Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koja demagogija na konferenciji brate mili, povraća mi seee Kaze nema vremena za trening da neki igraci udju u formu Al zato sutra da se ne gledamo slobodan dan, pa koga ti jebes brate slatki više 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Jakob Aman said: Evo Zeljko kaze da ce pomoci Pundji. Ja mislim da mu pomoci nema. Pa verovatno i ima neki usmeni dogovor sa Barsom, sam je Željko x puta pričao da ko neće da ostaje može uvek slobodno otici.
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Djabarijana sledecu tekmu daje 25, gubimo 15 :). Cisto da pokaze klasu, kad je tesko. Edited 6 hours ago by TripleJ
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znaci nije ga Zeljko napusio na konferenciji? Jos samo da je rekao da je ovo jos jedna neizvesna zavrsnica koju smo dobili pa da gadjam tv daljinskim. Daj bre ljudi ne kopcamo se mi na ledja.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, wrach said: Znaci nije ga Zeljko napusio na konferenciji? Jos samo da je rekao da je ovo jos jedna neizvesna zavrsnica koju smo dobili pa da gadjam tv daljinskim. Daj bre ljudi ne kopcamo se mi na ledja. Rekao je sve ste videli oko njega sta da kažem. 1
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, Alek The Great said: Kad izbacuju onaj +- na sajtu EL? Imam osecaj da Jabari ima -25. On i Bonga -13 🫠
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Shonewizard said: On i Bonga -13 🫠 Znao sam da je u Bongi problem 😄 8
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 minutes ago, Shonewizard said: On i Bonga -13 🫠 Bonga ispada iz forme sto je sasvim normalno posle onakvog EP. Tu nema strepnje. I opet je sljusnuo jednu bitnu trojku. P.S. mi smo Sterlingova ekipa i njega treba vracati sto hitnije Edited 6 hours ago by jedibojan 7
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poku +13 Fernando +10, baš oni su i uneli sigurnost. 4
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cestitke. Nick the Brick i Poku izdominirali, a vi ste sumnjali 🙂 Ima li pokajnika? 😂 1
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Tex_Willer said: Poku +13 Fernando +10, baš oni su i uneli sigurnost. Ključna 4 poena 😄
Arsenije Pesic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Želimir genije. U istoj utakmici razbije protivnika i vežba neizvesne završnice. 3 10 1
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Vece smece od Parkera nisam gledao u Partizanu, i najvise me iznerviralo sto ga je uopste uvodio u drugom. On vise ne bi smeo da igra ako uopste ima pameti. Tezak promasaj. Edited 6 hours ago by Jakob Aman
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poku odigrao dobru odbranu nad Jamesom, ja sam bio u takvom bunilu da to nisam ni ukapirao. 1
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Popushevski se vratio u Pokusevskog. Mi da prezivimo ovaj period u kome zivimo od dobrog pocetka Wash-a i ginemo sa istim u zavrsnici, dok se Shake ne postavi kao covek odluke, u odsustvu Carlicka. I naravno, glavna cetvorka da izadje iz uloge Mike-a od prosle godine. 1
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milton nikad neće biti vođa, ni čovek odluke. Jednostavno nije taj i takav igrač. U najboljem slučaju, šesti čovek, i to je to. Treba nam neko uz Kalatesa.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ljudi nama gori kombo jedan, ali gori i 4 ako imamo nameru da se klub reši Jabarija, a navodno ponuda za to imamo
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ono sto je dobro kad gostujes u Dubajiu je termin odigravanja. Zavrsi se tekma, ima 3-4 sata da se slegnu utisci i da se smiris i onda lagano u krevet. Ovo sad mi nema spavanja do 2h. A treba u 5h da se ustane. Jes' da ovakve zavrsnice nas ubijaju u pojam, ali bi trebalo da imaju snazan psiho efekat na ekipu. Ja bi razmisljao u fazonu "ako smo ovo dobili mozemo svaku" i samopouzdanje na maksimumu. Vcr smo sve videli od Duana, kao i inace. Ne moze on bez nekih wtf momenata. Jabari definitivno visak u ekipi. Ako je vec tu onda mu se morati naci neka uloga. Ajmo sad i ove druge francuze da dobijemo pa onda i Fener za egal. I treba sacuvati taj egal do ng i nadam se povratku Karlika. E onda se pali masina.
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Tex_Willer said: Ljudi nama gori kombo jedan, ali gori i 4 ako imamo nameru da se klub reši Jabarija, a navodno ponuda za to imamo U kom paralelnom univerzumu ti zivis ? 🙂 Nit'cemo zavrsiti kombo beka, nit'ce Jabari negde da ide :). Uzivaj u ovome sto mozes da vidis.
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne nadam se takvoj reakciji ekipe ali se nadam nekom ozbiljnijem razgovoru u svlačionici, između njih. Da malo leti perje kako bi se trgli svi koji to mogu. 1
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Javljam se da sam živ došao iz hale, ali potresno je što se manje više uopšte nisam nervirao. Znao sam šta sledi kad nam je spoljna linija ušla u probleme sa ličnim greškama a i kada je Jabari ušao i prvi a i drugi put, pošto sam video kako čovek jednostavno niti može niti želi da se kreće. Neću o negativnim stvarima jer delimo utiske (Jabari& Željko), već bih o pozitivnim, bravo za Pokua, i veliko bravo za ćelavog Grka, na svakoj lopti je bio, baš se cimao u odbrani, pogodio po nešto, ali i najveće bravo za Bruna - napušio ih je sve redom kad ih je Majk pretrčavao dva puta i onda je on morao da pravi dve lične greške, posebno Tajrika, a i ovi drugi su bili kao chill, sve ok, a Bruno je bio - FUCK CHILL, ništa nije ok, i potpuno je bio u pravu. Treba neko malo tu da krene da zavodi red, suviše nam stara ekipa lagodno gleda na sve ovo što se dešava, ako će Bruno da bude taj šerif, odmah sam za to. Odličan potpis što se mene tiče, počeo je i bacanja da daje, biće to sve dobro. P.S. Jabari bi već ujutru morao da bude bivši igrač Partizana. Sportski direktor bi već ujutru morao da bude bivši sportski direktor Partizana. Da smo jako jako ozbiljan klub, razmišljalo bi se i i statusu trenera ali to je malo kompleksnije pitanje. U svakom slučaju, prva dvojica bi morala da lete u roku od odmah. Isplati, priznaje da si se zajebao, to je to, teraj dalje Edited 5 hours ago by Dzep 1 1
Recommended Posts