Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

13 minutes ago, DameTime said:

Svojevremeno sam htela da trejdujem sa Suns družinom za Frensisa (kao pojačanje), ali rekli su da ima no-trade klauzulu. Nije loše što sam ipak bila strpljiva jer je sad jasno kakvo sam pojačanje dobila ovde. 😎

 

Ako uopšte gledaš ove naše mučenike, napiši koju...

Gledam povremeno... ove godine nekako više po inerciji i naravno zbog znaš već koga.

Mislim, ipak smo mi uvek imali tu underdog etiketu, čak i kada smo imali daleko bolji roster i igrali za titulu, osvojili istu ili bili blizu tog cilja.

Ali... prva ljubav zaborava nema - prema tome  Let's go "RIP CITY" 🤘

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

 

8 hours ago, Miki28 said:

To waaaay mi je bas pretjerano. 

Janis ima fin raspored do kraja da bi mogao da nastavi sa 35&10 partijama bez problema u prosjeku uz poneku 50&15 partiju. 

 

Uopste Jokic nije tako ubedljiv favorit kako ga predstavljaju za MVP a posebno ne ako ovako nastavi.

Mislis ako bude belezio triple double od 35 poena u proseku kao sto je u poslednje tri utakmice😄 Mozda pocnu i pobedjivati ako posalju  Mareja na hladjenje.

Link to comment
Share on other sites

Quote

He has a level of skill, fitness, commitment, sacrifice, discipline, honor, entertainment, fun, imagination and creativity … all the things you could hope and dream for, all in one package, Walton says. He has the class, dignity and professionalism of exactly who you would want not only as your teammate, not only as your friend but also as your hero. He’s got it all.

 

Quote

I’d love to be out there with Damian, my teammate. He’s a teammate because we’re all family with the Blazers. I’d love to be carrying his bags, washing his car, buying his lunch, doing whatever I can. I wish I could help but I haven’t played basketball in 37 years.

 

Quote

I’m not here to tell Damian what to do. I stand with him, beside him. All he can do is his best. He’s doing everything he can. He’s there, man. Our question is, where are we?

 

Rasplakah se, a u pm 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Wiggins se izgleda nece vracati ove sezone.

 

Samo mi nije jasno sta koji qrac kriju. Mislim sustinski nas ne trebalo da se tice ni koju koscicu ili misicno tkivo je igrac povredio ali takve su stvari transaprentne iz nekog razloga.

 

Bojim se da je  best case scenario da je njega izujedala neka depra...

Edited by LordOfTerror
Link to comment
Share on other sites

Neko je sinoc trazio da zapocnemo nove rasprave, pa eve imam ja jednu kontrAverznu temu - zasto se toliko potencira ona dandara Hezonye nad Bronom kad svi vrlo dobro znamo da je puno impresivnije to sto je Sasa Pavlovic dobio Brona 1 na 1 na treningu?

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Kosta said:

Neko je sinoc trazio da zapocnemo nove rasprave, pa eve imam ja jednu kontrAverznu temu - zasto se toliko potencira ona dandara Hezonye nad Bronom kad svi vrlo dobro znamo da je puno impresivnije to sto je Sasa Pavlovic dobio Brona 1 na 1 na treningu?

 

zato sto je u istoj sezoni lepi mario pokazao i vozdu i djani sav sjaj i bedu kurtizana.

Link to comment
Share on other sites

Zapravo kada razmišljam, za neki baš baš poslednji voz GSW, kada bismo mogli da biramo supastara kojeg da dovedemo, mislim da bih najviše voleo da vidim Kawhija jer mislim da bismo se sjajno uklopili. Ovaj njegov primenjeni robotizam bi se savršeno uklopio u Kerrov sistem - dobio bi na početku trening kampa instrukcije za akcije u asembleru i peglao bi kako bi želeo. Dobio bi load management po želji, no questions asked, igraš 50 utakmica od 82? Ok. 70? Može i to. 34? Ma nema frke. Bio bi sjajan mentor kumingi i podučavao bi ga asembleru i C-u i mogli bi da se smenjuju na 4-ci. Na kraju, imao bi šansu da uzme još jednu titulu kao plaćenik, možda i da bude MVP i FMVP što teško da iko može da mu ponudi. Na kraju, ali ne i najnebitnije, ostao bi u Kaliforniji, relativno blizu sestre i Lacob i Majers bi učinili sve što je u njihovoj moći da koliko toliko kompenzuju za nesrećan potez Zaze Pačulije, makar postavljanjem Zaze na poziciju Kawhijevog vozača ili tako nešto.

  • Like 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Za ovaj poraz sinoc zbog odmaranja Davisa (sam rekao da je zdrav i spreman) bi neko iz menadzmenta trebao krivicno odgovarati. Ne treba zanemariti ni retardiranog Hama al na njegov debilizam sam vec i navikao.

Ocakan ulazak u mec gdje dozvoljavas da bhdes u minusu 14 poena ali onda i povratak u isti gdje u finisu 3/4 3 i nesto minuta ne das kos na -5. 

Taj period ocajne igre se poklopio sa Hacimurom na terenu koji se mnogo zajebava, lik ne bi dodao loptu mami rodjenoj a u odbrani se i ne cima. Samo eto da ode u napad i kad dodje lopta da pripali i to je to. 

 

Poraz koji se morao izbjeci a isto tako AD je morao igrati, ne moze se dopustiti da ne igra b2b mec 10tak kola do kraja.

@freethrow Janis naravno. Splash brothersi sire teren a Janis ako iko i ostane na putu ramenom to odradjuje. 

Pegla se odbrana, kontrola skoka, brza tranzicija gdje ne znas dal ti je bolje branit trojku Splash brothersa ili zahukatali voz zvani Janis.

 

Kawhi je ipak laganica, u svom svijetu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...