Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledam ovaj Tonijev klip odozgo, poludeo sam i u toku utakmice na odbranu, a sad ponovo varničim. Vošington je sramotan. Pa on ne prepoznaje baš ništa, nijednu jebenu rotaciju! Sterling? Strana pomoći? 3x samo u prvom poluvremenu? Da li su oni normalni? 

• Like 1
Posted

Sad pokušavam da zamislim to gledanje snimaka posle utakmica, analize i ukazivanje na greške... Za neke stvari je bukvalno neprijatno da se pominju, a radi se o elementarnoj pismenosti i osećaju za igru koji se savladava u školi košarke, dok se još plaća članarina.

• Like 11
Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

E jbg, a već se radi priprema za štampu kako Prle i Tihi šmajserom kidaju Hitlera i Gebelsa za Bajern

Može i crni Gavrilo u dresu Bonge kako prangija Ferdinanda...:) ...da ne bude baš toliko direktno.

Posted

Ovo nije posao za Željka Obradovića, čovek je prekvalifikovan.

U nekom idealnom svetu on bi se sad maskirao kao gospođa Dautfajer i prijavio na konkurs za trenera da im jebe majku svima.

• Ha-ha 12
Posted
14 minutes ago, fillam said:

Sad pokušavam da zamislim to gledanje snimaka posle utakmica, analize i ukazivanje na greške... Za neke stvari je bukvalno neprijatno da se pominju, a radi se o elementarnoj pismenosti i osećaju za igru koji se savladava u školi košarke, dok se još plaća članarina.

Ne bih žalio pare samo da vidim kako izgleda taj jedan sastanak video analize. Kako se osjećaju ljudi kojima se na najjednostavnijim mogućim primjerima objašnjava koliko su sjebali svoj dio posla 😁

Sad se već takva atmosfera kreirala oko igrača, da paradoksalno samo Željko sa ostankom može koliko toliko da im bude štit 😄

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Smrtokapa said:

Ovo nije posao za Željka Obradovića, čovek je prekvalifikovan.

U nekom idealnom svetu on bi se sad maskirao kao gospođa Dautfajer i prijavio na konkurs za trenera da im jebe majku svima.

To je već odradila Woopie Goldberg.

Edited by JPM
  • Like 1
Posted

Nisam sad ja neki stručnjak, ali sve mi je ovo bilo vidljivo i u direktnom prenosu. Switch igraju malo zato što im je rečeno, malo zato što 1 na 1 nikoga ne mogu da odbrane, a ne mogu ni na switchu, ne mogu da isprate beka, ne umeju da rotiraju, ne umeju da naprave faul kad treba, ništa... Depresija. Wash je posebno tragičan, vidi se da od njega niko nikada nije tražio da igra odbranu a i on je sam niti voli niti razume 

Posted

Upravni i Izvršni odbor KK Partizan jasno je stavio do znanja Željku Obradoviću želi da ga zadrži na klupi i da je centralna figura projekta. To nisu promenili ni porazi, a ni poruka Obradovića da ne zna kako da preokrene situaciju i "probudi" uspavane igrače, tako da sledi nova serija razgovora i ponuda kakva nije viđena bilo kada u evropskoj košarci. I u svetskoj.

Željko Obradović će dobiti "kart blanš", odnosno potpuno odrešene ruke da odlučuje ko ide, a ko ostaje u Partizanu. Sve što mu se ne dopada, moći će da promeni, pa čak i ceo tim ako to želi.

Ajde na stranu ovi bombastični i glupi naslovi...ako se ne varam, vi imate 13 igrača trenutno (u20 ne računam). Imate mesta za još 3? Može ozbiljna doselekcija da se napravi (ako ima išta dostupno)

• Like 2
Posted
51 minutes ago, Dzep said:

Nisam sad ja neki stručnjak, ali sve mi je ovo bilo vidljivo i u direktnom prenosu. Switch igraju malo zato što im je rečeno, malo zato što 1 na 1 nikoga ne mogu da odbrane, a ne mogu ni na switchu, ne mogu da isprate beka, ne umeju da rotiraju, ne umeju da naprave faul kad treba, ništa... Depresija. Wash je posebno tragičan, vidi se da od njega niko nikada nije tražio da igra odbranu a i on je sam niti voli niti razume 

Apsolutno se slazem!

I onda neka me neko ubedjuje da je (samo) do trenera. Nije. Vise je do igraca, cak, usudio bih se reci i iskljucivo do njih. Nije Zeljko izlapeo pa da ne vidi i ne daje odgovarajuca uputstva i ne priprema utakmicu. Jednostavno kad stavis 2-3 takva igraca, iz te "bolokurcija" ekipe, na teren sa jos 2-3 koji su fokusirani i koji grizu, dzaba sve... u kosarci 5na5 ne mozes jednog takvog igraca da sakrijes a kamoli 2-3. A roster kratak. 

Posted
21 minutes ago, jedibojan said:

A Vlade Divac cita Novosti u avionu...

Ne, to je onaj Ivan što igra na poziciji centra i svi kažu da je Rus.

Naslov u novinama je "Затишје пред буру".

• Like 2
Posted

Zamislite ksko se oseca Bonga ili npr Marinkovic kada vide bol u preponama raznih Vasingtona....ej budale on se na sminku sprema za kontru????ima filing za osecaj da krademo loptu i on je dobija za polaganje...boze budale...nevezano za aktuelnosti jel se zna nesto o Nakicu???po meni nepotrebno doveden,produzen...kopija Vanje Marinkovica...decko je misterija...

Posted
11 minutes ago, Smrtokapa said:

Ne, to je onaj Ivan što igra na poziciji centra i svi kažu da je Rus.

Naslov u novinama je "Затишје пред буру".

Lol. Tacno. Ivan don't play defence 

• Like 1
Posted

Svakako je i sam Zeljko fejlovao sa rosterima, da ne romantizujemo sad u druge krajnosti.

Vazniji je on od ove sezone i ovih lelemuda, ali on zaista mora da promeni svoj M.O. na vise polja i da na neki nacin unapred dokaze da je od sledece zaista novi list (popunjavanje rostera na vreme, biranje paemtnijih igraca...). Nece se vise slepo uzimati 15k sezonskih kada ova sezona prodje kako deluje da ce proci. Voli ga narod ali se i ne bacaju pare da se gleda ovo isto i mogucu 4.godinu za redom.

Ovo uz uslov da se uopste predomisli.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jel ga prelomi Želje na kraju? Ovakvu dramu ne bi ni Lebron režirao.

Ja nemam utisak da mi ovde imamo bilo kakvu dramu - dramu prave mediji i Ostoja koji je skontao da se zajebo.

Željko je odlučio i otišao, mislim da se on ne dvoumi. I iskreno, razočarao bih se u njega ako se sad vrati tek tako, bez nekog logičnog objašnjenja zašto je ovo radio i šta je time dobio.

Ako ga buše igrači na nagovor Ostoje/kogagod zbog SNS/studenti - šta se promenilo?

Ako su mu uvaljivali igrače i nema roster koji je hteo nego koji su mu napakovali - šta se promenilo?

Ako je izgubio svlačionicu i, po njegovim rečima, nije imao ideju kako da stvari preokrene - šta se promenilo?

Pa, ništa. Ništa se nije promenilo. I što bi se onda vraćao?

Jedino što može da doprinese da se vrati u ovim okolnostima je što je njemu Partizan slaba tačka pa možda i pogazi principe i zdrav razum i lakše poveruje u neko ubeđivanje. Ne treba da objašnjavam koliko bi to bilo loše i pogubno i po njega i po nas.

• Like 11
Posted
4 minutes ago, Ljusha said:

Ako nam puste beli dim, predomislio se.

Ako puste crni dim gotovo je sa Parkerom, Tajrikom i Vašingtonom

sam ću izaći

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13