mipivi Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Uglavnom u zivotu treba resiti proste stvari. Ovde, dok se ne resi komplexno pitanje... Vako cemo. Jbg, nazalos. Al takoe. Edited 14 hours ago by mipivi
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milton za sada limunada totalna. Nilikina u pokusaju. 1
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Milton za sada limunada totalna. Nilikina u pokusaju. Faulovi ga ubise, inače on mi deluje kao potencijal za nekih 5 6as za 25 min bez zajebancije, ali ne može ni blizu toliko da igra kad praktično udje u mec sa 3 faula konstantno, takodje šut mu je baš tanak, tako da spajanje njega i Nika je loše iskr.
Arsenije Pesic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Survival kit za gledanje KKP: gledaj samo prvu četvrtinu. Jer, kad dobijemo 1/4 dobijemo i utakmicu, ako izgubimo ili igramo egal 1/4 - gubimo utakmicu. My disky ticker otprilike toliko i može da podnese, jednu četvrtinu. Za još saveta za preživljavanje zapratite moj kanal, šer lajk, sabskrajb. 2 1 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Faulovi ga ubise, inače on mi deluje kao potencijal za nekih 5 6as za 25 min bez zajebancije, ali ne može ni blizu toliko da igra kad praktično udje u mec sa 3 faula konstantno, takodje šut mu je baš tanak, tako da spajanje njega i Nika je loše iskr. Who said Jared Butler? Definitivno treba strpljenja sa novajlijama iz USA, zato ih ovi najbogatiji uglavnom izbjegavaju dok ne odrade jednu sezonu u Evropi. 2
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da li i najveći branioci lika i dela Parkera vide da on ovde više nema šta tražiti, dajte pustite coveka ako je istina da ima zainteresovanih, jebeno bolje igrati sa Lakicem na 4 ili 2 centra, ne može čovek da dodje u poziciju za šut, a šetanje u odbrani je tek sramota. 2
KockoOblo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rambo,First Blood, ide film,ide radnja, i taman kad glavni junak treba da digne ceo grad u vazduh, krece Naked Gun 22 4/4: The Final Insult. Ne znam da li u istoriji sporta postoji bolesnija prica od ove nase.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 13 hours ago, La mano de Dios said: Ako Mirotic naprasno proigra veceras posle onoga sto sam gledao prethodnih nedelja od njega ja prestajem pratiti kosarku, nije to da njega nije hteo sut pa da kazes varljiva kategorija, govor tela mu je 5x gori nego kod Parkera, ali ajde da vidimo. Prestajes pratiti kosarku? 9 hours ago, DameTime said: Odlična utakmica da podigne samopouzdanje ekipi, minus Jabari koji je očigledno u dubokoj kanalčini. Ispustis 20 razlike za 5 min, da samo zicer klackalicu Pokua do kraja meca i pobedis jer su njihovi klasni suteri, Bogu hvala, promasili 2 trojke. Ovako se ne dize samopouzdanje, Dejm. Ono se gradi kad se iskopas iz kanala i preokrenes. A ne tako sto srecno prezivis granatu. Samopouzdanje je moglo/trebalo da se gradi posle pobede nad Efesom. Edited 6 hours ago by Elevator Operater 2
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) edit...Barkli brzi Ili je ovo neki tamjan iz Safetove kuhinje Edited 6 hours ago by NMX 1 1
odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jel neko doneo smirnu? Zlato i srebrenjake znamo ko je uzeo. 1
Arsenije Pesic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sećam se davnih vremena kada smo ovde imali nešto tipa postevroligaški petak, dan nakon pobede, pa to svi pišu kako lepršaju, sve je super... A sad bato grupna terapija, prvo se prebrojavamo da li smo živi, pa onda polako u lečenje PTSD-a. Sad se setih, sinoć na 74-60, u istom trenutku kum i ja šaljemo jedan drugom poruku "i ovo ćemo da useremo", to je bila tako smejem se a plakao bih situacija. I pomislio bi čovek da je lakše kada znaš šta te čeka, ali ne biva. 2 5 1 2
sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Sector said: Who said Jared Butler? Definitivno treba strpljenja sa novajlijama iz USA, zato ih ovi najbogatiji uglavnom izbjegavaju dok ne odrade jednu sezonu u Evropi. Eno i Brandon Boston se raspada u Fenerbahceu,juče 6 min indeks -6 🙂 Ali ispratio bi ja sta će biti s njim pa pokupio ako se otvori prilika,ne vjerujem da će Fenerbahce biti strpljiv,a ima tu potencijala. Čini se da ste baš popravili odbranu,Barsa, Olimpijakos i sad Monako su izgledali loše,biće da je i do vaše odbrane,vjerovatno je dosta do Kalatesa i Bruna. Ta odbrana vam je jedina opcija dok se Karlik ne vrati,sa ovim igračima napadom ne možete dobijati. 1
Ne sam Safete Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ah, nekadasnja forumaska prva smjena ❤️ Elem juce sam prije tekme zamolio mog dobrog drugara ChatGPT da mi izracuna procenat uspješnosti slobodnih bacanja poslije protivničke tehničke (za ovu i proslu sezonu) i nisam dobio odgovor, kae ne mogu ti to izračunati. Ubjedjen sam da nije bio preko 50%... Sinoć Dushan da potvrdi, promasuje oba. Biramo ko će ih izvoditi i ne možemo pogoditi kao sa centra da ih izvode. 6
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, sinisat5 said: Eno i Brandon Boston se raspada u Fenerbahceu,juče 6 min indeks -6 🙂 Ali ispratio bi ja sta će biti s njim pa pokupio ako se otvori prilika,ne vjerujem da će Fenerbahce biti strpljiv,a ima tu potencijala. Čini se da ste baš popravili odbranu,Barsa, Olimpijakos i sad Monako su izgledali loše,biće da je i do vaše odbrane,vjerovatno je dosta do Kalatesa i Bruna. Ta odbrana vam je jedina opcija dok se Karlik ne vrati,sa ovim igračima napadom ne možete dobijati. Da, malo smo čvršći bez Parkera. Šteta za Barsu ali nam se vratilo protiv Monaca. Sad ide malo lakši raspored pa se nadamo nekoj pozitivnoj seriji. 2 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Da, malo smo čvršći bez Parkera. Šteta za Barsu ali nam se vratilo protiv Monaca. Sad ide malo lakši raspored pa se nadamo nekoj pozitivnoj seriji. Za kog ti navijaš?
sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Da, malo smo čvršći bez Parkera. Šteta za Barsu ali nam se vratilo protiv Monaca. Sad ide malo lakši raspored pa se nadamo nekoj pozitivnoj seriji. Jbg,i onda se čudiš kada se neko smije
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Za kog ti navijaš? Ne znam, zbunio me Siniša. 😄
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mi smo ovom povredom Karlika i Parkerovim izdanjem do sada dobro poremeceni a sa povredom Vanje pa i Lakića totalno disbalansirani. I teško je tako igrati u kontinuitetu jer se prilagođavas, sebi i protivniku. Ima puno pozitivnih stvari, onih koje su očigledne i onih koje se naziru u dobrom dijelu utakmice, dok nas disbalans ne ispliva na površinu. Protivnici s razlogom mogu da baziraju svoj skauting na zatvaranju Duena i Sterlinga. Čak i da idu na varijantu davljenja i oni će pred kraj izduvati. Logično i već viđeno. Ima tu itekako pozitivnih stvari. Pomenuti dvojac gore rilja za sve pare. Izdvojio bih Duena koji već igra ovo u kontinuitetu. Zaista ga je čekao i dočekao Žoc. Bruno i Kalates igraju ono što se na maksimumu očekivanja u ovom momentu od njih. Poku je konačno kupio sebi status i mjesto samo treba da nastavi ovako, bez razmišljanja puno. Samo prži Poku ne razmišljaj. Milton bi valjalo da bude više upotrebljiv ništa više ni manje od toga u ovom momentu. Da njegovim minutima sačuvamo baterije za Duena i Sterlinga. Problem je taj sut i kada su on i Nik u petorci a to mora biti određen period jer je rotacija kratka, skupi se protivnik i on se malo pogubi jer ostane i bez mogućnosti za ulaz. Moraće to Zoc nekako da sa njim da premosti. Izdvojio bih dobru partiju Pokua i Bruna a posebno reakciju - galamu 😂ovog potonjeg i ona dva bacanja u onakvom momentu za centra....kapa dole. Ne mračite no Asvel akautirajte braćo & sisters. Edited 5 hours ago by odupri se ludilu Tipfeler 5
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Asvel i dalje sa 8 9 igraca igra, gde je spolja jedini igrac koji može da kreira vrlo tanak za el pojmove, to se stvarno mora uzeti... 2
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, Ne sam Safete said: Ah, nekadasnja forumaska prva smjena ❤️ Elem juce sam prije tekme zamolio mog dobrog drugara ChatGPT da mi izracuna procenat uspješnosti slobodnih bacanja poslije protivničke tehničke (za ovu i proslu sezonu) i nisam dobio odgovor, kae ne mogu ti to izračunati. Ubjedjen sam da nije bio preko 50%... Sinoć Dushan da potvrdi, promasuje oba. Biramo ko će ih izvoditi i ne možemo pogoditi kao sa centra da ih izvode. isto sam pomislio sinoc... mislim od 4 dobijena slovodna na tehnicke i nesportske dva smo pogodili... Miskio sam da nista ne pisem, jer me vise sve umara, zajebao sam se sto sam uopste se registrovao bilo gde na internetu i ulazio u pisanja i polemike... Mozda sam ja, tj jesam sigurno, cuvar vatre, budala koja i dalje veruje, ali ne mogu i necu da odavde cupam upise prosle godine kad su mnogi (verovarno i ja) momka koji nosi ekipu i sa svim svojim glupostima, otpisivali, koji su ga nazivali svim i svacim (ne mogu da pojmim okruzenje u Areni koje igrace vredja najgnusnijim uvredama, svoje igrace, a o internetu ds ne pisem), i koji je bio u zamrzivacu, koji je bio van 12, koji je nosio slusalice dok se prica, ali sva sreca neko mu je verovao. E sad taj decko poslednje 4 utakmice ima redom 22,20,21,15 ppg. I kad sam vec poceo da pisem, da li je zeljko genije sto je video potencijal i istrpeo, ili budala sto je eto pustio Majka koji igra kako igra u Bajernu. Napominjem, da sam ja ovde botovao za ostanak Majka. isto tako, da li je taj zeljko u isto vreme genije jer je spustio najbolji napad EL na ispod 80 poena, zaustavio komplet njihova dva najbolja napadaca, i ekipa mu imala +20, ili izlapeli starac koji zaboravlja da uzima tajm aute, zaboravlja igrace, pa mu ekipa dozvoli seriju od 22:0. hajmo se dogovoriti, da li je serija 17:2 protiv Barselone slucajnost i zasluga igraca, a sinocna serija od 22:0 Monaka iskljuciva krivica trenera. Problema ima, iz aviona se vide, iz aviona se vidi da Parker nije nalegao na ekipu, a verovatno ni ekipa na njega, iz aviona se vidi da nam je organizacija napada bas losa i sa sve Nikom, jer je covek drugi tip pleja, iz aviona se vidi da su svi navijaci nezadovoljni necim. al ja biram da verujem, iako sam mislio da sinoc gubimo(pre utakmice) jer je Monako odlicna ekipa, jedan od skrivenih favorita ako ostanu zdravi naravno, jer igraju sa bas skracenom rotacijom... I za kraj, da jos jednom napisem da sam najzad doceko da vidim Kalatesa u nasem dresu, opravdao je sve, i on je zaboravio kosarke koliko ostali igraci nece verovatno nikad nauciti... sad u Vilerban... 9
Recommended Posts