Jump to content

Grupa H (POR, GHA, URU, KOR)


Ko prolazi dalje?  

39 members have voted

  1. 1. Ko prolazi dalje?

    • Portugal
      33
    • Gana
      6
    • Urugvaj
      29
    • Juzna Koreja
      4
  2. 2. Za koga cete navijati u grupi?

    • Portugal
      4
    • Gana
      17
    • Urugvaj
      13
    • Juzna Koreja
      5


Recommended Posts

Sastav grupe H:

1. Portugal (Portugal)
2. Gana (Ghana)
3. Urugvaj (Uruguay)
4. Juzna Koreja (Korea Republic)



PORTUGAL 

Animated-Flag-Portugal.gifpt@fpf.gif


Najbolji rezultat: trece mesto (1966 godine)

Sastav:

Golmani: Rui Patricio, Jose Sa, Diogo Costa

Odbrana: Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nuno Mendes, Diogo Dalot, Antonio Silva, Raphael Guerreiro, Danilo Pereira

Vezni red: Vitinha, William Carvalho, Bernando Silva, Joao Mario, Bruno Fernandes, Ruben Neves, Joao Palhinha, Matheus Nunes, Otavio

Napad: Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Rafael Leao, Ricardo Horta, Goncalo Ramos, Andre Silva

Selektor: Fernando Santos

Put do Katara:

Reprezentacija Portugala je vizu za Svetsko prvenstvo izvadila tek u barazu jer su kvalifikacionu grupu "A" zavrsili na drugom mestu, iza reprezentacije Srbije. Sokantan poraz u samom finisu meca u Lisabonu protiv Srbije, odveo je "Navigatore" u dodatne kvalifikacije protiv timova Turske i Severne Makedonije. Pobedom od 2:0 protiv nasih juznih suseda, Portugal je konacno izvadio karte za Katar.

Tim i taktika:

Reprezentacija je miks vise generacija - tu je grupa igraca od 30+ godina predvodjena najboljim igracem i kapitenom Kristijanom Ronaldom uz Pepea i Rui Patricia, zatim ona koja je zagazila dublje u svoje dvadesete godine poput Rubena Diasa, Joao Cancela i Bernarda Silve,kao i mladja garda u vidu Joao Felixa i Rafaela Leaa. Jedno im je zajednicko: pucaju od talenta i kvaliteta. Portugal najcesce igra u 4-3-3 formaciji. Na golu ce biti ili iskusni Rui Patricio ili mladi Portov golman Diogo Costa. Nijedan ne spada u sam golmanski vrh. Veteran Patricio je neko na koga se selektor Santos oslanjao u proslosti, ali je u poslednje vreme pokazao pad forme i sklonost ka kiksevima. Ovo je stoga mozda prilika da se Costa predstavi fudbalskom svetu na najvecoj smotri. Stoperi ce izvesno biti Ruben Dias i Pepe. Cancelo je siguran na desnom beku, dok ce na levom verovatno startovati Nuno Mendes,ali ne treba potpuno otpisati ni Guerreira, dok Cancelo moze da pokrije i ovu poziciju ako zatreba. Trojka na sredini bi trebala da bude Bruno - Neves - Bernardo, ali znajuci Santosa i njegov oprezniji i defanzivniji pristup, lako mogu videti Williama Carvalha "unutra", cime bi se Bruno ili Bernardo pomerili "gore". U spicu je siguran Ronaldo. Levo ce najverovatnije Leao,a taj treci bi bio jedan od pomenutih veznjaka. Opcija sa Felixom u 11 mi se cini isuvise ofanzivnom za Santosa.

Zvezda tima: Kristijano Ronaldo.

Najbolji portugalski igrac u istoriji prolazi kroz teske trenutke u karijeri, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu. Nije prva opcija u klubu,a poslednjih godinu dana je imao nekoliko nezgodnih situacija i u drzavnom dresu, obelezenih ekscesima sa skidanjem i bacanjem kapitenske trake u dva navrata. U anketi portugalskog najtriraznijeg sportskog dnevnog lista "Abola", nedavno je prvi put izgubio podrsku navijaca,koji su rekli cak da ne treba da putuje na prvenstvo!? Ipak, ocekivano je na spisku putnika i predvodice saigrace na jos jednom Mundijalu.

Igrac u usponu: Rafael Leao.

Vedeta Milana i aktuelni MVP italijanske lige zabelezice svoj debitantski nastup na Svetskim prvenstvima. Brz, snazan, dugog koraka i odlicne tehnike,predstavljace opasnost po protivnicke odbrane. Izosatnkom Dioga Jote sa prvenstva, Leau se otvaraju i vrata prve postave.

Najjaci sastav: Diogo Costa - Joao Cancelo - Pepe - Ruben Dias - Nuno Mendes - Bruno Fernandes - Ruben Neves - Bernando Silva - Cristiano Ronaldo - Joao Felix - Rafael Leao

Prognoza plasmana:

Portugal je 2016.godine postao prvak Evrope. To je dokaz da ova reprezentacija moze da izadje na kraj sa svakim protivnikom. Iskustva, ali i kvaliteta im ne manjka. Paradoksalno, moglo bi se reci kako veliki talenat koji ovaj tim poseduje stvara izvesne probleme "Inzenjeru" Santosu, kako glasi njegov nadimak, ali i njegovo akademsko zvanje. Pomenutu titulu je osvojio sa bitno drugacijom reprezentacijom, uglavnom sastavljenom od radnika, trkaca i "prljavih" igraca. Taj tim je igrao veoma defanzivan, organizovan i disciplinovan fudbal, sa akcentom da se ne primi gol, a da se napred osloni na kontranapade i individualni kvalitet Ronalda. Takvim, neatraktivnim fudbalom, su u tome i uspeli. Ovaj tim, kojeg cemo gledati u Kataru, medjutim, puca od talenta i kreativnosti u svim linijama ekipe. Igraci poput Bernanda Silve i Bruna Fernandesa traze posed, traze loptu u nogama i teze proaktivnom fudbalu. Cini se kako je na delu izvestan nesklad izmedju "fudbalskog DNK" rostera i selektorove dekadentne vizije fudbala. Mi ovde jasno vidimo jedan nabrijani, crveni, trkacki Ferrari, ali na cesti se vozi sa podignutom rucnom kocnicom, pa zver nikada ne pokazuje svoje pune performanse. Prolazak grupe je njihova realnost, ali sve preko toga vise nije izvesnost. Porazi od Srbije i Spanije u odlucujucim utakmicama kvalifikacijama za Katar i Lige Nacija govore o problemima u nihovoj igri i realizaciji utakmica. Ne vidim ih dalje od cetvrt finala.


GANA

Animated-Flag-Ghana.gifghana-football-association-logo-7D0FF9A5

Najbolji rezultat: cetvrtfinale (2012.godine)

Sastav: 

Golmani: Manaf Nurudeen, Ibrahim Danland, Lawrence Ati-Zigi

 

Odbrana: Tariq Lamptey, Denis Odoi, Mohammed Salisu, Gideon Mensah, Joseph Aidoo, Baba Rahman, Daniel Amartey, Alexander Djiku, Alidu Seidu

Vezni red: Thomas Partey, Elisha Owusu, Daniel-Kofi Kyereh, Andre Ayew, Mohammed Kudus, Salis Abdul Samed

Napad: Abdul Issahaku, Jordan Ayew, Osman Bukari, Inaki Williams, Kamaldeen Sulemana, Antoine Semenyo, Daniel Afriyie, Kamal Sowah

 

Selektor: Otto Addo

Put do Katara:

Navijaci Gane su proslavili plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru nakon sto su preskocili ono u Rusiji, iako im je put do Mundijala bio posut trnjem. Nakon razocaravajuceg nastupa i rezultata na Africkom kupu nacija, kao i tokom prvog dela kvalifikacija, smenjen je selektor Milovan Rajevac,a na njegovo mesto dovedeno je poznato ime iz igrackih dana - Otto Addo. Addo je sproveo tim kroz kvalifikacije, na kraju prosavsi velikog rivala Nigeriju u barazu, na veci broj postignutih golova u gostima.

Tim i taktika:

Iako su tokom kvalifikacija veoma oscilirali u formi, moze se reci kako je tim miks iskusnih i mladih igraca. Na selektoru je da pronadje dobru ravnotezu ekipe i napuni je samopouzdanjem za takmicenje u teskoj grupi. Addo je promenio dosta igraca u postavi, uvevsi mlade snage poput Kudusa i Felix Afena-Gyana. Bilo je evidentno da su "Crne zvezde" znacajno popravile defanzivu. Tim igra najcesce u 4-3-3 i 4-2-3-1 postavci. Prilicno je jasno da se novi selektor nije bojao da u tim uvrsti mladje snage, medju kojima i par "tinejdzera", nadajuci se da ce oni doneti motiv, veliku zelju, a tako onda izvrsiti i odredjeni "pritisak" na starije igrace koji bi to morali ispratiti.

Zvezda tima: Andre Ayew

Kapiten tima sa 107 nastupa se nada da ce na Mundijalu preteci rekordera bo broju nastupa za drzavni tim, Asamoah Gyana, koji drzi brojku od 109 nastupa. Sin Abedi Pelea je i rekorder po broju golova u nacionalnom dresu. Od prosle sezone nastupa za katarski Al-Sad, sto znaci da ce fakticki igrati na domacem terenu. Ayew je selektorova desna ruka i kao takav on je i mentor mladim igracima.

Igrac u usponu: Muhammed Kudus

Kudus je mlada zvezda amsterdamskog Ajaxa za koji igra od prosle sezone, a u tekucoj se vec istakao golovima i asistencijama u Ligi sampiona. Radi se o ofanzivnom vezisti koji je vec dao 5 golova za Ganu u 16 nastupa.

Najjaci sastav: 
Nurudeen (Ati-Zigi) - Lamptey - Djiku - Amartey - Rahman Baba - Partey - Sulemana - A.Ayew - J.Ayew - Kudus - Williams

Prognoza plasmana:

Gana je zrebana u zahtevnu grupu sa dva izrazita favorita i sa Juznom Korejom. "Crne zvezde" su u proslosti znale biti veoma tvrd orah svojim rivalima,a posebno ce biti zanimljiv njihov mec sa Urugvajem u kojem ce traziti osvetu za eliminaciju u sokantnoj zavrsnici cetvrtfinala 2012. Ne bih se iznenadio da i sada u grupi iznenade nekog od favorita,ali je njihova eliminacija upravo u prvoj fazi prvenstva njihova realnost.


URUGVAJ

Animated-Flag-Uruguay.gif100px-_Uruguay_football_association.svg.

Najbolji plasman: dvostruki svetski prvaci (1930, 1950. godine)

Sastav:

Golmani:
Fernando Muslera, Sregio Rochet, Sebastian Sosa

Odbrana: Martin Caceres, Matias Vina, Ronald Araujo, Guillermo Varela, Mathias Olivera, Jose Gimenez, Diego Godin, Jose Luis Rodriguez, Sebastian Coates

Vezni red: Mathias Vecino, Rodrigo Betancur, Federico Valverde, Lucas Torreira, Facundo Pellistri, Nicolas de la Cruz, Manuel Ugarte

Napad: Luis Suarez, Darwin Nunez, Giorgian de Arrascaeta, Facundo Torres, Agustin Cannobio, Edinson Cavani, Maxi Gomez

Put do Katara:

Kao i svaki put, vodio je preko dugackih i izazovnih juznoamerickih kvalifikacija. Ova voznja, medjutim, bila je posebno neugodna i neudobna za La Celeste. Negde posle pola predjenog puta, Urugvaj je promenio coveka koji je upravljao autobusom, cvrsto drzeci volan reprezentacije jos od 2006. godine. El Maestro, Oscar Tabarez, smenjen je sa kormila reprezentacije 2021. godine. Na njegovo mesto dosao je mladi trener Diego Alonso. Sa novim selektorom, Urugvaj je konacno prodisao, vezao je seriju pobeda i sa 28 bodova zavrsio na trecem mestu u grupi iza neprikosnovenih Brazila i Argentine.

Tim i taktika:

Alonso je nacinio neke promene u timu, uvodeci u reprezentaciju mladje snage na kljucnim pozicijama, poput Valverdea i Nuneza. U tom procesu se nije odrekao pojedinih "senatora" koji cine okosnicu tima 10 ili vise godina. Alonso preferira dve takticke postavke u igri: 4-4-2 ili malo defanzivniju 4-5-1. Muslera je i dalje sigurna "jedinica". U odbrani bi trebalo da igraju Araujo desno (ako se potpuno oporavi od povrede), Godin i JImenez su standardni stoperski par, a levog beka ce igrati Vina. U veznom redu su Torreira i Betancur zaduzeni za destrikciju protivnickih napada,a Valverde i Vecino bi trebali biti malo ispred i bocno od njih. Suarez i Nunez bi trebali biti napadacki tandem. Obzirom na sastav grupe, ne treba se iznenaditi ako Alonso odluci da ostavi Nuneza na klupi,a pojaca vezni red jos jednim igracem, cime bi Valverde dobio vecu slobodu u igri i poziciju blize golu. Alosno se pokazao kao selektor koji je u taktickom smislu veoma svestran, menjauci formaciju i plan igre u zavisnosti od protivnika i okolnosti utakmice.

Zvezda tima: Luis Suarez

Suarez izvesno igra svoj poslednji Mundijal za La Celeste i poznavajuci njegov karakter, dve stvari su potpuno izvesne: na terenu ce "gristi" do kraja (nadamo se ne i doslovce), a po zavrsetku poslednjeg meca videcemo izliv emocija kod ovog fantasticnog napadaca.

Igrac u usponu: Federico Valverde

Mogao sam mozda staviti i Nuneza, ali mi se popularni Fede trenutno cini bitnijim igracem u reprezentaciji od Nuneza. Produkt Penjarolove akademije je danas jedan od najboljih veznih igraca na svetu. Moderni box-to-box vezista je neverovatno univerzalan igrac. Moze da igra gotovo svaku poziciju u srednjem redu - od desnog veznog, preko desnog krila do centralnog ili cak defanzivnog veznog fudbalera. Karakterisu ga fantasticna fizicka sprema, odlicno kretanje, jednostavnost u resenjima, ali i zavidna efikasnost. U reprezentaciji Urugvaja je posebno dobar u tandemu sa Betancurom.

Najjaci sastav: Muslera - Araujo - Godin - Jimenez - Vina - Valverde - Betancur - Torreira - Vecino - Nunez - Suarez

Prognoza plasmana:

Urugvaj je stalna pretnja na Svetskim prvenstvima. Sa svojom upornoscu i odlucnoscu kao zastitnim znakovima, sjajnim karakterom i borbenim duhom, Urugvaj je tim na kojeg se uvek moze racunati da ce otici daleko na turniru ovog tipa. Ova ekipa poseduje i hrabrost i talenat i nikome nece biti drago da ih vidi na drugoj strani terena. Podsecaju me na kosnicu: mnogo pcela radilica kojima je cilj da budu vredne, pcela vojnika koje ce do zadnje da brane svoju kosnicu i koje ce zajedno da hrane loptama maticu ili dve matice u vrhu napada. Prolazak grupe ne bi smeo da dodje u pitanje. Sve dalje predikcije su nezhvalne zbog grupe sa kojom se ukrstaju. Ako protivnik u osmini finala bude Srbija, zelim im da bas tu i zavrse svoje ucesce u Kataru.


JUZNA KOREJA

south-korea-flag-animation.gifkorea_football_association_thumb.png


Najbolji plasman: polufinale (2002.godine)

Sastav:

Golmani:
Kim Seung-gyu, Jo Hyeon-woo, Song Bum-keun

Odbrana: Kim Jin-su, Hong Chul, Kim Moon-hwan, Kim Young-gwon, Kwon Kyung-won, Kim Tae-hwan, Cho Yu-min, Kim Min-jae, Yoon Jong-gyu

Vezni red: Yung Woo-young, Na Sang-ho, Paik Seung-ho, Son Jun-ho, Song Min-kyu, Son Heung-min, Kwon Chang-hoon, Lee Jae-sung, Hwang In-beom, Lee Kang-in, Hwang Hee-chan, Jeong Woo-yeong

Napad: Hwang Ui-jo, Cho Gue-sung

Put do Katara:

Juzna Koreja se na Svetsko prvenstvo plasirala zauzevsi drugo mesto u grupi "A" azijskih kvalifikacija, iza Irana, sa osvojena 23 boda. Portugalski trener Paulo Bento je vec 4 godine za kormilom Juzne Koreje, sto ga cini selektorom sa najduzim stazom ove juznoazijske reprezentacije.

Tim i taktika:

Bento najcesce koristi dve formacije: 4-1-3-2 i 4-2-3-1. Zajednicko za obe je sto preferira da ima bar jednog zadnjeg veznog igraca sigurnog na lopti, cime bekovima omogucava vise slobode u fazi napada, ofanzivnim veznjacima vezu sa poslednjom trecinom protivnickog dela terena, koju koriste da se krecu izmedju linija protivnickog tima - od krila do centralnih delova terena. Napadaci non stop igraju presing na protivnicku zadnju liniju, pokusavajuci da je poremete i iznude gresku. U pokusaju da zadrzi posed, Bento forsira jednu asimetricnu postavu na sredini i videcemo koliko ce mu to polaziti za rukom protiv jakih rivala u grupi.

Zvezda tima: Son Heungmin

Son je trenutno sigurno najbolji azijski igrac. Osvajac "zlatne kopacke" U EPL prosle sezone,kao kapiten ce predvoditi svoju reprezentaciju na svom trecem Svetskom prvenstvu. Son je na pocetku kod Benta igrao u samom spicu napada kao jedini napadac, ali sa dvojicom novih napadaca u timu, Son igra vise ulogu koju ima i u Totenhemu.

Igrac u usponu: Jeong Woo-yeong

Vezni igrac Frajburga u drzavnom timu moze da odgovori zahtevima na vise pozicija: kao ofanzivni vezni, kao drugi spic ili kao krilni napadac. On debituje na Mundijalima i mozda ne treba ocekivati od njega da bude game-changer za Koreju,ali ce svakako imati velikog uticaja na njihovu igru - bilo kao starter ili jaki dzoker sa klupe.

Najjaci sastav: Kim Seung-gyu - Kim Moon-hwan - Kim Young-gwon - Kim Min-jae - Kim Jin-su - Lee Kang-in - Hwang In-beom - Lee Jae-sung - Na Sang-ho - Son Heung-min - Hwang Hee-chan

Prognoza plasmana:

Nakon istorijskog uspeha na domacem terenu 2002. godine, Juzna Koreja je jos samo u Juznoj Africi prosla grupnu fazu takmicenja. To dosta govori o njihovim sansama i u Kataru za vecim rezultatom. Iako na okupu ima zanimljivu i talentovanu grupu igraca, mislim da ce Bento tesko postici nesto vise od casnog ucesca na Mundijalu.



Raspored utakmica u grupi:

24.11.2022. Urugvaj - Juzna Koreja
- Education City Stadium, Doha
                     Portugal - Gana - Stadium 974, Doha
28.11.2022  Juzna Koreja - Gana - Education City Staduim, Doha
                     Portugal - Urugvaj - Lusail Stadium, Al Daayen
02.12.2022. Gana - Urugvaj - Al Janoub Stadium, Al Wakrah
                     Juzna Koreja - Portugal - Education City Stadium, Doha

Edited by Don Juan
  • Like 10
  • Thanks 8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Drug Crni said:

Najbolji rezultat: cetvrtfinale (2012.godine)


Jedna sitna greška za Ganu (godina je 2010.). Ovo pišem samo da se vidi da sam pažljivo čitao 😁

 

1 hour ago, Drug Crni said:

na terenu ce "gristi" do kraja (nadamo se ne i doslovce)


😄😄

 

Sve pohvale kolega, uživao sam čitajući.

P.S. Iz nekog razloga ne može se glasat za dvije ekipe da prolaze

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dracarys said:

Ne mora da znači da bismo opet pobedili Portugalce, iako smo pokazali da možemo da se nosimo sa njima. Pobedu u Portugaliji ipak smatram čudom.

Naravno, ali nekako nemamo loš rezultat u međusobnim mečevima sa Portugalom. Jedino kada su nas baš ubili, bilo je kada nas je Tumba vodio. Ostalo manje više egal.

Link to comment
Share on other sites

Zanimljiv sastav Gane, selektor se odrekao nekoliko iskusnih igraca poput Mensaha, Yiadoma, Wakasa, Schluppa, zatim dvojice golmana koji su branili u kvalifikacijima, Wollacotta i Oforija. Sredina ce im svakako biti prilicno jaka, Kudus, Partey, Kyereh i kapiten Andre Ayew, dovoljno municije da se suprotstave Portugalu. 

Link to comment
Share on other sites

Ne bas idilicna atmosfera na pripremama Portugala.

Mediji prenose da je doslo do sukoba,verbalnog prepucavanja dve vedete M.Junajteda - Ronalda i Bruna. Posto je na okupljanje dosao sa danom zakasnjenja, navodno je Ronaldo pred ostalima "pecnuo" saigraca pitavsi ga "Da li je putovao camcem kad mu je ovoliko trebalo da stigne", na sta mu je Bruno odgovorio "Ja bar ne pljujem klub koji te hrani".

Tako da..mogu samo da ponovim post sa topika o Junajtedu: teraj tu budalu iz reprezentacije.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Drug Crni said:

Ne bas idilicna atmosfera na pripremama Portugala.

Mediji prenose da je doslo do sukoba,verbalnog prepucavanja dve vedete M.Junajteda - Ronalda i Bruna. Posto je na okupljanje dosao sa danom zakasnjenja, navodno je Ronaldo pred ostalima "pecnuo" saigraca pitavsi ga "Da li je putovao camcem kad mu je ovoliko trebalo da stigne", na sta mu je Bruno odgovorio "Ja bar ne pljujem klub koji te hrani".

Tako da..mogu samo da ponovim post sa topika o Junajtedu: teraj tu budalu iz reprezentacije.

Ronaldo je kao neka frajla od 55 koja je nekad bila najpozeljnija i najlepsa, ali ne moze da podnese neminovnost godina, te sada mrzi sve mladje i pozeljnije, spletkareci i trujuci protiv njih.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Drug Crni said:

Ne bas idilicna atmosfera na pripremama Portugala.

Mediji prenose da je doslo do sukoba,verbalnog prepucavanja dve vedete M.Junajteda - Ronalda i Bruna. Posto je na okupljanje dosao sa danom zakasnjenja, navodno je Ronaldo pred ostalima "pecnuo" saigraca pitavsi ga "Da li je putovao camcem kad mu je ovoliko trebalo da stigne", na sta mu je Bruno odgovorio "Ja bar ne pljujem klub koji te hrani".

Tako da..mogu samo da ponovim post sa topika o Junajtedu: teraj tu budalu iz reprezentacije.

Daj taj info za Bruna? Jbt ko da citam kurir. 

 

Da otjeraju najboljeg igraca svih vremena koji je 19 godina u reprezentaciji, uvijek tu? Poobarao sve rekorde koje imaju. Nije ti to Srbija...

 

A ovo oko Bruna i Ronalda je presmijesno, Ronaldo je ikona za sve Portugalce pa i tog Bruna tako da cekam info o tome da mu je Bruno odgovorio to sto si napisao. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Stiletto said:

Korejanci su pre 4 godine izbacili u grupi Nemačku, sad me nimalo ne bi čudilo da ošure Porrtugalce. 

Njemacka koja je izgubila prvo od Meksika a onda jedva dobili Svedjane u nadoknadi vremena i izgubili od Korejaca takodje u nadoknadi. 

 

Njemci su na tom prvenstvu promasili jedno 20 zicera u te 3 utakmice.

Ako se dobro sjecam, Njemci su u uzasnoj formi i stigli na to SP, zaredjali su masu remija i poraza.

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

@Del Piero znam, vidio sam to. Posle je Joao Mario na konferenciji rekao to vezano za camac. Posle se Bruno oglasio na IG gdje je napisao da Joao Mario unistava novinarima naslovne strane. 

 

Bruno je Ronaldo fanboy, tako da kazem ali isto jedan od rijetkih u Utd koji su znali stvari kako stoje izmedju Utd i Ronalda ljetos, zasto je propustio pripreme, on je i prvi rekao da su porodicni problemi u pitanju ali mediji su gurali narativ da je to zbog LS i da je trazio transfer, totalno zanemarujuci Brunovu izjavu oko porodicnih problema.

 

Ronaldo je bivsi u Utd, Bruno ce biti kapiten Utd i to je to. Apsolutno nemaju nikakve veze Ronaldove izjave o svemu sa odnosom Bruna i Ronalda a tek da ce to poremetiti odnose unutar Portugala mogu da vjeruju samo Englezi kojima je to i vijest dana. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...