Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, Marvin said:

Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska

Isti psihološki efekat kao recimo dolazak Motiejunasa kod nas. Sinoć je baš bio neprijateljski nastrojen prema igračima Monaka. Verovatno i vaš Bruno ima zamerke Realu a i verovatno se sad oseća kao deo ekipe, kao važan deo, ne kao tamo neki mahač peškirom. To mnogo znači, dali ste mu dodatnu energiju.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, JPM said:

Isti psihološki efekat kao recimo dolazak Motiejunasa kod nas. Sinoć je baš bio neprijateljski nastrojen prema igračima Monaka. Verovatno i vaš Bruno ima zamerke Realu a i verovatno se sad oseća kao deo ekipe, kao važan deo, ne kao tamo neki mahač peškirom. To mnogo znači, dali ste mu dodatnu energiju.

Meni on liči na Odzeleja, obojica su bila u Spaniji i nekako se mentalitetom nisu baš uklopili.

• Like 2
Posted

U Realu je Bruno znao da nema šansi da bude na parketu kad se utakmica lomi, kad se rešava na kraju. Tu se zna, Tavares pa svi ostali. Kod nas je poslednju baš on rešio. Mislim da je to ono što on želi, da makar malo bude bitan i kod nas će to i dobiti.

• Like 3
Posted

Igramo protiv najslabijeg tima u EL, očekujem da, za promenu, budemo stabilni i ne dozvolimo da nas kvalitetom EC ekipa ugrozi. Nema opravdanja za desetominutna nestajanja sa terena večeras, nismo igrali za vikend, imamo dan više od njih za pripremu, svežiji smo, i pobeda uz jednu kvalitetniju igru je imperativ. 

• Like 1
Posted

Svi se mi rado vraćamo u detinjstvo. Evo tako ova legenda Seljas će da me vrati u za vremena kada je  DDR sportista izgledao tako. Recimo iz neke Lokomotive Lajpcig ili Dinamo Drezdena. 

Btw gledao sam ih prvi put sada protiv Milana i igraju ponekad zonski presing i zonu. Nadam se da to možemo da rešimo rutinski, iako ova potonja riječ nam ne pristaje u poslednje vreme.

Posted
12 minutes ago, odupri se ludilu said:

Svi se mi rado vraćamo u detinjstvo. Evo tako ova legenda Seljas će da me vrati u za vremena kada je  DDR sportista izgledao tako. Recimo iz neke Lokomotive Lajpcig ili Dinamo Drezdena. 

Btw gledao sam ih prvi put sada protiv Milana i igraju ponekad zonski presing i zonu. Nadam se da to možemo da rešimo rutinski, iako ova potonja riječ nam ne pristaje u poslednje vreme.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, suptil said:

Iznenadio bih se ako Partizan veceras ne dobije 20 razlike.

Odma' dođe, mi volimo da iznenadimo.

Posted
4 hours ago, suptil said:

Iznenadio bih se ako Partizan veceras ne dobije 20 razlike.

NnÄŤ.

Tužna i ružna skupina luzera. Zašto bismo se mi nervirali oko njih, kao da nemamo dovoljno stresa u životima, odgovornosti, još nam je država u kurcu.

Ako njih nije sramota da im nabija mudauusta ko stigne, ko ih jebe.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ne Ĺľelim da vredjam, iako bih to najradije sada uradio, posebno trenera.

Partizan to smo mi navijaÄŤi, niti jedan igrac, trener ili bilo ko drugi.

Dok ne bude neko drugi na celo ekipe necu pisati, gledati, pratiti bilo sta...

Ovo nije borba, ovo nije nas Partizan, ovo je neki frankenstajn koji ne lici ni na sta.

Braćo volim vas sve 🙌

• Like 2
Posted

@DameTime Gledam i ne verujem sta vidim. Kuva mi u stomaku a navijam za Zvezdu. Necu nikom da stajem na muku. Samo se nadam da post koji sam napisao pred mec niste protumacili kao provokaciju.

• Like 3