Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

46 minutes ago, AgroLaki said:

Moglo je tu da bude masa izvinjenja, ruckova, vecera, druzenja na prs u dupe, vise miliona za ugovor, ali onaj nokaut je patosirao sanse Dubsa da ponove uspeh iz ove godine. 

Vrlo moguće. Mogao je ladno da ga ubije.

Edited by freethrow
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, DameTime said:

Očekivan poraz od Baksa bez Dejma, ali good effort. Postoji razlog zašto su oni najbolja odbrana u ligi. Pre svega najbolje brane šut za 3 pts i noćas su sveli PTB na 21%. 

 

od ove sezone su poceli da brane sut za tri i za sada im ide odlicno.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Miki28 said:

Jos nismo arhivirali Green-Poole? Ajmo nova runda pa cemo onda merdevine i naravno ja cu onda opet GOAT trku😂

 

Aha Miki, znaci ipak ima GOAT trke ? Sad si se odao...

 

Inace, ko bi pobedio u chess mecu King vs Jordan ? 

- Pa King, njega neki zovu i Kraljicom, a kraljica je najjaca figura u sahu..

 

King-Chess.png

 

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Izgleda nije Udoka jedini sikaner.

 

Poslednjih 7 utakmica Kornet je igrao 12min prosecno i pobedili su, onda su ga na poslednjoj stavili samo 6 da igra i izgubili su. 

 

Inace covek na poslednje 4 utakmice ime 9/9 za 2, 1/1 za 3 i 6/6 sa linije penala a Horford inace nocas 0/9 iz igre i 5 skokova a ne bi rekao ni da se proslavio u cuvanju protivnickog centra koji je imao 6/7 iz igre, 13 skokova i 6 asistencija pa da kazes aj zbog odbrane je igrao iako je bila velika 0 u napadu. 

 

Izgleda da mora u Nba po svaku cenu da se opravdaju ugovori kroz minutazu bez obzira sto imas igraca na klupi koji je u boljoj formi.

 

Neverovatno, malo je 100% iz igre izgleda... Malo je sto ima gotovo 70% za 2 za sad, sto je 33% u karijeri za 3 a nije bas da svi imaju centre koji sire igru plus Kornet ima i dugu dvojku a i sto je dobar suter za 3 iz popa, nijedan jedini nisu odigrali do sad sa njim vec ima 2-4 kad je spletom okolnosti u zadnjim sekundama napada ostao sam na 45 i u cosku.

 

Kakvo degradiranje zelje za pobedom, Nba bukvalno nije kosarka do plej ofa a onda je nesumnjivo nesto najbolje na svetu sto kosarka moze da ponudi, ali bas preveliki disbalans i da nema Jokica, Korneta i jos 7-8 do 10 igraca koje gotivim mozda ne bi ni gledao do plej ofa. Predlazem im da povecaju teren na jos vecu sirinu da bi mogle jos lakse da se igraju izolacije, da se sa 3 defanzivne sekunde pomere na 5 da bi reket bio jos prazniji za atraktivna zakucavanja a mozda i da uvedu 4 na 4 da ne bi imali igrace poput Korneta i gde bi se izolacije jos vise igrale i procentualno povecao broj superstarova jer to publika trazi.

  • Like 1
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, delgado said:

 

Aha Miki, znaci ipak ima GOAT trke ? Sad si se odao...

 

Inace, ko bi pobedio u chess mecu King vs Jordan ? 

- Pa King, njega neki zovu i Kraljicom, a kraljica je najjaca figura u sahu..

 

King-Chess.png

 

 

Miki, alea iacta est, nemoj sad da nas razočaraš!

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da otvaram tu debatu ozbiljno, pokvaricu odnose sa Fritrom, a ne zelim to u svom zivotu

 

Nego, nema Kinga ni protiv Sunsa, ovde upisujemo poraz al sledece 2 u San Antoniu moramo dobiti. Takve utakmice sa objektivno slabijim rivalima ne smemo ispustati. Zapad je jeben jer ima toliko solidnih ekipa da prakticno nigde nemas sigurnu pobedu, cak ni protiv fuckin' Oklahome. Hjuston je najgori, al svi drugi mogu da ti uzmu meru. Na istoku su 2 najozbiljnija contendera, ali ima tih ekipa za nabijanje pobeda.

 

Mada, i Sunsima su out CP3, Shamet, Cam + Crowder. Obzirom da su se vratili Sruder i Toma, da je Dejvis u formi i kada je on spreman i dostupan i Russ igra bolje jer mu otvara prostor, nanizali smo neke pobede ovo ono. Ajde da vidimo na cemu smo sa jacima, da l ce biti standardni BO u gostima ili ce se pokazati fajt.

Edited by delgado
Link to comment
Share on other sites

Ako nešto gotivim kod KDja to je ta apsolutno religiozno-manijakalno-opsesivna ljubav i interesovanje prema igri. To je nešto što, čini mi se, ima i LBJ. Da sad pitaš KDja, on bi ti 45 minuta pričao kako Emanuel Quickly ili Josh Hart izlaze iz bloka, koliko driblinga kojom rukom vole da rade, u kojoj tački im je izbačaj...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...