Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Kosjan Willavić said:

Meni je Bajkovic vazda bio precenjen medju ciganijom, valjda sto ima auru budale i sto se druzio sa vodjama. Sta vec

Plus je kresnuo jednu veliku grobarku

Posted

I dalje mi nije jasno zašto su prodali Šerifa. Posebno se iznerviram kad se setim kakav pritisak je vršio na protivničku odbranu a onda pogledam Arnautovića, Kataia i Ivanica kako se vuku kao prebijene mačke. 

• Like 1
Posted

Ivanić je defanzivno prilično odgovoran i požrtvovan igrač za poziciju na kojoj igra, ne može on nikako u isti koš sa Arnautovićem i Kataijem.  

• Thanks 1
Posted
7 hours ago, K.Dot said:

I dalje mi nije jasno zašto su prodali Šerifa. Posebno se iznerviram kad se setim kakav pritisak je vršio na protivničku odbranu a onda pogledam Arnautovića, Kataia i Ivanica kako se vuku kao prebijene mačke. 

Isticao mu je ugovor na leto 2026. a kako se pisalo ovde i on je imao želju da ode i iskoristi, verovatno, poslednju šansu u karijeri da uzme veće pare. Šteta svakako. On je idealan igrač za Milojevića.

• Like 2
Posted
10 hours ago, K.Dot said:

Verovatno je i on sam želeo da ode. Ako se ne varam, bila je ponuda u Arabiji za 10.000.000e i to bi bilo i okej da kažem. Ali je njemu u suštini rečeno krajem prelaznog roka da klub na njega više ne računa, verovatno jer su tu Arnautović i Bata Zdravković. Bukvalno je poklonjen Turcima za iste pare koje smo ga mi doveli. Mislim da je i on sam pričao negde kako su mu rekli da može da ide, stigla mu ja zamena. A evo, njegova zamena svako malo povređena. 

Posted

Niko ne treba da ide da ih gleda. Neka ide samo ona banda 400-500 ljudi koja sve ovo aminuje što se dešava u klubu. 

Kome podrška? Milojeviću ' nate nije nam lako' Vladanu? Prodavcu dresova koji malo malo ne igra i preskače Ivanjicu i ostale vukojebine? Madjiji od surdulice, Ivanjice,  samozvanom 'magiku koje se doslovno sprda na terenu koji dobija novi ugovor I garantovana mesto dok se na keca prodaju deca koja čim malo kvaliteta pokažu. 

Sve ih treba najuriti iz kluba prvog terzica kao idejnog tvorca . Milojevica odmah za njim, i pojedine igrače .

Lopovi i secikese vode klubu. Teški oblik batadjore na klupi potpomognut sa saradnicima poput Vujadina , Negica i ostalih bezveznjaka. 

Da imaju i malo mozga zapitali bi se zašto je ovoliko publike u čemu je problem, ali jok zabole ih. 

Zato ne treba niko da ide, apsolutno niko .

• Like 1
Posted
2 hours ago, Summerfunk said:

Mislim da je i on sam pričao negde kako su mu rekli da može da ide, stigla mu ja zamena

Secam se tog intervjua, iz njegove priče nije mi delovalo da toliko žuri da ode, već mu je iz kluba rečeno da mu je dovedena zamena i da je slobodan. Velika greška, izuzetno zahvalan igrač, da ne spominjem koliko je značio za našu igru, gde si mogao da mu pošalješ loptu koju će on da odloži na stranu. A tek kako je rešavao ove naše dupli blok protivnike u JSL, sad sa Arnautovicem i Kataiem mučimo se u ligi kao da igramo protiv LŠ protivnika. Jbg, propalice su dovele klub do ovog užasnog stanja i ne vidim kako može da se promeni na bolje. 

Posted

Tempo utakmice koji najviše odgovara Krunicu i Elsniku. Naravno I kataiju. Sporo , tromo, da se ne umaraju, stoje kao ukopani , da im se lopta doda u noge i ostale stvari. Klaj klaj, ovim tempom gore nabrojani mogu odigrati 10 utakmica u 10 dana. 

Krila koja nešto i mogu bar imaju brzinu su na klupi, da bi se igrao Mica Ivanic I njegov pajtos katai da svaki napad koji je ionako spor dodatno uspore . 

Od tima koji je projektovan za LS došli smo do toga da nema ko da igra i da se jedva čeka kraj domaće lige da se cupa ziva glava.

• Like 1
Posted (edited)

Ja Kataia više ne mogu da gledam, izaziva mi baš mučan osecaj. Jebes ovakav fudbal gde igrači ne naprave jedan šprint za pola sata. Ja sam zaboravio skroz na Babiku, je l’ on još uvek u klubu?

Naravno da nisam očekivao da Ivanic ovo spremi u gol. 

Edited by K.Dot
  • Like 3
Posted

Totalna impotencija.

U najdominantnijoj epohi kluba mi ostajemo sa Arnautovicem sa 36 godina u spicu i on se povredi. 

Duarte nije spic, vise je krilo.

Posted
Just now, JPM said:

Totalna impotencija.

U najdominantnijoj epohi kluba mi ostajemo sa Arnautovicem sa 36 godina u spicu i on se povredi. 

Duarte nije spic, vise je krilo.

Duarte je velika zrtva ovog sistema sto Smiloje fura.

• Like 1
Posted (edited)

Jbt zamisli platiš da odeš na stadion i gledaš ovo. 
Kako me nervira ovaj teleći pogleda Miloja, kad god je kamera na njemu on kao prdi ustima, kakve su to seljačke fore. 

Edited by K.Dot
  • Like 1
  • Ha-ha 2