Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

o ovome sam ja pricao pre tekme, cini se da smo tu da ulepsamo neciji uspeh...

34 bacanja za 3/4, 21 za jednog igraca koga ne smes dotaci bukvalno...

ja prvi put u zivotu vidim da neko izvede 21 bacanje...

sa druge strane kampacu sudjeni presmesni 3. i 4. prekrsaj dok panter igra celu 3/4 sa 3 licne... kampaco pravi 5. i smeje sei tako... nemanju opet bole malo ledja malo loza... vildoza jos ima ljubavne probleme pa mu iz cista mira ispada lopta... i tako, lik vise nego ocigledno prodaje... dobric nije ulazio uopste u drugom????

 

ako ovo nije namesteno ja ne znam.

na 66-65 za nas luka ide na kucanje i cist prekrsaj se ne sudi smajlagicu i oni iz kontre idu na +2... mada svejedno opet smo u 4/4 bez dva od 3 najbolja igraca a i taj treci je tu da ne igra... klasika petorka markovic-lazarevic-luka-filip-bentil/martin...  pa malo dzoni da vodi igru...

o cemu pricamo?  

i opet se niko ziv nije nasekirao, pogotovo dusko... 

zasto nije uzeo to na 66-60? 

jebote mi smo mirne duse bez ijedne tehnicke klupe gledali 21 bacanje za lesora?? nesa nije izdrzao i jedini reagovao...

 

vidi i ovog kretena, boze kakva sirovina. 

smesni su, dobili su 34 bacanja za 3/4 i 21 za lesora i opet su morali da izbace i kampaca + da nastave jos da navlace. 5. kampacu + tehnicka...

farsa, sprdnja...

evo i dusko je u fazonu sve je ok... 

covece boziji gubis stotu tekmu tj. prodajes je na isti nacin... ali bitno je kakav imaju filing... 

aha i dobric se kao povredio xaxaxax. farsa.

 

odavno ja govorim da je vreme da se ori vucicu seceru.

 

 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Sector said:

 

Izvini ali ako ubjedljivi porazi od Albe i Panatinaikosa nisu čista magija onda ne znam šta je. 

 

Merlin da pozavidi. 

Eto ako si se ti pronasao u ovome sto sam napisao svaka ti cast.

Link to comment
Share on other sites

I ovo bi sve bilo ok, bez Dobrica i Nedovica, bez Kampaca u poslednjoj četvrtini..

 

Da nije postao pattern nemogućnosti da se odigra bilo kakva odbrana kada si u kanalu u napadu - i da na svojih 2-4-6 poena, dozvoljavas protivniku 20-25-30

 

Da nisi prvo mesto u ligaškom delu izgubio protiv ekipe kao sto je Cibona koju je trebalo da pregaziš 30 razlike

 

Odnosno, sve bi i večeras bilo ok, da se radi o nekakvom izuzetku u moru nesrećnih okolnosti, odnosno da si sve drugo odradio tako da ovaj poraz što manje utiče.

 

Ivanović ništa od toga nije uspeo. Iz meča u meč, sve dublji kanal - toliki da niko ni na plus 20 nije zaista mislio da će se ovo dobiti. Napad je inspiracija par igrača - Radonja je makar znao zašto istrajava sa nekim igračima i šta od njih na posletku dobija; odbrana je nepostojeća, bez naznake ideje kako taj segment pritegnuti. Nekako je i smešno da je onaj mučeni Kuzmic rabljen uvek po par minuta, a da večeras jedini ne dobije priliku dok se protivnicki centar iživljava po tvom reketu i dok primaš 60 p za poluvreme.

 

Svaki Duškov poraz može da se uporedi sa nečijim, da se pronađe opravdanje. To je današnjica, sve može da se relativizuje i uporedi sa nečim drugim istrgnutim iz konteksta. Smisleni i razumni ljudi ipak znaju da sagledaju kontekst. Ono što mi imamo prilike da pratimo u ova dva i po meseca je užasno, iz košarkaškog ugla. Potpuno pogrešno postavljeni fundamenti. Došli smo do situacije da sa talentom ograničenim rosterom moramo da imamo 90 poena u rukama da bi nešto dobili. To je kraj.

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Možda će mnogima biti smešno, ali ja sam ponosan na naše igrače i mnogo sam mirniji nego što sam bio pre ove utakmice! Ovo nije Duškov poraz! Pokazali smo da možemo da držimo čas košarke Partizanu dok je bilo dozvoljeno i dok smo imali municije, imajući u vidu povrede Nedovića i Dobrića i lične Kampaca. S druge strane ne znam koliko komšije mogu biti zadovoljne ovom pobedom.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, djura.net said:

Kad I gde se ovako nesto ikada desilo, pa ce I sad. Jbg, moracemo da trpimo ne samo poraze nego I samaranje I ponizavanje. Kakav smo qr od navijaca, za bolje I nismo.

 

Nece, jer nece smeti da izadje na ulicu, a na treninge ce ici u pratnji policije. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ima mnogo toga da se realno zameri Dušku inače ali večeras ne. Kao što guraju nas protiv neke Olimpije ako zafali tako se guraju Globostrotersi na bilo koji način kad zagusti. U drugom poluvremenu smo igrali maltene bez funkcionalnog beka, nismo imali 30 razlike pa da se to iznese. Bez Nedovića, Dobrića i Kampaca nemamo beka koji može nešto da uradi u ovakvim uslovima. Inače peti faul Kampacu je čist. Mnogo toga ostalog nije. 

 

Pokazali smo da možemo da ih pobedimo kad su domaćini, pa i da ih razbijemo ako nam se dozvoli. Karma će vratiti već nekako ovom smradu odvratnom i neodgovornom. Ovo je ipak samo sport ili bi trebalo da bude.

  • Like 21
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, srlepajce said:

Dusko "Posle ove utakmice najbitniji je filing  mene i igraca da cemo dobiti Partizan. To i Partizan zna" :classic_biggrin: 

 

Sto je najbolje, to ce se i desiti.

 

Znaju i grobari to.

 

Jos jedna utakmica ad akta. Muka mi je vise.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Don Dusko said:

Lesor je mega seljacina.

 

Ako nista drugo radice karma zbog ovoga.

 

Promasice zicer kad se bude odlucivalo za TOP 8 ili trofeje! Tj zicer ce da odluci kao protiv Future.

 

I ja isto mislim. Svaki put kad se činilo da nas polako prelamaju, oživili su nas sa nekim glupostima. Lani Trifunović sa onom provokacijom. U nekim derbijima sa bečenjem Avramovića, Lesora... Ovaj put če biti sa ovim potezom.

 

3 minutes ago, Laki1988 said:

Nesto mi ne deluje da je ovo Lesorov spontani ispad

 

Pa vidi, posle onog prvo nasrtanja, i ja sam pomislio da ga jeste Petrušev nabo pesnicom ala Saša Pavlović, ili malo lakat pod rebra. Ali na snimku se ništa tako nije videlo. Petrušev je dolazio u napad, postavio ruke kao da če u blok ili nešto, a ovaj odleteo dva metra. 

U ovom drugom slučaju, Završava se utakmica, on se odma zaleče, odugurje Petruševa, i onda ga u drugom naletu udara, iako je ovaj posle odgurivanja krenuo u drugu stranu.

 

Siguran sam da je tu bilo raznoraznih čarki, trash talka i drugih stvari koje se dešavaju u reketu u ovako intezivnoj utakmici. Ali to se dešava u svakoj utakmici, pa ne vidimo da se neko ovako pogubi.

 

A Campazzo je bio u prav kad je na kraju sudiji pokazivao da je on kriv za ovo, pošto jeste. U prvoj situaciji je Lessort zamanuo pesnicom i minimalno zakačio nekoga. Dal svog igrača, ili Lazarevića, nisam siguran. Nisu išli da gledaju tu situaciju, jer su znali šta če videti. Punch throw - ejection.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Na 65:66 se prekida utakmica na par minuta nakon sto se Lesor zaleteo na Petruseva da ga bije i prosao je bez tehnicke greske koja bi mu bila cetvrta licna. Na usporenom snimku se cak vidi da ga Petrusev nije udario/zakacio nego da je pao na pod bez kontakta i pokusao da isimulira faul u napadu. Ovo na kraju sto je uradio je za suspenziju. Kakav huligan.

  • Like 12
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bili smo na korak od toga da dobijemo Partizan bez Nedovica i Dobrica na njihovom terenu uz domacinsko sudjenje. Onda su sudije dodale gas i najboljem pleju Evrope izmislili sramno licnu gresku. Oprostili Lesoru ono sto mu majka ne bi oprostila. 

 

Sjajna izjava Ivanovica koji je rekao da imamo filing da smo bolji i da Partizan to zna. Ja sam to napisao pre par dana. Mi cemo uci ponovo u formu, a oni ce pasti. Malo ce i karma umesati prste. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Ovo na kraju sto je uradio je za suspenziju. Kakav huligan.

Ma sve je kaznjen I za ono nasrtanje na Campazza s ledja u Nisu I to sa namerom da ga povredi, pa ce I sad da ga kazne. Jos cemo mu se mi izvinjavati.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

aahahahahahahahah izjava obradovica ahahahahahahaha to je bila taktika Zvezde da prave faul za bacanjaaaaaaaaaaaaaaa Lesora 

 

 

ahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha ludak!!!!

 

ahahahaha kakva izjava!!!

Edited by iamsho4sho
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Da li ce liga kazniti Embida za ono udaranje posle utakmice? Mada kad ga nisu sudije kaznile i za onaj flop i unosenje u lice za vreme utakmice sumnjam.

Posle utakmice sam jos vise ubedjen u nasu titulu, sto na suv kvalitet, sto karma mora da kazni one kreature Lideja i Lesora

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

@Sharp @drakon1 

 

Jel moze objektivno objasnjenje zasto Lesor nije dobio tehnicku posle flopa i zaletanja na igrace? Po kom pravilu sudija posle gledanja snimka tri minuta kaze sve ok igra se izvedite ga gosn Obraefekat da se oladi pa ga vrnite. 

 

Ako su gledali dal je faul Petruseva ne znam po kom su osnovu to gledali jer svirali faul u napadu nisu. 

Ako su gledali da li je Lesorov flop opet ne znam po kom su pravilu gledali jel nit su svirali niti je ko trazio. 

Ako su gledali sta se posle inicijalne situacije desavalo gde 8 igraca stoji a Lazarevic drzi Lesora koji nasrce kao volina.l ne znam kako nisu svirali tehnicku. Po kom kriterijumu ono nije tehnicka? 

 

Sta su gledali tri minuta onda? 

  • Like 18
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, nunilo said:

Ne znam na osnovu cega Dusko moze da temelji svoju samouverenost ali ajd', ako gresi sam ce za sebe ispasti sarlatan.

Pa na tome sto smo u teskom kanalu al smo ih oducili od kosarke dok se ista mogla iole i igrati. Ovi kanali nisu normalna pojava iako smo ekipa sastavljena zbrda/zdola nije realno da nam se ovakve stvari desavaju vec 2mj.  i zbog toga Dusko snosi najvecu odgovornost jer je njegov posao da takve stvari zaustavi a on samo doljeva benzin na vatru.  Verujem da ce naci resenje jer ipak nije pocetnik al kao euroligaaki trener takve stvari se moraju brze resavati.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...