Ludi za Poli Posted Thursday at 09:45 PM Posted Thursday at 09:45 PM Koliko je realno da neko ozbiljno ime tipa Trinkija uopce zeli preuzet sjebanu svlacionicu od koje je the Najveci digao ruke?
DameTime Posted Thursday at 09:47 PM Posted Thursday at 09:47 PM 30 minutes ago, le piaf said: Ako ostavimo po strani očigledno neizbežan folklor, koji je bio apsolutno nepotreban za okupljanje koje za svrhu ima drugu vrstu emocije; neke istine se moraju izreći. Došlo je dosta roditelja sa decom, između ostalog i mala Minja, kao svojevrstan prikazatelj emocije koju Partizanovi navijači imaju prema Želimiru Obradoviću. U nekim drugim okolnostima ne bih bio pobornik, na neki način guranja deteta i igranja na tu kartu, no ovde to nije bio slučaj. Došla je tu jer ga voli. I moja devojčica je vezana za njega, a ja nisam taj tata koji je otvarao ta vrata. Druga stvar, nakon jučerašnje ostavke, dobrom delu je došlo iz dupeta u glavu, po onoj staroj ali istinitoj - ne znaš šta imaš dok ne izgubiš. Već sam rekao da sam potcenio ljubav partizanovaca prema Obradoviću, i usuđujem se reći da niko nikad nije bio ni blizu, niti će ikada biti, ni Đorđević ni Vujošević, ni Saša Ilić. Ljudi su tužni. Mislim, ono, nije čovek umro, samo je otišao iz kluba. Ali ih svejedno boli. Ima i samosažaljenja. Sa strane - patetika 1/1. Samo što nije, jer ljudi ga mnogo vole. Osećaju da gube nešto. Loš je osećaj. Mislim da je on svoju odluku već doneo. Treba biti i čovek, poštovati neke stvari, pustiti, i ne otežavati mu. On je dokazao svoju veličinu, i sinoć. Želimir nije veći od Partizana, Želimir je Partizan- pa tako sam i ja pogrešio kada sam ih rasčlanjavao. E tako
Shonewizard Posted Thursday at 09:48 PM Posted Thursday at 09:48 PM 31 minutes ago, La mano de Dios said: Ja ne znam sta da mislim, voleo bih da Zeljko preinaci odluku ali mogu misliti koliko su odnosi unutar svlacionice naruseni kada se on odlucio na ovakav korak u ovom trenutku. On koji je nebrojen broj puta lose startovao sezonu i sa Panatom i sa Fenerom i sa Partizanom pa posle dizao ekipu kroz sezonu i okretao momentum da odustane na ovakav nacin. Ako on nije video da ovaj tim moze da proigra i to posebno pred raspored koji ide u El onda ne znam ko moze. Nije to samo oprostiti se od ove sezone koja je ionako na ivici da bude izgubljena, on sutra treba da udje u svlacionicu i da trenira te igrace koji njega ne zarezuju vise ni 2% i tako jos 7 meseci, mislim da on nema snage za to. Da je tu samo jedan dva igraca pa da ih odstranis i nastavis dalje ali plasim se da su razmere mnogo vece od toga. I dalje ne dajem prevelike šanse povratku, i onda nisam siguran ni da li uopšte ulaziti u analizu, ali kao što @le piaf lijepo objasni, emocije ne treba pocjenjivati ni u kom slučaju. S tim u vezi, sve što si napisao iz ugla sinergije trener-igrači i generalno međuljudskih odnosa u timu ima svoj rezon, ali ako do povratka dođe to mora da se rješava na dva načina. Prvi, da se apsolutno svakom pojedincu stavi do znanja da trener ima potpunu podršku menadžmenta i navijača, i da su mu ruke apsolutno odriješene u svakom pogledu. Ako treba neko da presjedi cijelu sezonu, ili da dobije otkaz po cijenu da mu se isplati svaki dinar i da će rezultati trpjeti, tako će i biti. I druga stvar, pobjede liječe sve. Moralo bi na neku novu energiju da se nešto i pobijedi, pa će se mnogo toga vratiti pod tepih ili skroz zaboraviti. Svašta isplivava, vjerovatno je dosta toga i tačno, ali ja i dalje želim da vjerujem da u timu postoji core igrača sa kojima može apsolutno da se radi (Vanja, Poku, Sterling, Bonga, Milton, a vjerujem i Karlik). 8
SuperTraktorko Posted Thursday at 09:54 PM Posted Thursday at 09:54 PM 5 minutes ago, Ludi za Poli said: Koliko je realno da neko ozbiljno ime tipa Trinkija uopce zeli preuzet sjebanu svlacionicu od koje je the Najveci digao ruke? S obzirom da iskreno ne verujem da bi oni treneri koji bi Partizanu znacili pristali da dodju u mulj koji se stvorio (eeeeventualno Dzikic da se zajebe na emociju i uz betonske garancije) najverovatnije i jeste najbolje za Partizan da Obradovic se predomisli, ostane i da napravi cistku.
Pikac Posted Thursday at 10:50 PM Posted Thursday at 10:50 PM Proveren info...sutra na U.O limar u problemu...clanovi jednoglasno uz Zeljka...kritike Limaru jer se juce "oprastao i zahvaljivao" Zeljku a danas posle packi ljudi koji daju svoj kes(velika vecina nezavisna od ćaci drzave) odbija Zeljkovu ostavku...sutra svi u 13 i 30 na mesto sastanka U.O.... 7
Nate Posted Thursday at 10:58 PM Posted Thursday at 10:58 PM Lepo je videti klub, u velikoj vecini nezavisan od caci drzave. Bravo, braco grobari! 1 20 2
goldberg Posted Thursday at 11:30 PM Posted Thursday at 11:30 PM Jasno je da je Zeljko Obradovic najuspesniji trener svih vremena, ali meni je Dusko Vujosevic, a ne the Najveci simbol Partizana. Prvo, zato sto je bio trener tog kluba koji je od igraca mogao da zadrzi samo Slavka Vranesa i Petra Bozica (sto je daleko prirodnije i normalnije od ovoga sto sada gledamo), a drugo zato sto je bas taj Vujosevic izbacio u kosarkasku orbitu toliko igraca za KKP, evropsku kosarku, pa i u NBA. Dalje, Zeljko Obradovic nije otisao jer ga SNS tera iz kluba. U to moze da poveruje samo neko ko bi zeleo i jare i pare (lepa nasa izreka) - stalni dolazak megazvezda u klub i verovanje kako to nema nikakve veze sa novim Titom i novom Partijom. U ekstremnim slucajevima veruje se da je the Najveci tu UPRKOS rezimu. No, ako zanemarimo tu infantilnu potrebu da se voli nesto sto je idealno (sto je, zapravo, zaljubljenost u sebe), Obradovic je otisao jer on, prosto ne moze da u ovakvoj EL donese rezultat zbog kojeg je i dosao u KKP. Danasnja evropska klupska kosarka se pretvorila u groblje olinjalih veterana (koji i takvi i dalje drze klubove na kakvom-takvom nivou) i ogromnom broju Amerikanaca koji nisu nasli svoje mesto u NBA. KKP i Obradovic nemaju vise ni koga da dovedu od domacih igraca, a novih igraca nema na vidiku. Za ove 4 godine iz kluba nije izbacen ni jedan novi igrac za evropsku kosarku, samo kosarkasi cije karijere nece biti uopste tako velike ni uspesne. Pa i taj Vanja Marinkovic je ostatak ostataka onog vremena kada je, paradoksalno, KKP bio daleko siromasniji. SNS i megalomanija u nasim kosarkaskim klubovima su uz evroligu unistili regionalno takmicenje, pretvorili ga u revijalni turnir. Domaca liga i domaci kup su tek devastirani, pracenje te sprdnje se granici sa pracenjem druge kosarkaske lige Japana. U prevodu - to prate samo oni koji bas ne znaju sta ce sa sobom i svojim slobodnim vremenom. Ostaje, dakle, samo evroliga. U tom takmicenju KKP je imao jednu dobru sezonu kada je bio na korak do F4. Problem je sto je takva sezona minimum minimuma ako istovremeno imas milione evra da trosis na skupa pojacanja i the Najveceg na klupi. Ne pricam o Baskoniji i nekom njihovom dobrom treneru ili Efesu kojeg vodi Mijatovic, u ovom slucaju su bile prisutne obe stvari. Tek ostale sezone nisu imale nikakvog smisla - u prvoj sezoni onakvo ispadanje od Burse, treca i 11. mesto, cetvrta i 2-8, onda ona volsebna serija pobeda (videlo se koliki su to bili realni rezultati nakon pauze u februaru i 2-6 u finisu sezone) i sada kada svi igraju veoma angazovano protiv KKP i rezultat svega toga je 4-9. Realno, jasno je da je plan bio da se napadne F4 i titula i onda da Obradovic odjase u legendu. Taj plan je sada potpuno nerealan pa je vreme da se mozda potrazi novi klub, napadne Decima tu i onda objavi kraj karijere. Ovakav KKP sa ovakvim megalomanskim budzetom ce ionako trajati dok traje ovaj kriminalni rezim. 10 2
Elevator Operater Posted Thursday at 11:35 PM Posted Thursday at 11:35 PM 3 hours ago, kendrick duckworth said: Ako je Mario u dresu Reala imao onakav brainfart 10 sekundi do kraja protiv Hapoela, zamisli sta bi sve radio da obuce dres KKP 🥲😆 1 2
Carl Johnson Posted Thursday at 11:44 PM Posted Thursday at 11:44 PM Moguce da je Zoran Savic otisao u Spaniju zato sto ce Novica navodno da vam bude novi GM
Don Dusko Posted Thursday at 11:49 PM Posted Thursday at 11:49 PM 14 minutes ago, Elevator Operater said: Ako je Mario u dresu Reala imao onakav brainfart 10 sekundi do kraja protiv Hapoela, zamisli sta bi sve radio da obuce dres KKP 🥲😆 Da je to uradio u vasem dresu pola vas bi se ujutro probudilo u Lazi. 1
Bejn Posted yesterday at 01:10 AM Posted yesterday at 01:10 AM Retko(skoro nikad) sam ovde ali ovo što čitam je urnebes. Ali urnebes....😂 1
djole Posted yesterday at 06:38 AM Posted yesterday at 06:38 AM (edited) Da ne prodje neprimeceno u celom ovom ludilu i naboju (izvinjavam se ako je vec bilo) - kakav mentalni bolesnik moras da budes da pevas "i neka umru sva ciganska deca"??? Ovo djubre sam iskreno prvi put cuo protiv Paoka, i nisam mogao da verujem sta cujem, ako je i od sipkasa, mnogo je. Cak ni od njih ne bih ocekivao takve gadosti. Edited yesterday at 06:39 AM by djole 26 1
JPM Posted yesterday at 06:39 AM Posted yesterday at 06:39 AM 7 hours ago, Elevator Operater said: Ako je Mario u dresu Reala imao onakav brainfart 10 sekundi do kraja protiv Hapoela, zamisli sta bi sve radio da obuce dres KKP 🥲😆 Upravo tako. Gomila žalbi na neinteligenciju postave Partizana ovde, a neko još želi Maria Braindead Hezonju. Nerealno. Što se Trinkijerija tiče, mislim da sam juče video da je odbio.
Eddard Posted yesterday at 06:44 AM Posted yesterday at 06:44 AM Sve sam više mišljenja da ne treba da se vrati. Jer, šta da radi sa ovom grupom lelemuda posle? Šta, kao počeće da ga zarezuju odjednom i proigraće? Oće kurac. 7
ScepanScekicSto Posted yesterday at 06:56 AM Posted yesterday at 06:56 AM 9 minutes ago, Eddard said: Sve sam više mišljenja da ne treba da se vrati. Jer, šta da radi sa ovom grupom lelemuda posle? Šta, kao počeće da ga zarezuju odjednom i proigraće? Oće kurac. Obrnimo pitanje da dozvolimo da grupa gradjana izbusi coveka koji je svoju karijeru zalozio na klub koji je bio u stanju raspadanja pre nego sto je dosao? Da da, drugi put, da da on ih je birao, al svako ko je vodio grupu ljudi u mekom poslu se zajebao x puta... ljudi su najkvarljivija roba... proda te onaj sa kojim si krvlju vezan, a ne neki iz amerike kojem je najveci uspeh u zivotu titula ABA lige ili KLS 6
Dzep Posted yesterday at 07:27 AM Posted yesterday at 07:27 AM Stvarno je sve ovo između nas Grobara i Željka klasičan toksična bivša/i fazon. Zamislite sad Željka, njegov klub, njegov život maltene, njegovi navijači, svi te mole da ne ideš, a oni od kojih zavisiš ne doprinose sa tobom na čelu niti ima naznaka da će doprinositi u budućnosti. Da bi to promenio sad u principu nema vremena ako hoćeš nešto da uradiš ove sezone, a i previše je neizvesno da li bi uopšte uspelo na duže staze. A prestar si za sve to... Jedini koga ni dva posto ne žalim je limar. Sinoć je morao da da ostavku, videvši ono na aerodromu, ako je već nije dao posle toga. Navijači ne daju Željku da ide, neko mora da podnese odgovornost, eto ja ću kao glava kuće, doviđenja. Nego ne može, nije kao da se samo on pita, u to kolo kad uđeš dva daješ da izađeš 11
Ljusha Posted yesterday at 07:29 AM Posted yesterday at 07:29 AM Mišljenja sam da je Željko isuviše ozbiljan čovek da bi promenio odluku, voleo bih da grešim ali šanse skoro da ne postoje. Čekamo vesti.. 5
Luchifer89 Posted yesterday at 08:02 AM Posted yesterday at 08:02 AM Željko uzme bolovanje do kraja sezone, vratimo Karaičića da vodi ekipu, jer niko drugi na tu stolicu sesti neće. Treninzi isključivo od 7-10h i to kamikaze pola sata na početku i pola sata na kraju. Ostatak treninga trčanje, kardio, vežbe snage. Šuterske treninge ne držimo, samo kondicija i teretana. Taktiku ne radimo, za protivnike se ne spremamo - cilj je da Džabula bude na 5% bodifeta da ga zavalimo nekome na kraju sezone, a slim džizs bude ripd džizs. Kad nismo pripreme odradili na vreme, odradićemo sada. Po 30min igraju deca , odnosno sve belo u ekipi, ostatak kako se zalomi. Ko hoće da napusti klub jer ne igra i ne sviđa mu se sistem rada - slobodan je sporazumno raskinuti ugovor bez isplate kompletnog ugovora i bez dodatnih potraživanja. 10 2 6
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 15 hours ago, MetalHead said: Sto se tice Obradovica, treba biti iskren: vecinski je bio teran i smatran odgovornim. Dovoljno je pogledati sta se pisalo, ne samo u live temama koje su najgroznije, zatim glavnoj temi, vec i po drustvenim mrezama, u nekim anketama... Rekao bih, površan zaključak. Na forumu nije bilo većinski, a na mrežama ima toliko trolera i podjebavanja da je teško izvući tačan zaključak iz nekih postova ili ankete. Ono što jeste bilo većinski stav je da treba d'uradi/promeni nešto. 15 hours ago, MetalHead said: A sada, kada je sam otisao, odjednom se javlja refleks da se brani i idealizuje. Tipicno za nas - mitomanija i sklonost idolizaciji, ali samo post festum. Mi, ljudi odavde, generalno ne volimo promene, pa nas zato i prate iste boljke na svim drustvenim nivoima pa tako i u sportu. Opet, samo delom tačno. Jbg, imamo u glavama to nasleđe "kako ćemo bez druga Tite?" i kolektivnu histeriju kad umre čovek od 88 godina, što nikako da izbacimo iz organizma, ali u ovom slučaju ima i drugih faktora. Pored već ispričane priče o Željkovom odnosu prema klubu i značaju za isti, kao i činjenice da su se iza njegove veličine sakrivali razni, kao i njihove ćaci klupske brljotine, a koji bi sad kao trebalo da vode klub, činjenica je i da je jedino on preuzeo odgovornost, što su ljudi hteli da podrže. Dodatno, postoji i veliki broj onih koji su bezuslovno bili za Željkov ostanak, što se videlo i na utakmicama, tako da se kod njih ništa nije odjednom javilo nego su ljudi nastavili da postupaju kao i do sada, a ima ih dovoljno da mogu da naprave buku i doček i šta sve ne. 15 hours ago, MetalHead said: Druga neka drustva, taj "zapad" ako bas hocete, su u fazonu "move on". Bez preterane patetike, overreacting-a. Rekao bih da si bez namere dao pravi primer mitomanije i sklonosti idolizaciji, koje si pomenuo pasus ranije, što jeste zajedničko za ovo društvo, samo se menjaju objekti, tj. mitovi i idoli. I u zapadnim društvima se prave idoli, odaje se počast a i patetika vrca na sve strane. Srećom je tako, jer nisu roboti kakvim ih predstavljaju oni koji traže idole na drugoj strani. I ne, nikako nisu samo u fazonu "move on", poslednji dobar primer je trejd Luke Dončića, zbog čega su navijači Dalasa mesecima protestovali i tražili da Niko bude šutnut. Dalje, o svim načinima iskazivanja emocija i borbama navijača raznih fudbalskih klubova širom Evrope protiv loših uprava, pogrešnih transfera i sličnih pitanja se mogu knjige pisati. Dakle, ovo nije ništa neuobičajeno u svetskim okvirima i čak je primer izgradnje mini zajednice i borbe za neku promenu. Uostalom, složio bih se sa tvitom Bojane Maljević, sve je rečeno. 4
Vonko Normalni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 9 hours ago, Pikac said: Proveren info...sutra na U.O limar u problemu...clanovi jednoglasno uz Zeljka...kritike Limaru jer se juce "oprastao i zahvaljivao" Zeljku a danas posle packi ljudi koji daju svoj kes(velika vecina nezavisna od ćaci drzave) odbija Zeljkovu ostavku...sutra svi u 13 i 30 na mesto sastanka U.O.... Мој мозак одбија да прихвати да ово болдовано озбиљно мисли било ко осим Жељка Пантића... Edited 23 hours ago by Vonko Normalni 7
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 47 minutes ago, Ljusha said: Mišljenja sam da je Željko isuviše ozbiljan čovek da bi promenio odluku, voleo bih da grešim ali šanse skoro da ne postoje. Čekamo vesti.. Maloprije sam pročitao vijest (ne znam koji portal) da je već jednom bio u sličnoj situaciji dok je trenirao Fener. Nakon poraza od Baskonije 30-ak razlike dao je ostavku. I onda ga je predsednik kluba zvao na razgovor. Pitao ga je u čemu je problem i zašto je nervozan? Željko je rekao da mu je krivo i da ne zna kako da natera igrače da igraju bolje (parafraziram). Odgovor predsednika je bio da mu produžava ugovor na 3 godine i da ide da spava i da se odmara. Te sezone je Fener osvojio trofej EL. 1
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 25 minutes ago, Luchifer89 said: Željko uzme bolovanje do kraja sezone, vratimo Karaičića da vodi ekipu, jer niko drugi na tu stolicu sesti neće. Treninzi isključivo od 7-10h i to kamikaze pola sata na početku i pola sata na kraju. Ostatak treninga trčanje, kardio, vežbe snage. Šuterske treninge ne držimo, samo kondicija i teretana. Taktiku ne radimo, za protivnike se ne spremamo - cilj je da Džabula bude na 5% bodifeta da ga zavalimo nekome na kraju sezone, a slim džizs bude ripd džizs. Kad nismo pripreme odradili na vreme, odradićemo sada. Po 30min igraju deca , odnosno sve belo u ekipi, ostatak kako se zalomi. Ko hoće da napusti klub jer ne igra i ne sviđa mu se sistem rada - slobodan je sporazumno raskinuti ugovor bez isplate kompletnog ugovora i bez dodatnih potraživanja. Ti si blag, ja sam imao grđe ideje, sve legalno, ofkors. Inače, kolovođama bolekurcije ne bih dao izlazak iz ugovora nego bih žrtvovao novce da im upropastim sezonu-dve karijere bez pravog treninga i bez utakmica. Pa posle neka ih potpiše neko ako hoće. 7
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ti si blag, ja sam imao grđe ideje, sve legalno, ofkors. Inače, kolovođama bolekurcije ne bih dao izlazak iz ugovora nego bih žrtvovao novce da im upropastim sezonu-dve karijere bez pravog treninga i bez utakmica. Pa posle neka ih potpiše neko ako hoće. same here...
Krle Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, Dzo23 said: Maloprije sam pročitao vijest (ne znam koji portal) da je već jednom bio u sličnoj situaciji dok je trenirao Fener. Nakon poraza od Baskonije 30-ak razlike dao je ostavku. I onda ga je predsednik kluba zvao na razgovor. Pitao ga je u čemu je problem i zašto je nervozan? Željko je rekao da mu je krivo i da ne zna kako da natera igrače da igraju bolje (parafraziram). Odgovor predsednika je bio da mu produžava ugovor na 3 godine i da ide da spava i da se odmara. Te sezone je Fener osvojio trofej EL. Da, s tim sto su u tom Feneru igrali Slukas, Datome, Bogdanovic, Antic, Judo, Veseli, Dixon... Pritom, ovo je koliko vidim bila neopoziva ostavka sa pismom. Ali ajde i to na stranu, moze i to da se promeni za cas i da kaze e ipak ne dam ostavku, ali ja i dalje ne razumem kako ce igraci poceti da igraju ukoliko ostane i mislim da je i on toga svestan. Recimo da ga je busilo 5 stranih igraca, kako tacno da se zamisli da odjednom tih 5 stranih igraca sada kaze ok ovi iz kluba ga ne daju pa cemo i mi da pocnemo da igramo, nekako u njihovim glavama sigurno postoji razlog za to sto su uradili i svakome je ego prevelik da odjednom promeni misljenje za 180 stepeni. 5
Karr Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Не морају ни почети да играју. Нека сједе у тренеркама иза клупе, бићемо задњи, играће они који поштују клуб и грб који носе. Ако је већ истина то да га буше. 11
Recommended Posts