Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

28 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Jebigica... Bas lose napadacko drugo poluvreme, gomila cudnih setova, pa jos nekakve sasvim haoticne backside rotacije u defanzivi u poslednjem kvoteru. Mogao je ovo da izvuce PTB sa samo malo vise mozga.

 

Drugi put u sezoni heavy, low BBIQ završnica protiv Netsa i drugi poraz od njih. Bezvezna poslednja četvrtina i nasedanje na rotacije Bruklina u napadu tako da Seth ostane sam na šutu. Zagorčao nam je život jako i rekla bih da je napadački prelomio utakmicu, uz standardnog KD-a kog je nemoguće čuvati. Napad totalno bez ideje, kapiram da smo bez Dejma ali se ovo i te kako moglo dobiti. Nurkić postaje beskoristan.

Link to comment
Share on other sites

Neverovatno partija Zubca, drago mi je zbog njega deluje kao ok lik.

Postoji li neko u Niksima ko ume da ubode tricu?

Rediš mi je gotiva, Kvikli isto, Branson je ok, ostali na čelu sa Tibodom aut. Stvarno ne znam šta je sa RJ-om, prošle godine u ovo vreme mi delovalo da će biti ok

Link to comment
Share on other sites

Ako su komsije pocistile Pacerse bez dvojice udarnih igli, ako im je Zupac napravio ovakav zulum pod kosem, ne smemo da se brukamo sutra i ne pobedimo, jos sa odmornim AD.

Miami znatno oslabljen ovog puta slavio u Atlanti. AdebaYo nastavlja da terorise, Herro tripl-dabl, Strus i Kaleb standardni.. 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Milos 3.14 said:

Stvarno ne znam šta je sa RJ-om, prošle godine u ovo vreme mi delovalo da će biti ok

 

boxscore mi pise da je dobro odigrao napad. za defanzivu bih se sad vec zacudio da je dobra i tu krivim thibsa, jer zareze u kamenu da mora da igra 38mins.

 

drago mi je da reddish nastavlja gde je stao, on moze biti dobar nba igrac.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...