Jump to content

Srbija u Kataru


Recommended Posts

"Nema dileme da je najinteresantniji meč. Kako je nama trenerima samo mi znamo. Osećamo zbog rezultata veliku frustraciju. 3:1 je velika prednost i treba biti inteligentan da utakmicu privedete do kraja kako želite. Neke greške su nas skupo koštale. Neportrebno izlaženje iz zadnje linije. Pokušaj pravljenja nekog ofsajda. To je nedopustivo i zabranjeno na ovom nivou.

Uspeli smo da stvorimo kolosalne šanse, ne znam kako je ono moglo da se promaši. Ekipa smo koja može da napravi šanse. Raduje me što ih pravimo i što smo dali tri gola. Ali ne sme da nam se dešava da primimo golove."

 

Dal ima ko da ga pita, Vlahovic ili Jovic?

Link to comment
Share on other sites

Napisao sam pred SP da će ono sranje oko saveza ugasiti reprezentaciju ali se nadao da će se sami igrači izdignuti iz tog blata i odigrati za sebe na jednom velikom takmičenju. Očito da i kod njih nema nekog kvaliteta tako da je raspad već usledio čini mi se posle poraza od Brazila, ovo danas je samo posledica tog stanja. Bitno je da će svi koji su otišli na SP ući barem minut da imaju zabeležen nastup na SP a rezultat ionako nije bitan.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, AgroLaki said:

Ocekujem 0:0 Bra-Svajc i onda gubimo od Svajcaraca 2:0 na kraju. 10 dana pljuvanja, pa kolektivna amnezija, pa novi red lozenja u nekim kvalifikacijama, kocnarnice ulazu pare u reklame, negujmo pravi retardirane pesme itd. 


Isto, samo si zaboravio prljav vec koji ce se prati posle prvenstva. Svi moguci realni i izmisljeni skandali.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, deez nuts. said:

Ko ce dati gol mitrogol mitrogol lol lol

Cvarku debelom treba 10 sansi da da jedan na prazan gol. Milenkovic i ofsajd zamke. Cela je nacija reprezentacija.

Igrao je kao kurac danas, ali nije on sebe drzao u igri. A i Mitrovic nije zasluzio ovakve uvrede zbog svega sto je dao za reprezentaciju.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Nosi se @Don Juan, zaključao si topik baš kada sam pisao poduži post :classic_biggrin: 

 

Pošteno se ispromašivao Mitrović večeras, nadam se da će Švajcarska platiti ceh. 

 

Ono što me malo plaši je govor tela naših igrača i samog Piksija. Jel se meni to pričinjava ili je bilo slično u Portugalu? 

 

U svakom slučaju, jedna od najboljih utakmica na prvenstvu. Ne toliko zbog kvaliteta jer su odbrane baš amaterske postupile više puta nego zbog uzbuđenja. 

 

Takođe, nemamo problema da stvaramo šanse. Da smo bili prisebniji pred golom, mogla je da pukne petarda. Nije sve tako crno, ima još nade. Navijamo za Brazil večeras. @McLeod, ni reč da nisi rekao :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Писао сам о гомили прецијњених просјека али ово данас се није смјело просути. Ајд прошлу је Гудељ киксао па умало га не добисмо, данас Лукић исто губи 1 на 1 па га умало не добисмо, али да Миленковић који је писмен штопер 2х не зна изаћи из офсајда то ми је баш непријатно изненађење. Вељковић као задњи није постојао ни код једног од 3 гола па се зато у том сивилу просјека осјетио излазак Павловића који је одиграо добар меч. Штета али опет морамо добити Швајцарце као што смо планирали након уводног пораза, али мене од те утакмице више брине што падамо задњих пола сата, тј. физичка спрема и то у новембру. Као да је већина играча непосредно прије СП била на крмокољу...

Link to comment
Share on other sites

Jedino imamo šanse ako Brazil večeras pobedi. Mi ne možemo juriti rezultat na razliku protiv bilo koga. Nije da napad to ne može isporučiti, nego odbrana ne može gotovo ništa sačuvati. Taktički smo na amaterskom nivou. Totalno neozbiljna ekipa.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Константин said:

Писао сам о гомили прецијњених просјека али ово данас се није смјело просути. Ајд прошлу је Гудељ киксао па умало га не добисмо, данас Лукић исто губи 1 на 1 па га умало не добисмо, али да Миленковић који је писмен штопер 2х не зна изаћи из офсајда то ми је баш непријатно изненађење. Вељковић као задњи није постојао ни код једног од 3 гола па се зато у том сивилу просјека осјетио излазак Павловића који је одиграо добар меч. 

Milenkovic i u Firenci i kod nas kad igra, ta ekipa mora primiti bar 2 gola

Previse kiksa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mi smo na 3-1 počeli da se zajebavamo, standardno srpski, da ležerno imamo potez više umesto da damo i četvrti jer je Kamerun pozadi više šupalj od nas. Na to se nadovezala povreda Pavlovića koji je jedini iole brz igrač nazad kod nas. Stefan Mitrović je panj i nikako ne može da igra bilo šta osim klasične štoperčine. Danas je ipak veliki tragičar Aleksandar Mitrović, sa čijim smo kovanjem u nebesa svi redom preterali. Nekoliko mrtvih šansi teško da bi promašio i neki rezervni napadač Katara. Očajna partija Milenkovića nije pomogla, u njega sam se najviše uzdao pozadi međutim baš je prodao za sve pare. 

 

Ostaje taj last dance protiv Švajcarske, možda baš tako, na najteži način, ova ekipa ipak pokaže da je drugačija od nekih prethodnih. Ovakvom igrom i promajom u odbrani nema šta da tražimo.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Nikako da se pomirimo da smo go kurac u fudbalu. Nikad nista nismo postigli, izuzev one Zvezdine titule u ligi sampiona '91. 

Tako da ni ovo nije bilo lose, odigrali smo najbolje sto smo mogli. 

Bila je ovo, za neutralne posmatrace, jedna od zanimljivijih utakmica na prvenstvu. 

Treba ici na pobedi protiv Svajcerske pa sta bude. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako danas Brazil pobedi, sve je moguće.

Nije da nismo znali pred prvenstvo kako otprilike će sve da izgleda.. super ždreb, prvo Brazil pa šta uradimo.. onda Kamerunci, ako pobedimo, već smo jednom nogom dalje, ako barem nerešeno, rešavamo u poslednjoj rundi sa Švajcarcima, i sve super, pošteno, ne znam ni ja.. i sada kuknjava teška, i isćuđavanje, pljuvačina, ko da je trebalo da imamo 6 bodeva dosad.

Jebiga, tako nam je kako nam je, pozadi smo boljkavi, napred smo jači ali boli kolko nemamo snage za celu utakmicu. Preokrenuli smo 0:1 na način, da smo ih psihički slomili još pre poluvremena, i onda odmah još jedan. Po defaultu tim tokom je 99% takvih utakmica gotovo ali ne i kad smo mi u pitanju. Malo realnosti nije naodmet, treba ti pobediti Švajcarce za prolaz iz grupe na SP.. meni je to sasvim prihvatljivo. Još pritom kad nismo u prve dve nijednu dobili, toliko prihvatljivije. A da smo zasrali i zakomplikovali si život, jesmo kako samo mi znamo... nije nam dosadno.

Link to comment
Share on other sites

Memedović objasnio, tu je naš nivo. Pročitani smo, fizički nespremni, taktički nedovoljno dobri. 

 

Baš sam razočaran, svi su prodali. Bleki Maksa Tadić Sergej Lukić Andrija, ništa... Švajcarska nas čeka na penal 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Igrao je kao kurac danas, ali nije on sebe drzao u igri. A i Mitrovic nije zasluzio ovakve uvrede zbog svega sto je dao za reprezentaciju.


Kako bih ti rekao, zabole me sta je dao. Znam sta nam je uzeo, EP 2021. 
 

10 sansi, alo. Nije ovo seoski Championship. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...