odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, Ne sam Safete said: Edvard Munchย +10 Al ne Vrisak, negoย Glave stisak! 1
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: ย @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia ย Bold je duplo kolo.ย ย Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede ๐ ย ย 1
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Marvin said: Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: ย @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia ย Bold je duplo kolo.ย ย Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede ๐ ย ย Moze biti, ali tesko ce ko vratiti bodove iz Valensije. Po meni igraju najlepsu kosarku i imaju vrhunske igrace. Ne verujem da cete i protiv nas imati neke sanseย ๐๐๐ 2
kojihit Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Btw, @kojihitย i ja smo analizirajuฤi empirijske podatke primetile kako je KKP sa pomraฤenja uma u treฤem kvoteru, preลกao na pomraฤenja uma u poslednjem. ย Zakljuฤujemo da je najoptimalnije da se teย crne minute (bez kojih se oฤigledno ne moลพe) prebace u Q2. Dakle, odliฤno otvorimo utakmicu, onda potonemo do kraja prvog poluvremena, a zatim se u drugom podiลพemo kao feniks iz pepela.ย ย Rezultat ฤe, pored pobeda, biti manje ugraฤenih pejsmejkera u Srbiji, ali i manja verovatnoฤa da se Arena zapali zbog tamjana. ย Dejm sve rekla, ja samo da dodam ako se neko pitaย svi se pitateย zaลกto ne pomraฤenje uma Q1? ย Pa jer to uspostavi momentum za protivnika u startu, kao npr protiv Reala gde bi vrv i dobili sa smo Q1 iole igrali, tako da ovo je stv safest bet kad vec ne mozemo da igramo celu utakmicuย ย ลฝeljko ฤuj nas, a ostali zapratite nas za jos zanimljivih, inspirisanih i nadasve taฤnih insight-a ย I dobijamo Asvel mmw
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Ne vidim gde ฤemo se okliznuti. ย A i dobra je atmosfera na treningu, verovatno
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, TripleJ said: Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije. ย Cudno jer nismo samo mi, celo kolo se igra utorak/sreda te nedelje. Mozda reprezentativni prozor? 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da je najbolje pomraฤenje uma u q5, tj. u kafani posle pobede.ย 3
Kosjan Willaviฤ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naravno da kosarku poznajem jedno milijardu puta slabije od Zeljka, ali mi je stvarno van pameti ovo klupiranje Osetkovskogย kao posmatracu sa strane 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja to jedino logiฤno vidim u kontekstu toga da ฤe dobiti veฤu ulogu protiv Asvela ili da vuฤe neku sitnu povredu. ย Inaฤe, meฤ sa Igokeom u gostima je odloลพen za 16. januar. 6
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Barkley#34 said: Ja to jedino logiฤno vidim u kontekstu toga da ฤe dobiti veฤu ulogu protiv Asvela ili da vuฤe neku sitnu povredu. ย Inaฤe, meฤ sa Igokeom u gostima je odloลพen za 16. januar. ย Video sam Osetkovskog juฤe u Areni kako ลกutira na koลก jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je ลฝeljko samo ฤuvao za Asvel, rasporeฤuje minutaลพu za duplo kolo. ย Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na Aranฤelovdan, pola publike (ukljuฤujuฤi mene) neฤe doฤi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. ย ย 1
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: ย Video sam Osetkovskog juฤe u Areni kako ลกutira na koลก jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je ลฝeljko samo ฤuvao za Asvel, rasporeฤuje minutaลพu za duplo kolo. ย Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na Aranฤelovdan, pola publike (ukljuฤujuฤi mene) neฤe doฤi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. ย ย Svece, pogace i u arenu. Kad moze tamjan... 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Stiletto said: Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na Aranฤelovdan, pola publike (ukljuฤujuฤi mene) neฤe doฤi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je Arandjelovdanย ๐
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je Arandjelovdanย ๐ ย Pa veฤ su igrali na Svetog Luku, ne moลพe sad ovako sad onakoย ๐
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad je bio krcat Pionir i na Svetog Nikolu i na Badnje veฤe i na Boลพiฤ, biฤe Arena puna i na Aranฤelovdan.ย 4
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vise bi imalo smisla da je pomeren mec protiv SCD.ย ย 21.11 vs Fener 23.11 vs SCD 25.11 @ PAO ย Edited 2 hours ago by Elevator Operater
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Elevator Operater said: Vise bi imalo smisla da je pomeren mec protiv SCD.ย ย 21.11 vs Fener 23.11 vs SCD 25.11 @ PAO ย ย Ne toliko, to je meฤ kod kuฤe, sa Igokeom gubiลก cela dva dana na klackanje busem do Laktaลกa, utakmicu i klackanje busem nazad.
Recommended Posts