Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Just now, NMX said:

Čudan neki osećaj, ispustili 20 u derbiju i pukli a da nisam popizdeo ni 20% koliko posle Albe ili Panate. 

 

I meni je ovo glavni utisak od sinoć. Ni blizu osjećaj kao nakon poraza u EL u prethodnom periodu.

 

Sad da li je to zbog važnosti utakmice ili jer možemo da igramo sa njima svaki put ili možda što sam se pogrobarčio, pojma nemam.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Sector said:

 

I meni je ovo glavni utisak od sinoć. Ni blizu osjećaj kao nakon poraza u EL u prethodnom periodu.

 

Sad da li je to zbog važnosti utakmice ili jer možemo da igramo sa njima svaki put ili možda što sam se pogrobarčio, pojma nemam.

Sectore, bolje ide kad si u pesimisticnom modu kao pred 1 derbi i pred kup😀

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Dzep said:

 

To je tačno u teoriji, ali Lesor i jeste igrao celo drugo sa tri lične a vi niste našli način da ga napadnete i izbacite iz igre, ja bih pre tu tražio rezultate neuspeha. Počeli ste da igrate preko njega tek u četvrtoj kad je Luka proigrao. Drugo, mislim da je u pitanju bio čist kukavičluk kod Lesorove lične a čisto neznanje kod Kampacove lične, nisam stekao utisak da su ga targetirali. However, to su dve odluke, stvarno ne bih o tome pričao u utakmici u kojoj sa plus 17 dođeš na minus 13...

Meni je suđenje bilo ok tri četvrtine, ali od 4 Kampacove se menja i postaje tendenciozno. Pogledaj agresivnost Madara i kako ga Kampaco par puta iskusno navlači na faul i ništa se ne svira, sa druge strane Lesor prezaštićen. Nije isti kriterijum.

Četvrti faul Kampaca je neznanje, šta je peti?

Pre prvog duela Petruševa i Lesora , Lesor posle kucanja nešto dobacuje Filipu, flopuje, izaziva fizički konflikt i nikom ništa, izgovor je da nisu imali hrabrosti.

Da li je ispražnjena dvorana i zašto nije?

 

Meni je stvarno postalo zamorno da gledam ovakve utakmice ( nisam primetio da se bilo ko normalan žalio na suđenje posle tekme u Pioniru u EL , nemam problem da se izgubi od Partizana, ali imam problem kad vidim ovakvo tendenciozno suđenje ) jer znam gde to vodi.

Na moju žalost ne mogu da ne gledam i da lepo pratim samo NBA što bi bilo normalno.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, srlepajce said:

Trener koji izgubi svlacionicu ne bi izjavio ono sto je Dusko 

Smesno i komentarisati

 

Opet cu reci veliki gospodin je Dusko i sta god uradio u ovoj sezoni podigao je komlet klub na jedan visi nivo

Ko je rekao da je izgubio svlacionicu? 

Problemi su mnogo dublji i nisu od sinoc. Da li se uocio problem, da li se radi na tome? 

 

Na koji nivo je to podigao? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Opet se pokazalo da smo generalno dosta tanki, bez Lazića smo počeli pa Neda i Dobri nisu mogli, pa posle Vildoza manje od ništa... Campazzo je uradio šta je do njega, pa čak i Bentil i Martin donekle.. ovo ostalo apsolutno definitivno premalo. Previše nam je jednosmernih igrača, a neki i u tom jednom smeru nisu nešto posebno. Kako smo izveli onu seriju pobeda kad je Duško došao, pojma nemam, a radovao sam se ko malo dete tad. Realnost je ipak takva da smo ovu sezone zacementirali već krajem prethodne. Pokušavali smo nekim kozmetičkim izmenama tima (i štaba koji bi trebao da je stručan) ali sve u svemu treba da si priznamo da nismo top ekipa i da imamo klub, koji radi svake sezone praktično sve, da sam sebe uništi. Nije kriv ni Vlada Jo, ni Duško, nisu ni ovi igrači sami došli i napravili sebi ugovore.. i te neke povrede koje su nas zadesile, ostavile su baš dobokog traga, nisam verovao sam, da će tako biti.. Pa ko je onda kriv (krivlji, najkrivlji)..  zaključak se nameće sam po sebi. Boli kad znaš, da tako malo fali, a da to malo nikad nećeš menjati, jer riba prosto smrdi od glave.

A što se same utakmice tiče, pogledaću još sigurno par puta u miru, ali onako na prvu loptu to juče prosto nismo mogli dobiti, mission impossible. Uz sve mane i manjkavosti prosto se osećalo i preko tv-a jbt, kolko je to bilo spremno i pripremljeno, da se naša pobeda ne desi. Ne znam, da li sam ikad pre imao taj filing ali ovo juče je stvarno bilo dno, Lessort je bio samo šlag na torticu. I da, Žoc je imao neko moje poštovanje, sad ga nema nula više, ni kolko ga je imao Vlada Jo. Čovek ladno drži Lessorta na parketu na kraju, pa jebote, video je svako ko je pratio da će neko sranje da uradi.. Želimir umesto da ga izvadi pre kraja i stavi tamo na kraj klupe negde, ja sam siguran, on ga namerno ostavlja. Degutantno i bezobrazno do kraja.

Ne boli poraz kao takav, upisao sam to i pre utakmice, a i realno, ne možemo da pobeđujemo stalno i da budemo prvaci u ABA stalno.. jednom mora da stane (mada još nije gotovo). Ali boli taj odnos prema nama kad se vidi, i slepac bi video. I ta nemoć, da nisi to u stanju da menjaš, pošto je to tako, sa sve Čovketom na čelu. A ovi što na Zvezdinim utakmicama brane Kocobo sa tribina, da okruže u gradu (Rnić style) žestokog momka koji hoće po svaku cenu da se bije, pa nek proba. Ne bi mu poželeo da ga polome, al da mu očitaju bukvicu malo, da mu se stegne govance, da se dečko privuče ono malo pameti što je ima, svakako.

Nekako da se oporavimo od ovoga, mentalno pre svega, pa što se mene tiče, idemu u svaku utakmicu redom, i EL i ABA, da damo od sebe svoj maksimum i da kad se pogledamo u ogledalo, da znamo da šta god napravimo, da je bilo to pošteno i najbolje što je u ovom trenutku i ovoj situaciji moglo.

Idemo dalje.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Piksi said:

A što se same utakmice tiče, pogledaću još sigurno par puta u miru, ali onako na prvu loptu to juče prosto nismo mogli dobiti, mission impossible. Uz sve mane i manjkavosti prosto se osećalo i preko tv-a jbt, kolko je to bilo spremno i pripremljeno, da se naša pobeda ne desi.

Odigras onakvu zavrsnicu 1/2 gdje ti se igra raspadne u 2 minuta i ostavis grogiranog protivnika na konopcima pa onda u 3/4 odrzavas koliko toliko egal i onda tezak raspad zadnjih par minuta kulminirano sa ocajnom selekcijom suta Luce i slagom na torti ona izgubljena na par sekundi do kraja, kao sisica/alibi kosarka, i primis trojku, ti si tada zavrsio mec. 

 

Kukanje na sudije je opravdano, Lesor je to sto jeste ali prvi i osnovni razlog treba traziti u nama jer ovo se ponavlja iz meca u mec. Kola su krenula nizbrdo nevjerovatnom brzinom.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Miki28 said:

Ko je rekao da je izgubio svlacionicu? 

Problemi su mnogo dublji i nisu od sinoc. Da li se uocio problem, da li se radi na tome? 

 

Na koji nivo je to podigao? 

 

Nije Duško problem, kod nas postoji tendencija da se palimo na te inadžijske izjave. To što trenutno ima nula argumenata (na terenu) za takvu izjavu nikog i ne zanima mnogo. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, uini said:

pa nije ni planirao da uvodi džonija, valjda je taj deo makar jasan. pre nego što je džoni ušao u igru, nedović je stajao na mestu za izmene, nešto skakutao i zagrevao se a onda seo natrag na klupu. 

 

marković se pokazao kao dobro rešenje u čuvanju korpulentnijih a glavnih igrača - klajburna protiv efesa a sinoć i exuma. po meni je jedan od retkih koji je odigrao vrhunsku odbranu i to na jednom od najbitnijih igrača partizana. probao je ovaj da ga unese pod koš leđima dovoljno puta ali pefi se ne mrda. sve je to naravno zato što lazić ne igra. takođe, moje mišljenje je da marković više pruža za ekipu dobrog u ovoj iznuđenoj ulozi nego na pleju. 

 

inače, da je makar petrušev bio u dobrom ritmu, imalo bi smisla probati markovića na pleju, da mu spušta lopte na lakat pa ovaj da kuva. nema smisla ako mu ne ide.

 

@nekoime123

Kada znas da je covek rovit moras da budes spreman na takve stvari...

U odbrani se slazem ali u napadu Stef Markovic nema nikakvu funkciju kad igra od lopte,to ja kao laik mogu da vidim...

Košarka se igra u dva smera a kad se u isto vreme na terenu nalazi Markovic koji igra od lopte i Lazarević rukometas koj ne zna loptu na parket da spusti onda si i sam svestan da smo u problemu...

 

Link to comment
Share on other sites

Slucaj Petrusev, pa provocirali su se ceo mec, mislim da ga je pogodilo to sto je ovaj bio dominantan i zakucao je preko njega. Nije se tu nista specijdlno desilo i na kraju. Realno je mec ili dva suspenzije i to je to. Oduvao nas je Papajanis i sad Lesor, treba malo da se trgne Petrusev defanzivno. Uzasan je..

 

Meni ovo sad vec nije normalno da 16 razlike na 15minuta do kraja dva meca za redom jos puknes 10 razlike oba meca. Pao je sa Bejkonom ijuce izgubio 10 od Paoka...

 

Ne treba skrivati pod tepih sve ovo...ovo je bas lose. I tim treba da se trgne a trener da bude malo samokritican sto je to tako.

 

Bentil je morao vise igrati, Nedovic uzima uzasno teske suteve..a umesto da se uvede u mec sa nekim drajv ulazom..

 

Porazi od Cibone, pao, albe i bajerna su uzas..Efes je bio slucajnost izgleda a ne konstanta.

 

Lesor je dete u telu coveka, ali ti igraci kkp pokazuju emocije, kod nas je to bas retkost. Pokazi zube, pobij se, daj da vidimo da ti stalo...Sta je falilo Smitu i momcima kad su se pobili u Belgiji pre 20g? Pokazali su da im je stalo..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Miki28 said:

Ko je rekao da je izgubio svlacionicu? 

Problemi su mnogo dublji i nisu od sinoc. Da li se uocio problem, da li se radi na tome? 

 

Na koji nivo je to podigao? 

Mnogo je postova o tome da je pogubio svlacionicu

Vera i strpljenje o kome trubi od kako je dosao je nesto na sta na svakoj kzs insistira bilo u porazu ili pobedi

 

Ne ocekujes valjda da ce reci sve na kzs

Pre utakmice je rekao da zeli , nevezano za rezultat,  da oseti filing da smo sampionski tim

Posle utakmice izjavi da ima taj filing kao i igraci, da to i protivnik zna

 

Covek se od kako je dosao bavi iskljucivo terenom.

Bilo je tu svakakvog materijala za komentarisanje na kzs.

Od neregistracije Kampaca, zabrane El ali ni rec o tome.

Ne poseze za alibi pricama, povredama i sl

 

Dusko se samo i iskljucivo drzi  svog posla. Ne komentarise druge timove, finansije i sl. za razliku od nekih

 

 

 

Edited by srlepajce
  • Like 12
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ja Dušku nemam šta zameriti za sinoć. Za kratko vreme je odlično pripremio utakmicu, odlično rotirao. Osim Lazića, na samoj utakmici je ostao bez Nedovića i Dobrića. I pored toga kontrolisao je utakmicu, mi smo prvi nalet Partizana odbili, otišli ponovo na 11 razlike. Na 9 razlike svira se nepostojeći faul Kampacu, to nije bilo dovoljno pa su sudije brže bolje dale i tehničku Iliću. Njemu tehnička što je napustio klupu, a Lesoru za onakvo ponašanje ništa. Iz tog napada su imali 3 poena. Inače, Kampaco je razbio Partizan u dva derbija. U Nišu je imao Nedovića i Vildozu kao pomoć i Partizan nije imao šanse u drugom poluvremenu. Sinoć je morao sam, a i sam bi nas dovuk'o do pobede da nije bilo brljotina sudija. Ja nisam siguran i drugi faul koji je dobio da je bio ispravan. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, srlepajce said:

Mnogo je postova o tome da je pogubio svlacionicu

Vera i strpljenje o kome trubi od kako je dosao je nesto na sta na svakoj kzs insistira bilo u porazu ili pobedi

 

Ne ocekujes valjda da ce reci sve na kzs

Pre utakmice je rekao da zeli , nevezano za rezultat,  da oseti filing da smo sampionski tim

Posle utakmice izjavi da ima taj filing kao i igraci, da to i protivnik zna

 

Covek se od kako je dosao bavi iskljucivo terenom.

Bilo je tu svakakvog materijala za komentarisanje na kzs.

Od neregistracije Kampaca, zabrane El ali ni rec o tome.

Ne poseze za alibi pricama, povredama i sl

 

Dusko se samo i iskljucivo drzi  svog posla. Ne komentarise druge timove, finansije i sl. za razliku od nekih

 

 

 

Ni mene ne zanimaju drugi timovi, finansije i sl. Mene zanima Crvena Zvezda te stoga ja nemam povjerenje u ovaj tim i u strucni stab. Nisu nista pokazali da bi se vjerovalo u njih jer ovo sinoc nije jedno lose poluvrijeme vec jedno u nizu prethodna 2 mjeseca. To je ozbiljno, alarmantno pitanje koje ce svoje posledice ostaviti u finisu sezone. Ti igraci nisu roboti, pobjedjivanje je navika i nesto sto se stvara a nije prekidac koji samo pritisnes i kazes e sad dobijamo. 

Mi mnogo cesce gubimo velike prednosti i neizvjesne meceve koje napravimo sami takvima i to sigurno ostavlja posledice na igrace.

 

E sad nisi mi odgovorio na koji nivo je to Dusko podigao? Jel Radonjic ulicar, pravio probleme? 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Radonja je imao pokriće za svoje izjave (titule i titule). Duško mora da se dokaže, a trenutno mu to baš i ne ide najbolje. Osvojio je Kup, ali nama treba trofej u ABA, da bismo osigurali EL sledeće godine. Da li bi Radonja uspeo da oporavi ovaj tim? Verovatno ne. Da li je Duško u stanju da podigne ekipu pred finiš sezone? Svi se nadamo, ali meni ne deluje obećavajuće. Bez Vildoze i Nedovića, sa Fakuom koji nema kome da doda, a nije izraziti poenter. Nažalost, sinoćna utakmica je pokazatelj da će i svi ostali derbiji biti pod ogromnom tenzijom (a kad i nisu bili), pa sad kreću polako saopštenja, optuživanja, provlačenja po medijima. Jeste Čović neko koga ne voli gotovo niko od nas, ali posle sinoćne utakmice, jedino on može da pliva u ovom mulju sa njima, jer poštene borbe neće biti.  

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, berti said:

Kakvo razocaranje je Obradovic... Svetski covek koji nije milimetar iskoracio iz opanaka primitivizma. DV je tvorac Murića i Pecaroša, Obradovic je kreator Lesora i Ledeja.

 

Sve je ukazivalo na ovo sa unosenjem ledeja u lice Ivanovicu posle lomljenja rebara.Da ne pominjem malog trifu i jos manjeg avramovica.lesor je ljakse odavno,ali eto frustracija je sinoc dostigla maksimum.Sta li uradi Nesa Ilic juce za tehnicku kad je lesor nije dobio?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Devil In My Pants said:

 

 

Lesor je dete u telu coveka, ali ti igraci kkp pokazuju emocije, kod nas je to bas retkost. Pokazi zube, pobij se, daj da vidimo da ti stalo...

 

Izgleda ni ti nisi odmakao mnogo od tog deteta u telu coveka cim ne vidis razliku izmedju pokazivanja zuba i onoga juce. Ili samo mlatis kao po obicaju? 

 

Treba coveku da se objasnjava sta je pokazivanje zuba na terenu a sta frustrirani napad na igraca posle utakmice. Ajde ne zajebavaj narod ovde.

  • Like 34
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Miki28 said:

Odigras onakvu zavrsnicu 1/2 gdje ti se igra raspadne u 2 minuta i ostavis grogiranog protivnika na konopcima pa onda u 3/4 odrzavas koliko toliko egal i onda tezak raspad zadnjih par minuta kulminirano sa ocajnom selekcijom suta Luce i slagom na torti ona izgubljena na par sekundi do kraja, kao sisica/alibi kosarka, i primis trojku, ti si tada zavrsio mec. 

 

Kukanje na sudije je opravdano, Lesor je to sto jeste ali prvi i osnovni razlog treba traziti u nama jer ovo se ponavlja iz meca u mec. Kola su krenula nizbrdo nevjerovatnom brzinom.

Nabrojiš sve gluposti koje su igrači pravili: Završnica 1/2, serija budalaština Petruševa, uz pogubljenog Lazarevića nas je spustila sa 20, na malih 14 razlike u odnosu na ono kako smo izgledali na terenu. 

Treća četvrtina kreće smešnom izgubljenom Vildoze, koji potom promašuje 3-4 trojke, ali mi se držimo i imamo solidnih 8 razlike pred poslednji napad Partizana. I onda još jedna majstorija Luke dovodi do samo +3 i bust samopouzdanja Partizana. 

 

I zaključak bude - trener kriv. Važi. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...