Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Verovatno pravi razlog nikada necemo saznati

Ja se bas nadam da cemo saznati. Ako neko ima medijskog prostora, licni autoritet i masu ljudi iza sebe to je Zeljko.

Ocekujem da izadje i kaze kako su ga Ostoja i SNS banda saplitali, ako je bilo saplitanja.

I blanko cu stati na Zeljkovu stranu, i ako sam dobronamerni komsija.

Ali ako nista od toga ne bude, smatracu to sve rekla kazala pricama koje prosto nisu tacne.

• Like 3
Posted (edited)
14 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog rešenja, ima samo još većeg izlivanja žuči. Ovo mora da se završi do kraja vikenda, a tek posle konačne odluke kreću kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je što će većina završiti tamo gde treba. 

Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Željkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da još nije svestan šta ga čeka. I njega, i neke igrače. 

Izvini sto pitam, a sta ih to ceka ?

Doticni bez obraza ce dobiti par pusikuracostoja, a moze mu se da ne prisustvuje.

Igraci ionako ne razumeju ... a ako eskalira, zasticeni su kao beli medvedi.

Da ne spominjem da vrhovni gazda moze pola onog rugla da posalje u halu, napravi neki nered i zatvore vam halu. 

Edited by Plant
Posted
3 minutes ago, TripleJ said:

Zlonamerni komsijo, gde si ti na utakmicama voljenog kluba da bar zapevas zvali ? 😛 

Ne idem na utakmice, ne dajem svoj novac za finansiranje leba i igara. Ali svakako bih pre otišao na proteste i blokade kao što idem nego da dočekujem multimilionera na aerodromu. Ima stvari u životu koje volim mnogo više od "voljenog kluba".

• Like 7
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 2
Posted

Sasvim je moguće da je Limar dodao to "neopozivu" uz reč "ostavku"... To je ipak kuhinja žvale. A sigurno su imali i spremnu zamenu. 

Ali sama situacija da mu Željko baš to zamera dovodi do toga da je i Željko hteo malo da se "igra" u ovoj situaciji i da je hteo da izazove neki sled događaja. Isto mislim i da je dolazak navijača na Aerodrom malo onako "poguran" preko nekih ljudi.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ne idem na utakmice, ne dajem svoj novac za finansiranje leba i igara. Ali svakako bih pre otišao na proteste i blokade kao što idem nego da dočekujem multimilionera na aerodromu. Ima stvari u životu koje volim mnogo više od "voljenog kluba".

A zašto ti je od starta premisa 'ili aerodrom ili protest'? Nezamislivo je i jedno i drugo?

• Like 5
  • Thanks 2
Posted
7 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog rešenja, ima samo još većeg izlivanja žuči. Ovo mora da se završi do kraja vikenda, a tek posle konačne odluke kreću kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je što će većina završiti tamo gde treba. 

Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Željkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da još nije svestan šta ga čeka. I njega, i neke igrače. 

Situaciju možete da rešite samo vi navijači. Ako se pita O'Stoja (a ne pita se, znamo ko se ovde pita za sve), on će samo gledati da svoje dupe izvuče neoštećeno. A to neće da može, jer voli

Naravno da Žoc mora da ostane, sve drugo je palamuđenje. Malo nogobulja, par novih igrača pa makar i EC nivo ali da hoće da se trude i da se odradi sezona pošteno. Na leto, rekonstrukcija tima i kluba, nadam se pod rukovodstvom koje nema veze sa OKG

Posted (edited)

Ovo odlaganje konačne odluke/odlaska Želimira/štogod me podseća na moj pad kolokvijuma iz mate kad sam 7 dana govorio mojima da još nismo dobili rezultate (znao sam isto veče da sam pao).

Inače msm da su Ostoju odjebali svi treneri koje je kontaktirao pa se sad razvlači sa ovim a Želimir mi ne deluje kao lik koji bi podneo ostavku i onda se predomislio posle 3 dana.

Edit: Dalje neću pisati na ovu temu da ne ispadne da trolujem, da mi je Obradović rent free u glavi i ostalo. Htedoh samo napisati svoje mišljenje na trending temu evropske košarke.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Zašto si onako obeležio ljude koji su bili na aerodromu? Nemoguće je da su bili i na protestima? 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Da malo offtopicujem jer pisu da ce Aca Matovic da vodi treninge. Bas sam primetio da njega obozavaju bivsi igraci. Lesor je cak izjavio da mu je on omiljena osoba iz Partizana i da se stalno cuju. Izgleda da je veliki gotivac pored strucnosti

• Like 1
Posted
3 minutes ago, StiviKivi said:

Sasvim je moguće da je Limar dodao to "neopozivu" uz reč "ostavku"... To je ipak kuhinja žvale. A sigurno su imali i spremnu zamenu. 

Ali sama situacija da mu Željko baš to zamera dovodi do toga da je i Željko hteo malo da se "igra" u ovoj situaciji i da je hteo da izazove neki sled događaja. Isto mislim i da je dolazak navijača na Aerodrom malo onako "poguran" preko nekih ljudi.

Dobro, i kako misliš da se ovo shvatio drugačije nego kao provokacija? 

Je l' podrška Radonjiću i igračima u sezoni u kojoj je pobedio Duleta u seriji organizovana od strane Čovića? 

Ko je organizovao doček Arnautovića?

Pre nego što se upustite u ovakve avanture krenite od kluba za koji navijate. 

• Like 4
Posted
2 minutes ago, robespierre said:

Je l' podrška Radonjiću i igračima u sezoni u kojoj je pobedio Duleta u seriji organizovana od strane Čovića? 

Zna se kad će KK CZV i Radonjić imati trening u Hali. Kao što se zna i kad će Arnautović na promociju da dođe. Ko pored Željka i bliskih ljudi zna kad će Željko i kojom letom  za Beograd posle "ostavke" i ostanka u Atini. Koja je bila poenta njegovog dolaska posle  24 časa? 

• Like 3
Posted
4 minutes ago, fillam said:

A zašto ti je od starta premisa 'ili aerodrom ili protest'? Nezamislivo je i jedno i drugo?

U pravu si, samo me je malo pogodilo što trener multimilioner mobiliše za sat vremena masu zdravih i pravih muškaraca a nesreća koju živimo ne može ni nakon strašnih tragedija. Svakako navijači Partizana su trenutno mnogo više otpora pružili od navijača Zvezde, da ne bude zabune. Ovo je više osvrt na one koji bulazne da se Željko na ovaj način bori protiv Žvale, a preko Ostoyaha 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
7 minutes ago, robespierre said:

Evo iz prve ruke ... podrska Radonjicu nema veze sa Covicem vec sa nakupljenim strahom kod cigana i potpuno je spontana bila.

Ono sranje sa Arnautovicem je jeftina rezija neke telece glave i sramota za svakog pravog navijaca

Edited by Plant
  • Like 3
Posted
Just now, robespierre said:

Čim se nešto kaže negativno o Obradoviću odmah skačete da je provokacija. 
Po meni ovo nije provokacija, već gledanje situacije iz drugog ugla i realno ima smisla. 
“Partet B” je tih godina porodično pratio sve utakmice KK-a (bili i u Zagrebu protiv Cedevite) uglavnom su oni ti koji su docekivali ispred hale. 
Arnautovićev doček je jasno da je organizovan preko Terzića sa grupom. Ako ideš na utakmice videćeš celu prvu ekipu koja je bila na dočeku Marka Arnautovića. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Čim se nešto kaže negativno o Obradoviću odmah skačete da je provokacija. 
Po meni ovo nije provokacija, već gledanje situacije iz drugog ugla i realno ima smisla. 
“Partet B” je tih godina porodično pratio sve utakmice KK-a (bili i u Zagrebu protiv Cedevite) uglavnom su oni ti koji su docekivali ispred hale. 
Arnautovićev doček je jasno da je organizovan preko Terzića sa grupom. Ako ideš na utakmice videćeš celu prvu ekipu koja je bila na dočeku Marka Arnautovića. 

Imamo Chaosove postove pa onda imamo tvoje.

Sad shvati kako hoces.

Posted
11 minutes ago, robespierre said:

Arnautovicev docek je totalna bezvezarija i vjestacki napravljen da se podigne hajp kako bi se prodalo sto vise dresova. Naravno da je to Terzicevo maslo.

Što se tiče podrške Radonjiću u sred serije, to je inicijativa simpatizera i "partera b". Par stotina ljudi je tad došlo. 

Ne mislim da je je bilo ko "pogurao" ovaj doček na aerodromu.

Prosto meni je sasvim jasno i u redu sam s tim da je navijačima Partizana Zeljko neka vrsta božanstva, iako druga božija zapovjest glasi:

Ne pravi sebi idola niti kakva lika. Nemoj im se klanjati niti služiti.

Moram da repliciram elevatoru, bar u lično ime govorim. Nisam ljubomoran, kao što kaže. Samo volim da sam u toku s aktuelnostima, i pratim sve. A ovo je slučaj koji okupira domaću, pa i evropsku javnost. 

Samo toliko.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Урош19 said:

Ovo odlaganje konačne odluke/odlaska Želimira/štogod me podseća na moj pad kolokvijuma iz mate kad sam 7 dana govorio mojima da još nismo dobili rezultate (znao sam isto veče da sam pao).

Inače msm da su Ostoju odjebali svi treneri koje je kontaktirao pa se sad razvlači sa ovim a Želimir mi ne deluje kao lik koji bi podneo ostavku i onda se predomislio posle 3 dana.

Edit: Dalje neću pisati na ovu temu da ne ispadne da trolujem, da mi je Obradović rent free u glavi i ostalo. Htedoh samo napisati svoje mišljenje na trending temu evropske košarke.

hahah tako sam i ja kad sam pao drugu godinu, pa govorio da je zadnji ispit bio pismeni i da cekem rezultate(a bio usmeni naravno) 🙂 

prastajte na offu braco napacena 🙂

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo je više osvrt na one koji bulazne da se Željko na ovaj način bori protiv Žvale, a preko Ostoyaha 

Jebiga, jedan od glavnih uzroka navijačke miskomunikacije ovde je to što se osvrće i replicira na svaku teoriju i komentare na mrežama/portalima, kao da potiču odavde...

• Like 3
Posted
10 minutes ago, StiviKivi said:

Zna se kad će KK CZV i Radonjić imati trening u Hali. Kao što se zna i kad će Arnautović na promociju da dođe. Ko pored Željka i bliskih ljudi zna kad će Željko i kojom letom  za Beograd posle "ostavke" i ostanka u Atini. Koja je bila poenta njegovog dolaska posle  24 časa? 

Prosto mi je neverovatno da moram ovo da objašnjavam, ali do informacija kad Radonjić drži trening i kad se Obradović vraća iz Atine se dolazi na apsolutno identičan način, kontaktiranjem nekog iz uprave od strane nekog navijača koji te kontakte ima.

• Like 1
Posted
20 hours ago, Kooineeperk said:

Mene zanima kako Ostoja misli da pregovara i ubedi nekog drugog trenera da preuzme ekipu ako s druge strane toliko pokusava da zadrzi Zeljka?

Druga prica je kad klub razmislja o promeni trenera, tako sto ce mu uruciti otkaz i imati spremnu zamenu. 

Ovo kao kad momak flertuje sa drugim devojkama dok javno izjavljuje ljubav prema sadasnjoj/bivsoj s kojom je u "it's complicated" odnosu za koji svi znaju... Pa, ne's jebat'!

Kao sto taj momak moze da nahvata samo neku ocajnu devojku, koja ne bira, tako i Ostoja moze u tom slucaju da nadje samo nekog Caci trenera.

Vlade Đurović slobodan, samo ka'em. Neka sam ću d' izađem:classic_blush:

• WOW 1
Posted
21 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Da malo offtopicujem jer pisu da ce Aca Matovic da vodi treninge. Bas sam primetio da njega obozavaju bivsi igraci. Lesor je cak izjavio da mu je on omiljena osoba iz Partizana i da se stalno cuju. Izgleda da je veliki gotivac pored strucnosti

Ispravka, kada su ga pitali ko su mu omiljeni ljudi iz Bg-a, Lesor je pomenuo Dedu, Dobrica, ludog Avrama, a onda je rekao da mu je, verovatno za mnoge neocekivano, Aca Matovic najdrazi Srbin 🙂 . 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Don Dusko said:

Imamo Chaosove postove pa onda imamo tvoje.

Sad shvati kako hoces.

Pa ‘ajde majstore.. objasni nam koga je to forumaš @StiviKivi provocirao? 
Ne moraju svi da misle kao ti i odmah da se normalan post smatra kao provokacija. 
Sad shvati kako hoćeš.

• Like 3