JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 35 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska Isti psihološki efekat kao recimo dolazak Motiejunasa kod nas. Sinoć je baš bio neprijateljski nastrojen prema igračima Monaka. Verovatno i vaš Bruno ima zamerke Realu a i verovatno se sad oseća kao deo ekipe, kao važan deo, ne kao tamo neki mahač peškirom. To mnogo znači, dali ste mu dodatnu energiju. 1
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Iskreno, u konkurenciji Bryanta, Basseya, Bambe i sličnih Balvana bio sam vrlo zadovoljan što smo doveli Bruna. 2
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Isti psihološki efekat kao recimo dolazak Motiejunasa kod nas. Sinoć je baš bio neprijateljski nastrojen prema igračima Monaka. Verovatno i vaš Bruno ima zamerke Realu a i verovatno se sad oseća kao deo ekipe, kao važan deo, ne kao tamo neki mahač peškirom. To mnogo znači, dali ste mu dodatnu energiju. Meni on liči na Odzeleja, obojica su bila u Spaniji i nekako se mentalitetom nisu baš uklopili. 2
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na temu večerašnje utakmice, malo prepravljenog Duška Radovića: 1 6 1
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovo staviti u KKP shop pored šalova i kapica Edited 6 hours ago by Luchifer89 1 3
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U Realu je Bruno znao da nema šansi da bude na parketu kad se utakmica lomi, kad se rešava na kraju. Tu se zna, Tavares pa svi ostali. Kod nas je poslednju baš on rešio. Mislim da je to ono što on želi, da makar malo bude bitan i kod nas će to i dobiti. 3
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igramo protiv najslabijeg tima u EL, očekujem da, za promenu, budemo stabilni i ne dozvolimo da nas kvalitetom EC ekipa ugrozi. Nema opravdanja za desetominutna nestajanja sa terena večeras, nismo igrali za vikend, imamo dan više od njih za pripremu, svežiji smo, i pobeda uz jednu kvalitetniju igru je imperativ. 1
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svi se mi rado vraćamo u detinjstvo. Evo tako ova legenda Seljas će da me vrati u za vremena kada je DDR sportista izgledao tako. Recimo iz neke Lokomotive Lajpcig ili Dinamo Drezdena. Btw gledao sam ih prvi put sada protiv Milana i igraju ponekad zonski presing i zonu. Nadam se da to možemo da rešimo rutinski, iako ova potonja riječ nam ne pristaje u poslednje vreme.
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, odupri se ludilu said: Svi se mi rado vraćamo u detinjstvo. Evo tako ova legenda Seljas će da me vrati u za vremena kada je DDR sportista izgledao tako. Recimo iz neke Lokomotive Lajpcig ili Dinamo Drezdena. Btw gledao sam ih prvi put sada protiv Milana i igraju ponekad zonski presing i zonu. Nadam se da to možemo da rešimo rutinski, iako ova potonja riječ nam ne pristaje u poslednje vreme. 1 1
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, odupri se ludilu said: Evo tako ova legenda Seljas Šteta što ga nisu uparili sa Brady Manekom 1 1
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Šteta što ga nisu uparili sa Brady Manekom Dobri bi bili za spot Amyl and sniffers-a 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iznenadio bih se ako Partizan veceras ne dobije 20 razlike.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Watson je solidan igrac, on je kljuc da se odmah stisne, takodje onaj centar belac je bas spor, on se iz pika mora pikati.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, suptil said: Iznenadio bih se ako Partizan veceras ne dobije 20 razlike. 1 1 4
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, suptil said: Iznenadio bih se ako Partizan veceras ne dobije 20 razlike. Odma' dođe, mi volimo da iznenadimo.
Ljusha Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Pobedicemo 20 razlike nego ne znam sta ce na kraju da bude
Recommended Posts