Jump to content

Svastara


zoe Bg

Recommended Posts

Ne znam gde da pisem. Mozda spada gore na "drustvo," ali nema odgovarajuce teme, a mrzi me da otvaram novu.

Mi ovde imamo zajednicki interes - tenis - a mozda se nadju jos neki.

 

Pojavio mi se cvet u rupi u dvoristu, koju cu betonitati. Ne znajuci sta je, trazio sam po internetu. Otkrio sam citav novi svet. Ta mala biljka je "perrenial" (visegodisnja). Cvate samo kratko. Kazu internetski izvori, "annual" biljke cvatu kao sumanute i potrose se u jednoj godini. Zato sam odlucio da pre betoniranja ovo malo dete preselim u neku teglu i produzim joj zivot. Necu da ubijem nesto sto se nocu zatvara, a ujutru otvara i cvate.

Okacicu fotke ako nekoga stvarno zanima, ali nije bitno. Minijaturno je to.

 

A ja pisem samo zato sto me ponekad uhvati neka "ekstrovertna" crta. Inace sam skroman i znam da je bolje da cutim nego da pravim budalu od sebe - a nije da nisam budala i bez namenskog pravljenja.

 

 

BTW, blize temi i pdf-u, najvise bih voleo da Holger Rune osvoji Beograd. Mlad je, talentovan, gladan uspeha, trebaju mu titule, a simpatican je.

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 4/14/2022 at 10:26 PM, Barker said:

Nemoj da im dajes mleko, vidim to se po fejsu vrti kao neki trend 😀

 

Ma samo jos nedostaje da ih hranim, pa svi jezevi u kraju da dolaze kod mene. :classic_biggrin:

Inace, jos jedan je svratio pre 2,3 dana i dok sam ja njega nosila sto dalje od dvorista, drugi jez je pretrcao ulicu :classic_blink:

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, zoran59 said:

Zato sam odlucio da pre betoniranja ovo malo dete preselim u neku teglu i produzim joj zivot. Necu da ubijem nesto sto se nocu zatvara, a ujutru otvara i cvate.

Okacicu fotke ako nekoga stvarno zanima, ali nije bitno. Minijaturno je to.

❤️za bold

Iz danasnje setnje 

J8RJRlp.jpg

 

EAgvzrj.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 4/19/2022 at 11:05 AM, McLeod said:

Ja sam imao drugara kojem su otpadali nokti na palcevima jer je igrao igrice 12 sati dnevno.

 

Da nije od Playstation2, 3 možda? 😄 Jel možeš da se setiš šta je najviše igrao? Teško mi ide da pokušam da zamislim taj stepen obnevidelosti da ti otpadne nokat na palcu :classic_huh: Ok, ruku na srce tokom 2000-ih ni nama nije bilo strano da se jako zaglupimo satima i satima, ali to su bile pc igre (Za WoW nas i ne može niko kriviti da se ne lažemo 😁), i izlazili smo, i putovali, i igrali rekreacije itd. Konzole su ok za multiplayer zezanciju - Mi i dan danas, nekih 5g nakon što smo je kupili kao zajedničku konzolu, držimo PS4 pro baš za tu svrhu. Imamo sve bitne igre za to, a kad nas dođe bar nekoliko, onda je "Event successful". Nismo česti kao onda što smo bili, ali bude kvalitetno okupljanje, i nikom ne fali ni dlaka sa glave a ne nokat na palcu :classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Igrao sam te nindže kornjače par puta mislim. Valjda beše Michelangelo najbolji za igranje zato što mlatara nunčakama što je jače od onoga što imaju L.D. i R. Mortal Kombat je klasik, ali nisam ga nikad previše cenio, nekako kao da si morao da znaš puno comba da bi to bilo to. Te Sege su danas postale raritet, ne sećam se kad sam poslednji put čuo da neko to još igra...

Link to comment
Share on other sites

Pa ovo je bilo pre 20 i kusur godina 😄  Pa upravo, street fighter i mortal kombat su bili u spamovanju specijalnih udaraca brze od protivnika tu se pritiska dzojstik besomucno. Secam se da smo ih unistavali maltene na nedeljnom nivou, iako su Segini dzojstici bili bolji i cvrsci od svega posle toga.

 

Ostala mi je ta navika i kasnije, niko od mojih drugova mi ne daje njihov dzojpad danas. Ali ovaj drugar iz osnovne je bio apsolutni sampion u krcanju dzojpada.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...