Jump to content

Grupa E (ESP, CRC, GER, JPN)


Grupa E  

38 members have voted

  1. 1. Ko prolazi dalje?



Recommended Posts

7 minutes ago, Kooineeperk said:

 

 

Nema veze da li je napucana. Zasto bi inace igraci drzali ruke na ledjima?

 

Pa kad ides u blok. Ali kad trcis ne mozes trcati i kretati se sa rukama na ledjima. Bio bi penal da je ruka bila u neprirodnom polozaju, podignuta uvis ili ustranu. Ovako je bio najprirodniji moguci polozaj.

Just now, Klotzen said:

Nije bitno da li je napucana nego da li je ta ruka uticala na dalji tok akcije. Ovde jeste promenjen smer lopti i zato je penal. Nešto slično kao vidić u africi.

 

Brate Vidic je u Africi drzao ruku iznad glave.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, McLeod said:

Kakav je smrdljivko ovaj Buskec. To je neverovatno.

 

Nejmar da pozavidi na ovom prenemaganju. Obrglio čoveka rukama i još kukumavči... 

 

1 minute ago, Miki28 said:

Auu Sane pa sutiraj ili dodaj

 

Imao je čistu poziciju da doda jer je golman izašao na njega i to bi bio gol. Šteta.

Link to comment
Share on other sites

Spanci su ipak pokazali najvise u ovoj grupi, i sigurno ce ici dalje, potpuno zasluzeno. Naravno da ce i Nemci proci sa ovim bodom. Zamislite da recimo nekim cudom prodje Kostarika pobedom u poslednjoj rundi i sa gol razlikom 2 : 7 ..................... 😅

Edited by jevrem69
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 said:

Auu Musiala, ovo je morao dati i da krunise ovu partiju

 

Neverovatan tehničar. Ali isto tako nema ni malo osečaja kada se treba rešiti lopte. Tako je bilo i u prvoj utakmici, a i u ovoj. Kod gola je čista sreča da mu se lopta odbila u Fullkruga, inače ni onu nebi dao.

 

58 minutes ago, Dropkick Murphys said:

A ova ručica nije penal? Ni da se gleda VAR? 

 

Rekao bi da su procenili da je otprilike u prirodnom položaju. Nije bila baš skroz uz telo, ali jeste bila prema dole nekako. To, i fantastična odluka da se ne sviraju blagi penali na ovom svetskom je verovatno presudilo u ovom slučaju.

 

56 minutes ago, Profesor said:

Pogodila ga lopta u ruku, nije mogao da je izbegne. Nije pomerao ruku. Ne vidim kako moze da bude penal.

 

Nema to veze. Recimo da držiš ruku iznad glave i da te pogodi, nemožeš se vaditi na to da te napucala i da nisi mogao da izbegneš. Pre če biti da se ovde radilo o proceni prirodan vs neprirodan položaj ruke.

Link to comment
Share on other sites

Španci su i dalje ozbiljni majstori. Fino je gledati kako iznose loptu i kako pletu na sredini terena. Imaju i mana, nijesu fizički naročito jaki, ali imaju u suštini neki svoj identitet i nije lako igrati protiv njih.

 

Njemačku su pokrenule izmjene. Flik je tu odlično odreagovao. Sane je donio preokret, to je fakat. Prvo je Musiali podvalio strašnu loptu za onu veliku priliku a posle učestvovao i u akciji kod gola. Fulkrug je dao dobar gol, baš je autoritativno zakucao loptu.

 

Na kraju poštena podjela bodova. U poslednjem kolu dobijaju obje selekcije i idu dalje. Kostarika je posle Katara vjerovatno najgora selekcija na prvenstvu, a Japan je propustio svoju šansu.

Edited by Kvaratskhelia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Španija ima problema u skoku. Ako sam dobro ispratio uglavnom ubacuju loptu po zemlji. To neće prolaziti protiv ozbiljnijih ekipa, potrebna je raznovrsnost. Ono što je dobro je da nisu padali u vatru nego su igrali to svoje bez obzira na rezultat no vidimo da nije to baš tako sjajno kao protiv Kostarike kada se naiđe na jaču ekipu. Treba da vidimo sutra uveče sa kim se ukršta Španija. Ako joj bude odgovaralo da bude druga u grupi Nemci mogu da se pakuju ili da pobede 7:0 🙂

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...