 titula, samo jedna je sa Partizanom,sa ostalih 8 Partizan nema apsolutno nikakve veze vec su individualni uspeh Obradovica. 

Luka i Novak su samo navijaci Zvezde, nikad nisu bili u njoj. Ima tu pravih primera, tipa Dejo, Stankela, Sinisa, Piksi, Dzaja, Sekularac, zonPi, Moka. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, le piaf said:

Pa nije Dejo isto što i Željko 🫠

Ajde zavrsavajte sa ovom diskusijom. 

Posto je tvoj quote zadnji zato sam quotovao.

Posted

Da.

I dalje je apsurdno i urnebesno istovremeno da poredis ljude koji sa Zvezdom u sportskom smislu nemaju nikakve veze sem sto eto navijau za nju (iako je za Luku debelo upitno, u najboljem slucaju bara-bara s Realom cije je i dijete uostalom) sa trenerom koji je bukvalno Partizanova legenda. 

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Cavani said:

Da.

Ali Novak nije Zvezdin produkt, više je Partizanov, svakako je dao više nama, jer Zvezdi nije ništa. Izuzev emocija. Želimir je najveća legenda KKP. 

@Don Dusko

Jasno da sam se šalio iznad 😹

Samo poštovanje za Deja

• Like 3
Posted

Dobro, bre, Kejose, kako možeš tako? 

Bukvalno se godinama skandira protiv žvalavog, bilo je više sukoba sa njegovima, a poslednje što se dešavalo je izbacivanje kačketa sa nivoa 400 kada su došli da zavode red. 

5 minutes ago, le piaf said:

Ali Novak nije Zvezdin produkt, više je Partizanov, svakako je dao više nama, jer Zvezdi nije ništa.

Što je najsmešnije, ovo je istina, bukvalno više možemo da se ogrebemo o njegov uspeh iako bi i to bilo glupo.

Inače, Željko nije samo trenerski vezan za KKP, imao je i igračku karijeru kod nas, ne takvu kao trenersku ali i dalje nedostižnu za mnoge.

• Like 9
Posted
52 minutes ago, Ludi za Poli said:

Imamo jednu solidnu grupicu fudbalera

• Like 1
Posted

Jedina promena u Partizanu, a vazi i za Zvezdu jeste ciscenje SNS kadra, koji veze sa kosarkom nema. Zeljko uz sve greske ove sezone, a i prethodne dve, mora da ostane. Ziva legenda, neko ko je svojim dolaskom u Srbiju, podigao kvalitet obe ekipe i uneo nove dimenzije u nasu regionalnu kosarku. Najcenjeniji covek u EL okvirima. Lepo bi bilo videti Novicu, Paspalja , Drobnjaka u nekim ulogama u upravi Partizana. Mislim da se po Zoranu Savicu previse pljuje, i da je najgori potez ako je on smenjen iz razloga jer je on jedan od vecih krivaca. Igraci top klasa su prosli kroz Partizan poslednjih 4,5 godina. Te zasluge mu se brisu, a pamti jedan Jabari Parker, za koga verujem 90 posto ljudi nije verovalo da ce ovako izgledati. Drugo sigurno on ne dovodi igrace, bez misljenja kolega, trenera, a uz to smislja kakvi profili igraca trebaju Partizanu. Ovoj ekipi fali jedan DOMACI igrac sa autoritetom da iskontrolise ovu rulju. Steta za Lucica, gledali bi ga ovi stranci kao boga. Zeljku jedino zameram eto sto je pristao da dovede dosta igraca direktno iz Amerike, koji nemaju predstave sta je Evroliga, a kamoli Partizan i Beograd. Niti osecaju odgovornost, niti tezinu grba, niti Srbiju kao zemlju. Zoc je uvek u ekipama imao dosta Grka, dosta Turaka (domaci u Pao i Feneru), i uvek po nekog Bjelicu,Bogdana, Bojana, De Koloa i Amere koji su znali sta je Evroliga i da se verovatno nece ni vracati u USA i NBA.  Ova skupina koja je dosla iz NBA, g liga, ili su tek sezonu dve u Evroligi, briga i za takmicenje i srpsku kosarkasku tradiciju, niti imaju postovanje za najveceg evropskog trenera, cak misle da su iznad njega. Koja je razlika izmedju jednog Bonge i jednog Duejna. Dovodjenje i Lovernja na pocetku sezone bi dosta uticalo na stabilnost ekipe i ambijenta unutar tima. Ovako ,PO MENI, Partizan za primer mora odstraniti dve,tri velike ribe iz tima koje su najvise i busile Zeljka i nazalost usled loseg trzista, dovesti par igraca iz EC i drugih evroligaskih timova, pa iole spasiti sezonu, a napraviti bar pripremu za sledecu. Palmer Jr, Metjuz, K.Alexander, Flyyn,McCollum ili neko iz Evrolige nalik Makundu, Wotsonu. Sigurno bi bilo para napraviti ove rokade, a klub bi se, verujem, stabilizovao. Partizanu bi jedan Jeron Blossomgame umesto Parkera zavrsio pola posla. :)

Posted (edited)
44 minutes ago, le piaf said:

Uh Cavani, mislim da je očigledno da nije mislio na navijače/simpatizere; već na ljude koji su zapravo nešto dali klubu. Želimir je produkt Partizana, ličnost koju poistovećuješ sa klubom. Sumnjam da se bilo ko seti Đokovića u kontekstu Zvezde, Dončića još manje. 

Da, skontao sam da je mislio na to. Samo Zeljko je Partizanu dao 1 titulu, ostalih 8 je njegov individualni uspeh sa drugim klubovima, ne verujem da neko spolja te njegove uspehe gleda iz konteksta Partizana, da nije aktuelni trener.

Onda bi i Jokic bio Miskov produkt.

@Ludi za Poli 

Novakovih 24 gs imaju veze sa Zvezdom kao i 8 Zeljkovih titula sa Pao, Fenerom i ostalima sa Partizanom, ili Saviceviceva tilula sa Milanom 94 sa Zvezdom. 

Edited by Cavani
Posted

Za komsije, Zeljko je Nickelback evro kosarke. Kao hejt, ne podnose ga, omalovazavanje, patetika...a kad niko ne gleda, zna se tekst how you remind me u pola noci i nikad se ne menja radio stanica kad naidje 😁

Naravno, Nickelback je i nauspesniji bend svog zanra svih vremena 🖤

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 2