Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da smo cekanjem ovih borderline NBA igraca (a ostalo ih je svega jos 2-3, My Preciouss, La Bamba i NotKobe) sebi uskratili mogucnost dovodjenja nekog relativno low profile igraca koji ne bi imao mnogo losiji ucinak. Pune su npr Turska ili Italijanska liga igraca tih low-risk low-reward defanzivnih skakavaca koje smo mogli dovesti kao onomad Majka
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 21 minutes ago, kendrick duckworth said:   PoĆĄto znamo da:  1. Je trĆŸiĆĄte centara oÄajno (navodno Barsa otpustila loĆĄijeg Fala, pa ga potpisala posle mesec dana neuspeĆĄne potrage). 2. Imamo jasne "zahteve" od tog igraÄa i kakve kvalitete bi trebalo da donese. 3. Imamo nekoliko igraÄa u uĆŸem izboru, koji neki javno, neki neĆĄto manje, ĆŸele angaĆŸman u NBA, a moĆŸda sa nekim imamo i dogovor da Äekamo do nekog datuma... 4. Sledi famozno poslednje seÄenje, kada Äe neke postojeÄe opcije, a moĆŸda i neke dodatne da se otvore...  Zar nije oÄito da je situacija ipak malo sloĆŸenija od Ćœoca koji traĆŸi dlaku u senu i/ili SD-a koji nume naÄe igraÄa?  Nisam sreÄan ĆĄto je situacija kakva jeste, ali ĆĄto bi rekli tako se kolaÄiÄ krunio, a odgovorni ljudi ipak nemaju emotivne kapacitete 11-godiĆĄnjaka ili nesposobnost lokalnog alkosa da ugroze neĆĄto pompezno najavljivano i paĆŸljivo skrojeno na tako jeftin naÄin.  To na stranu, zaista bih voleo makar kratkoroÄno reĆĄenje, do nekog trenutka kada neko "pravi" postane dostupan. Ćœeljko je tako Ć timaru angaĆŸovao onomad u Feneru pa se i zadrĆŸao.  Naravno da stvari nisu proste, ali El presidente reÄe da smo ozbiljna korporacija, je l da, a ja bih ĆŸeleo da mislim da smo i ozbiljan klub, a ozbiljan klub sebi ne sme da dozvoli ovo ĆĄto mi sebi dozvoljavamo par godina u nizu. Nije problem jedna godina, ok, traĆŸio si neĆĄto, promaĆĄio si, to bi bilo to, onda ide Äekalica i niĆĄta. Problem je kad se to ponavlja, a nama se ponavlja. Daj i viĆĄe para nego ĆĄto Äovek vredi, ali ga potpiĆĄi i uigraj, poĆĄto mi nismo u situaciji da smo sigurni za plej of pa moĆŸemo da rizikujemo loĆĄ start. Mi to ne moĆŸemo sebi da priuĆĄtimo i zato moramo da startujemo dobro.  A poĆĄto smo sebi dozvolili da imamo probleme koji se ponavljaju, ĆĄta misliĆĄ, koja je verovatnoÄa da Äemo imati start kakav ĆŸelimo? Dalje, koliko Äe vremena trebati bilo kome, ako iko uopĆĄte i doÄe, da se uigra i kako Äe to uticati na rezultate?  Ne znam, maybe it's just me, ali ja uvek volim da budem apsolutno spreman, u svemu ĆĄto radim, pa nek ne uspem nakon toga (a u veÄini sam uspeo, kada je priprema bila uraÄena kako valja). Kad god sam u ĆŸivotu bio nespreman, u velikoj veÄini sluÄajeva nisam uspeo da uradim to ĆĄto sam ĆŸeleo.  I ne, ne mogu da prihvatim da se klubu koji volim ovo deĆĄava konstantno. Ako je kasno kompletiranje tima u Duletovoj eri i imalo opravdanja, pre svega zbog finansija, sada opravdanja nema  Edited 1 hour ago by Dzep 3
Princeton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Washington je sprĆŸio Panatu u 1/4, izaĆĄao i nije se vraÄao na teren do sredine 4/4. Ne bih ja raÄunao to drugo ulaĆŸenje u igru kao negativno. Kad bude kontinuiteta u minutaĆŸi, siguran sam da Äe isporuÄiti svoje. Uglavnom izgleda da uĆŸiva ĆĄto se izborio za drugu godinu ugovora. SkakuÄe pored klupe, konstantna komunikacija, bodri, veoma raspoloĆŸen i cool lik. Uvijek bih takve birao kao suigraÄe. Â Milton mi se zato ne sviÄa pretjerano. Ona mehanika ĆĄuta je veoma problematiÄÌŁna, presporo za ozbiljnu koĆĄarku. Ima ĆĄarm u igri, simpatiÄan ulaz, pronalazi dobra rijeĆĄenja u igri 1na1, ali biÄe patnje ubaciti ga u timske kretnje, motion, akcije.. Â Parker je zato maÄka, kako pleĆĄe po parketu, i sa kojom lakoÄom, ma milina gledati. Mislim da Äe biti veliki adut njegovo pokretanje tranzicije poslije def skoka. Kakvo ima voÄenje u trku, a to sve sa onolikom tjeleĆĄinom, stvarno rijetkost da sam vidio neĆĄto sliÄno van NBA. Â LakiÄ isto prijatno iznenaÄenje, izgleda baĆĄ dobro pripremljen, puca od snage. Mislim ako dobije adekvatnu ĆĄansu, da Äe biti jedan od otkrovljenja sezone. 2
dekifisher Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milion posto sam siguran da bi Ćœo doneo mnogo viĆĄe od bilo koga od tih vedeta DĆœ lige. IgraÄi sa 2.10 i NBA iskustvom a koje niko neÄe tamo, nisu maÄka u dĆŸaku nego garantovana propast. Ćœeljko se za sve pita a on je poznato zlopamtilo. SeÄam se da je Ćœo igrao oÄajno u Feneru i to je je razlog zaĆĄto nemamo bekap centra i rizikujemo sezonu. Jebeni Jurceven nas je natrpao. To da su krivi Zoki i Ostoja su priÄe za malu decu 1
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je jos jedna u nizu zivis od Zeljka - umires od Zeljka situacija. On bi radije cekao nekog boljeg igraca, jer je samouveren i misli da ima vremena za vadjenje. Da nije tako samouveren ne bi bio to sto jeste jbg
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajmo malo prikoÄiti, Jurtsevan nas natrpao na prijateljskoj utakmici i to je problem, pa bi nam Lovernj sve reĆĄio. Ajde da Äujemo neki argument ĆĄta nam to donosi Ćœofri u tih 10 minuta koje projektujete bekap petici, a da nije da poznaje klub - koji elem, ni ne liÄi na onaj u kojem je on igrao, te partizanĆĄtinu i grb Partizana na bicepsu, i pravila u ABA ligi. On je graniÄni bekap centar u ovim godinama za Asvel, sa ravno 0 ambicija u EL, ali nama bi zavrĆĄio posao u tih 10,15 minuta u kojim bi, ĆĄta taÄno doprineo? Nije mogao u najboljim igraÄkim godinama da ispoĆĄtuje Ćœelimirove zamisli u vrhunski posloĆŸenom sistemu FenerbahÄea, a sad Äe nama odraditi posao. MoĆŸda, ali kao treÄi u rotaciji. OÄigledno se Äeka neka opcija iz NBA, i bilo koji od preostalih je taÄno avion za njega trenutno. Naravno da Ćœeljko odluÄuje o svemu, i debelo kasni za kompletiranjem rostera i te priliÄno osetljive pozicije - ali najbolje da sad dovede nekog duduka radi reda. Ako je Äekao do sad, nek Äeka joĆĄ malo, bar znamo da mu je u planu bar jedan, ako ne i dva, za razliku od proĆĄle sezone kada je ĆŸmurio na oba oka i glavom kroz zid bez krĆĄtene Äetvorke upropastio EL sezonu. 4
MiloĆĄVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako od silnih klubova baĆĄ niko da ne pokupi Ćœofrija... Â Ima sigurno razlog.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Ajmo malo prikoÄiti, Jurtsevan nas natrpao na prijateljskoj utakmici i to je problem, pa bi nam Lovernj sve reĆĄio. Ajde da Äujemo neki argument ĆĄta nam to donosi Ćœofri u tih 10 minuta koje projektujete bekap petici, a da nije da poznaje klub - koji elem, ni ne liÄi na onaj u kojem je on igrao, te partizanĆĄtinu i grb Partizana na bicepsu, i pravila u ABA ligi. On je graniÄni bekap centar u ovim godinama za Asvel, sa ravno 0 ambicija u EL, ali nama bi zavrĆĄio posao u tih 10,15 minuta u kojim bi, ĆĄta taÄno doprineo? Nije mogao u najboljim igraÄkim godinama da ispoĆĄtuje Ćœelimirove zamisli u vrhunski posloĆŸenom sistemu FenerbahÄea, a sad Äe nama odraditi posao. MoĆŸda, ali kao treÄi u rotaciji. OÄigledno se Äeka neka opcija iz NBA, i bilo koji od preostalih je taÄno avion za njega trenutno. Naravno da Ćœeljko odluÄuje o svemu, i debelo kasni za kompletiranjem rostera i te priliÄno osetljive pozicije - ali najbolje da sad dovede nekog duduka radi reda. Ako je Äekao do sad, nek Äeka joĆĄ malo, bar znamo da mu je u planu bar jedan, ako ne i dva, za razliku od proĆĄle sezone kada je ĆŸmurio na oba oka i glavom kroz zid bez krĆĄtene Äetvorke upropastio EL sezonu. `Mislim da ljudi ovde pominju Lovernja kao backup backup opciju koja bi pokrpila peticu dok se ne potpise onaj koji se toliko dugo ceka, a sve u svetlu poslednje izjave Zoca, da nama fali jos 2 igraca na pozicijama 4-5. Nama zaista fale jos ta dva igraca, da mozemo da udjemo u sezonu spremni na rizik povreda. Evo, potpisali smo Nateklinu, a on je opet povredjen đ. Tako da ko god misli da je guzva na nekoj poziciji, u ozbiljnoj je zabludi.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo ja uopĆĄte ne pominjem Lovernja, nije mi on bio ideja uopĆĄte.  Moja ideja i namera je da je tim 99 posto spreman pre poÄetka priprema i da se kasnije moĆŸe dogoditi samo fine tuning. Kako to da mi nismo spremni, a neki Bayern npr jeste? Ili Ćœalgiris? Ili Zvezda na kraju krajeva?  To je ono na ĆĄta realno neÄu nikad u ĆŸivotu pristati, ali ko da se ja pitam neĆĄto... Opet kaĆŸem, imam razumevanja da se to desi jednom, ali viĆĄe od toga ne, ako za takvu situaciju ne postoji debelo opravdanje, a trenutno ne vidim takvog opravdanje.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzep said: Evo ja uopĆĄte ne pominjem Lovernja, nije mi on bio ideja uopĆĄte.  Moja ideja i namera je da je tim 99 posto spreman pre poÄetka priprema i da se kasnije moĆŸe dogoditi samo fine tuning. Kako to da mi nismo spremni, a neki Bayern npr jeste? Ili Ćœalgiris? Ili Zvezda na kraju krajeva?  To je ono na ĆĄta realno neÄu nikad u ĆŸivotu pristati, ali ko da se ja pitam neĆĄto... Opet kaĆŸem, imam razumevanja da se to desi jednom, ali viĆĄe od toga ne, ako za takvu situaciju ne postoji debelo opravdanje, a trenutno ne vidim takvog opravdanje. pa mi smo bili spremni prosle godine, ma sta ko pricao, Majk je projektovan za prvu 4 (Saviceva izjava) al se covek povredi na prvom  treningu  Kao sto sam rekao,  centar radi centra nam ne znaci nista, jer cemo gs sigurno dovesti, ako izvisimo za ove iz NBA  problem je dosao do izrazaja jer su se povredili i Tajrik i Poku.   1
Dzep Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa mi smo bili spremni prosle godine, ma sta ko pricao, Majk je projektovan za prvu 4 (Saviceva izjava) al se covek povredi na prvom  treningu  Kao sto sam rekao,  centar radi centra nam ne znaci nista, jer cemo gs sigurno dovesti, ako izvisimo za ove iz NBA  problem je dosao do izrazaja jer su se povredili i Tajrik i Poku.    OdliÄno smo bili spremni, nema ĆĄta, ok, procenili su da je Majka prva Äetvorka, Äovek se povredio i ĆĄta se onda desilo? NaĆĄ fantastiÄni start koji nam je na kraju doĆĄao glave u EL. Sasvim drugo pitanje je kako sa Ledeja spadneĆĄ na Majka, no ajde da to ne pipamo...  Ja se nadam i navijam da sve bude u redu ali ne mogu da ignoriĆĄem brdo upitnika i loĆĄih stvari koje nam se deĆĄavaju a koje nije da baĆĄ potpuno potpadaju pod viĆĄu silu pa da Äovek slegne ramenima 1
ScepanScekicSto Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago https://www.instagram.com/reel/DOv0482gS-F/?igsh=Z2lraDBncTcxZ280  ostoja udara jako sa Part +  zeljko gost prvog podcasta  đđđđđ
Barkley#34 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Vanja isto, s obzirom da gotovo da nije igrao na EP umor ne moĆŸe biti opravdanje. U Vanjinu odbranu, nije EP samo minutaĆŸa na terenu nego metar i po dana priprema, odvojenosti, skraÄenog leta, ciklusa koji je imao svoju dinamiku, emotivni raspad... Treba ga saÄekati neki dan da se posloĆŸi u glavi i telu. 2
Alek The Great Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 16 minutes ago, Dzep said: Â OdliÄno smo bili spremni, nema ĆĄta, ok, procenili su da je Majka prva Äetvorka, Äovek se povredio i ĆĄta se onda desilo? NaĆĄ fantastiÄni start koji nam je na kraju doĆĄao glave u EL. Sasvim drugo pitanje je kako sa Ledeja spadneĆĄ na Majka, no ajde da to ne pipamo... Naravno da u EL "Every game matters", ali mi smo u jednom trenutku imali sve u svojim rukama za ulazak u top10, a mozda i vise. Ali nas je skor na kraju od 1-6 totalno ukanalio. Tako da sam misljenja da nam je vise losa zavrsnica nego los start dosao glave. Â
Jakob Aman Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Meni najjaÄi utisak da ovo ĆĄto Vanja igra od kad se vratio, moĆŸe i ovaj mali Mijailovic komotno.Â
ZvezdaĆĄ96 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 hour ago, Marvin said: Mislim da smo cekanjem ovih borderline NBA igraca (a ostalo ih je svega jos 2-3, My Preciouss, La Bamba i NotKobe) sebi uskratili mogucnost dovodjenja nekog relativno low profile igraca koji ne bi imao mnogo losiji ucinak. Pune su npr Turska ili Italijanska liga igraca tih low-risk low-reward defanzivnih skakavaca koje smo mogli dovesti kao onomad Majka Skakavaca haha kraljuu
Recommended Posts