Jump to content

Kladionica - mundijalska edicija


Recommended Posts

Meceve sam prestao da igram,jer sem preokreta Hrvatske protiv Kanade (uzivo),nista bukvalno nisam pogodio.

Medjutim,"seo" mi prvi pogodak od onih specijala - Holandija osvaja vise od 6.5 bodova u grupi. Moram da se zahvalim Bokiju a.k.a. @Ding Hao sto je skrenuo paznju na ovu igru. Ja sam inace isprva uplatio da prolaze u 1/4f,ali ovo sam dodao..

Jos mi je u igri i treci specijal koji sam vezao za "Lale" - Gakpo najbolji strelac reprezentacije. Ovo za sada dobro stoji.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam od kladjenja na utakmice digao ruke..ostali mi ti neki specijali kao sto rekoh,ali lepo je videti kad neko pogodi ^

Nego, Boki,gde se na Mozzartovom sajtu uopste nalazi ta sekcija 'pobeda repke + igrac daje gol'. Necu da igram,hocu samo da bacim pogled na kvote.

Link to comment
Share on other sites

Nekada je i izbegnuta opklada pogodak.
Zeleo sam pre prvenstva da odigram specijal - Meksiko ispada u osmini finala. Znao sam da su skromni,da im je to maksimum,ali sam strepeo od prolaska grupe. Ocekivao sam kvotu na ovu igru oko 3..kladionica je stavila kvotu 2.50,sto me na kraju i odbilo od igre..bila mi je to isuvise tanka kvota..i dobro je sto je bilo tako..

 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Ding Hao said:

Da ja imam 100 evra da singliram svaku utakmicu grupne faze, verovatno me klađenje ne bi ni zanimalo

 

Verovatno 😁 Zapravo pitaj boga kako bi se ponašao i koji bi ti rezon u tom slučaju bio. Nagledao sam se raznoraznih likova punih para koji su ili za lečenje zbog zavisnosti, ili ako nisu u toj kategoriji, spadaju u one što se sprdaju (Mada nisu bolesnici kao ovi prvi, ipak im puno para ode jer im se može/dosadno im ili šta već. Razlika se vidi u tome što ne moraju da budu ni blizu toliko redovni kao ovi pravi zavisnici, već kad im dođe, a naravno da im pare odlazi na raznorazne druge stvari, pa u svom razbacivanju, klađenje treba da im "Dođe na red" u nekom njihovom internom ciklusu takoreći)

 

Inače, pošto zna da se ja kladim redovno, ali uglavnom ne može da smisli kladionice ni u prolazu, moj komšija me juče popodne cimnuo i poslao me da uplatim 600din na 5+ 😁 Odneo sam mu danas 4200. Jasna mi je bila logika: Mi sa odbranom nismo na ti, videlo se uveliko protiv Kameruna, i to je to, no opet šta znam. Ali ja nemam klikere za takve opklade. Naravno, pravi kockari žive za takve kvote sa velikim ulozima...  

Link to comment
Share on other sites

Lautaro ide na hejt listu.

 

Igrao juče na obe utakmice povezano  "isti igrač i strelac i asistent na meču".  Nizozemski vingbekovi odradili posao, asistirali jedan drugom. Lautaro maši dve stopostotne na asistenciju Mesija koji je pre toga bio strelac. Ni Skaloni nije daleko od hejt liste, da je ostavio Alvareza u igri umesto što je uveo mrtvog Luatara, verovatno sad ne bih morao ništa da kuckam ovde 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...