Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice:

ย 

@Asvel

vs Fener

@PAO

vs Bayern

vs CZV

vs Virtus

@ Zalgiris

vs Maccabi

@ Valencia

ย 

Bold je duplo kolo.ย 

ย 

Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede ๐Ÿ™‚

ย 

ย 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Marvin said:

Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice:

ย 

@Asvel

vs Fener

@PAO

vs Bayern

vs CZV

vs Virtus

@ Zalgiris

vs Maccabi

@ Valencia

ย 

Bold je duplo kolo.ย 

ย 

Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede ๐Ÿ™‚

ย 

ย 

Moze biti, ali tesko ce ko vratiti bodove iz Valensije. Po meni igraju najlepsu kosarku i imaju vrhunske igrace. Ne verujem da cete i protiv nas imati neke sanseย ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

• Like 2
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Btw, @kojihitย i ja smo analizirajuฤ‡i empirijske podatke primetile kako je KKP sa pomraฤenja uma u treฤ‡em kvoteru, preลกao na pomraฤenja uma u poslednjem.

ย 

Zakljuฤujemo da je najoptimalnije da se teย crne minute (bez kojih se oฤigledno ne moลพe) prebace u Q2. Dakle, odliฤno otvorimo utakmicu, onda potonemo do kraja prvog poluvremena, a zatim se u drugom podiลพemo kao feniks iz pepela.ย 

ย 

Rezultat ฤ‡e, pored pobeda, biti manje ugraฤ‘enih pejsmejkera u Srbiji, ali i manja verovatnoฤ‡a da se Arena zapali zbog tamjana.

ย 

Dejm sve rekla, ja samo da dodam ako se neko pitaย svi se pitateย zaลกto ne pomraฤenje uma Q1?

ย 

Pa jer to uspostavi momentum za protivnika u startu, kao npr protiv Reala gde bi vrv i dobili sa smo Q1 iole igrali, tako da ovo je stv safest bet kad vec ne mozemo da igramo celu utakmicuย 

ย 

ลฝeljko ฤuj nas, a ostali zapratite nas za jos zanimljivih, inspirisanih i nadasve taฤnih insight-a

ย 

I dobijamo Asvel mmw

Posted

Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije.

Posted
7 minutes ago, TripleJ said:

Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije.

ย 

Cudno jer nismo samo mi, celo kolo se igra utorak/sreda te nedelje. Mozda reprezentativni prozor?

• Like 1
Posted

Ja to jedino logiฤno vidim u kontekstu toga da ฤ‡e dobiti veฤ‡u ulogu protiv Asvela ili da vuฤe neku sitnu povredu.

ย 

Inaฤe, meฤ sa Igokeom u gostima je odloลพen za 16. januar.

• Like 6
Posted
6 minutes ago, Barkley#34 said:

Ja to jedino logiฤno vidim u kontekstu toga da ฤ‡e dobiti veฤ‡u ulogu protiv Asvela ili da vuฤe neku sitnu povredu.

ย 

Inaฤe, meฤ sa Igokeom u gostima je odloลพen za 16. januar.

ย 

Video sam Osetkovskog juฤe u Areni kako ลกutira na koลก jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je ลฝeljko samo ฤuvao za Asvel, rasporeฤ‘uje minutaลพu za duplo kolo.

ย 

Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na Aranฤ‘elovdan, pola publike (ukljuฤujuฤ‡i mene) neฤ‡e doฤ‡i u Arenu jer slavi ili ide na slavu.

ย 

ย 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

ย 

Video sam Osetkovskog juฤe u Areni kako ลกutira na koลก jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je ลฝeljko samo ฤuvao za Asvel, rasporeฤ‘uje minutaลพu za duplo kolo.

ย 

Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na Aranฤ‘elovdan, pola publike (ukljuฤujuฤ‡i mene) neฤ‡e doฤ‡i u Arenu jer slavi ili ide na slavu.

ย 

ย 

Svece, pogace i u arenu. Kad moze tamjan...

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Stiletto said:

Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je Arandjelovdanย ๐Ÿ˜‚

Posted
12 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je Arandjelovdanย ๐Ÿ˜‚

ย 

Pa veฤ‡ su igrali na Svetog Luku, ne moลพe sad ovako sad onakoย ๐Ÿ˜

Posted
18 minutes ago, Elevator Operater said:

Vise bi imalo smisla da je pomeren mec protiv SCD.ย 

ย 

21.11 vs Fener

23.11 vs SCD

25.11 @ PAO

ย 

ย 

Ne toliko, to je meฤ kod kuฤ‡e, sa Igokeom gubiลก cela dva dana na klackanje busem do Laktaลกa, utakmicu i klackanje busem nazad.