Jump to content

Sunshine Double 2023.


Boxy

Recommended Posts

Zar nitko ne gleda? Alcaraz spasio set loptu kod 5-6, dobio prvi set na kraju i napravio break na početku drugoga. Potvrdio break fenomenalnim poenom (nek okači netko kasnije poen za 3-0 u drugom setu). Nisam znao da toliko dobre voleje može izvući Alcaraz.
Očekujem da njih dvojica budu najbolji igrači na Touru za par godina (osim ako Sinner nema glavu za to, a nije me do sada uvjerio da ima).
 

Kako ti vidiš Sinnera @McLeod? Sjećam se da si ga najavljivao na rahmetli forumu kao budućeg top igrača (i pogađaš) ali da ti se ne sviđa njegova igra (čak si spominjao da te donekle podsjeća na Murraya ako se ne varam). Jel se išta promijenilo? Meni lijepo izgleda njegov tenis (Murrayev baš i ne).

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, McLeod said:

Sad me vise podseca na poor man' s Berdiha 😄 ok je kad je u formi. Ne verujem da ce se naosvajati slemova, mozda strpne neki.

Upravo ovo. Izdrzao sam (jedva) prvi set i celo vreme mi je to bilo u glavi. Decko mi je uglavno negledljiv, pa onda nekih par minuta inspiracije, pa opet ovo prvo 😕

Karlos , sa druge strane, je zver!

Link to comment
Share on other sites

Odlicne meceve igraju Alkaraz i Siner. Siner ima neverovatno brzu ruku..brze udara lopticu,ali Alkaraz je brzi na nogama i u reakcijama,a rekao bih i ukupno kompletniji igrac.

Dobili smo najbolje moguce finale turnira. Treba to pogledati. Moram reci kako je i zensko atraktivno. Repriza finala iz Melburna. Da vidimo da li je Ribakina spremna da servira osvetu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Milutinov Tata said:

Nekako je i realno da odluci TB, mada je Ribakina imala dobru sansu na BL/SL.

 

Uh kakav prvi poen za Sabalenku, pasing bekhend paralela i to iz trka, na vrlo nisku lopticu :Hail:

Strašna defanziva, stvarno se jako popravila tu 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...