Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Dobili smo samarcinu od Cibone koja nam je trebala, naucili smo lekciju i veceras dobijamo 28:14 poslednju cetvrtinu!

 

Zli jezici bi rekli da smo šamarčine već dobili od Žalgirisa, Virtusa, Armanija, Bayerna i Albe.

 

Previše šamara može biti kontraproduktivno, neki igrači već djeluju kao da im se vrti u glavi dok igraju.

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 9
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Drug Crni said:

Tekma u 20.30
@uini,sta je na meniju (ice&pice)? :classic_biggrin:

 

nisam pametan. imam još dosta posla, tako da kapiram da je sreća u nesreći to što ću oko pola7-7 biti za neko pivo (tamno ili ejl), pa ću taman pred početak tekme i da večeram-ručam nešto.

ako se ne raspadnemo, kontam da neću ni ja & da ću ostati budan :lol_2:

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ovoliko sranja mislim da nije napravljeno ni u jednoj sezoni u istoriji kluba, pa cak ni onda kada smo bili na ivici egzistencije. 

 

Pokusao sam sve da popisem, da ostane, da se ne zaboravi... 

  • Vuces repove od prosle sezone u vidu ugovora Stefana Markovica i Ognjena Kuzmica - prakticno bivsim kosarkasima si davao dugorocne ugovore. Kuzmica koga si 2020. poslao u FMP, koji nazalost nakon saobracajne nesrece nije ni senka onog Kuzmica kojeg smo ranije gledali, dajes mu 2021. ugovor na 2 godine (kada ima 31 godinu i tesko da ga neko zeli). Markovic takodje doveden na 2 godine kada ga niko nije hteo, zaslo se vec debelo u sezonu. Razumem ja da stariji igraci hoce da se osiguraju duzim ugovorom, ali to mozes da uradis sa jednim igracem a ne sa 4-5 (Markovic, Kuzmic, Raduljica, Lazic pa i Nedovic) 
  • 26.06. - Ne produzis Davidovca vec ga ostavis da bude slobodan agent na kraju sezone i odvede ga CSKA.
  • Krajem Juna - Produzis White-a, pa mu das otkaz nakon mesec dana (i to produzenje uradis bez dogovorenog trenera za sledecu sezonu i strucnog staba).
  • Krajem Juna - Ne produzis Radonjica, i da je zapelo oko 100k eur kako se prica, vredelo bi zbog kontinuiteta jer si samim angazovanjem Vlade Jovanovica kasnije prosuo daleko vise od 100k eur potencijalnih prihoda (sezonske, karte, bolja pozicija u EL koja donosi vise para...). 
  • U Julu - Ne produzis Kalinica koji je prakticno cekao da vidi kakvi su planovi za sledecu sezonu i kad je video sta se radi logicno da nije ostajao. A para za njega, kao sto cemo videti, je bilo. Kalinic je 12.07. potpisao za Barsu. 
  • 07.07. - Dovedes prvog kapitalca - Nedovica - koji je jos pod ugovorom sa PAO i mora da se plati obestecenje i onda jos i nisi transparentan oko toga. Dovedes ga bez trenera i strucnog staba. I das injury prone 31-godisnjaku ugovor na 3 godine. Na stranu klasa Nemanje Nedovica, nakaradno je ovo uradjeno. 
  • 08.07. - Postavis Vladu Jovanovica za trenera EL ekipe, sa strucnim stabom debitanata (ajde da je jedan, nego vise pomocnika koji nisu imali ozbiljne minute u kosarci kao strucnjaci ili ih nisu imali uopste)
  • 09.07. - Dovedes Martin-a za prvog centra, i on je prakticno doveden bez trenera i strucnog staba.
  • 12.07. - Dovedes Holland-a, osrednjeg EC igraca, samo zato sto je nokautirao komsije. I on je doveden bez strucnog staba jer nema sanse da je on doveden na inicijativu Jovanovica i da je tako brzo usledio dogovor. I jos mu se dozvoli da preko leta igra kosarku za drugi tim s druge strane planete!
  • 13.07. - Produzis Branka Lazica (33 godine) na jos 2 sezone!
  • 14.07. - Dovedes talentovanog Dalibora Ilica na 4-godisnji ugovor - super - ali sa kojim strucnim stabom treba decko da napreduje? BTW, i on je doveden verovatno mimo strucnog staba, nije dosao Vlada i rekao "hocu njega" i za par dana zavrseni pregovori i ugovor. Ali, hajde, za mlade i perspektivne igrace mi je to ok, da neki tamo sportski direktor (Dozet?) to uradi na svoju inicijativu. 
  • 19.07. - Dovedes Petruseva ali samo na godinu dana ugovora, zar bas nikako nije moglo da se potpise na 2-3 godine, nije neko ko je bas macka u dzaku?! 
  • 20.07. - Dovedes jos jednog igraca, Bentila, na poziciji na kojoj si vec potpisao Ilica i Petruseva. 
  • 29.07. - Dovedes Adams-a iz Australije, bez evropskog iskustva, da ti bude prvi plej i das ga ovakvom strucnom stabu
  • 28.09. - Dovedes Raduljicu da igra sta? Dajes 34-godisnjaku koji mesecima nije igrao kosarku i vec ima pivski stomak ugovor na 2 godine!
  • 13.10. - Dovodis drugog kapitalca - Vildozu - dobra stvar je sto je ugovor na 2 godine (samo da nije 1+1 sa njegovom opcijom). I tu imas prvi negativni publicitet (da ne racunamo ono sa PAO oko Nedovica) gde Baskonija osporava slobodu Vildoze da bude slobodan u izboru kluba. Srecom, to smo odmah resili sa dobijanjem LOC. 
  • 03.11. - Raskidas ugovor sa Adams-om, koji i nije imao mnogo sanse da se za 3 meseca pokaze. I to po svemu sudeci, sa nekom otplatom, koju onda posle brljavis u papirima. 
  • 07.11. - Gubis utakmicu od Zadra kao poslednji dokaz da Vlada Jovanovic nije dorastao tome da vodi Zvezdu. Morao si da cekas ovakav poraz da bi presekao iako je i ranije bilo jasno da to nije to. 
  • 14.11. - Dovodis Duska Ivanovica kao zamenu i taman da covek odradi doselekciju, dobijamo zabranu...
  • 19.12. - Dovodis Kampaca kojeg ne mozes da registrujes u EL narednih 2 i po meseca jer si brljao sa papirima!
  • Kraj decembra - Dogovaras Polonaru a ne mozes da ga registrujes i igrac odustaje od potpisa. 
  • 06.01. - Saljes Topica u FMP a onda ga vodis sa sobom na utakmicu EL gde se svlaci u dres i ulazi u protokol utakmice. 

Uz sve to, stalno neke otrovne strelice prema sportskim protivnicima, ne samo Partizanu, i onda te i sudije tretiraju onako kako te tretiraju. Da ne pominjemo KLS/KRK i stalnu toksicnu atmosferu koju pravis... 

 

Jesam li nesto zaboravio? 

 

Eh da, osim Topica ni jednom mladom igracu nisi pruzio sansu, i mnogi su na sumnjiv nacin raskidali visegodisnje ugovore sa KKCZ a potpisivali sa KK FMP a neki tamo vrlo brzo i skartirani. To je tek posebna prica. 

 

 

Najodgovorniji za sve ovo je jedan covek, zatim poltroni oko njega, pa tek onda za neke rezultate treneri (jedan nije imao znanja, drugi je imao vezane ruke - bez doselekcije do 1.marta - i cudnu atmosferu u ekipi zbog toga) a potom i igraci (i to ne za sve lose rezultate, jer bi stvari bile drugacije da nije bilo ovih iznad gluposti).

 

 

 

 

Edited by Kooineeperk
  • Like 11
  • Thanks 7
Link to comment
Share on other sites

dobijamo veceras, ali samo uz minimum jos 6 poebda i ludo poklapanje mozemo dalje... ili da dobijemo barsu koju tamo nismo dobili ono nikad.

a da zalgiris nije dobio juce bili bi na dve pobede od 8. mesta... ili komsije da nisu dobile. mada mozda ni 19 pobeda nece biti dovoljno.

zalgiris, virtus, milano, alba i bajern. jbt te bog da te jebo dve da smo dobili, samo dve bili bi 100% u igri... cak i jedna bi bila dovoljna i to govori koliko su to teski porazi i bedni rezultati.

komsije nista bolje nisu od nas, uostalom 3:1 je za nas i uopste se ne plasim njih u madjusobnim duelima. problem je sto su oni dobili ono sto treba da dobiju a mi sve pogubili. imaju 2-0 sa zalgirisom, virtusom, bajernom, albu su rutinski resili u bg... i tu je i razlika. 

1-7 u poslednjih 8, jbga to je katastrofa.

 

jaooooo dusko dulenece nase, samo te pobeda u aba derbiju i aba titula vade. 

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sector said:

 

Zli jezici bi rekli da smo šamarčine već dobili od Žalgirisa, Virtusa, Armanija, Bayerna i Albe.

 

Previše šamara može biti kontraproduktivno, neki igrači već djeluju kao da im se vrti u glavi dok igraju.

On 3/6/2023 at 11:00 AM, Laki21 said:

 

 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Laki21 said:

Igra li Vasa?

Ja vidim na Flashscoru da ni Vasa ni Larkin nece igrati. Mada znaju oni da zajebu to neretko.

Ako stvarno ne budu igrali, a plus nam sudi Garsija, mora to da se dobije.

Edited by necke
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, propolis said:

Morala bi publika u Pioniru da bude glasnija jer protiv Albe je bilo baš bezveze, daj bre neka grmi !!!

 

 

Protiv Albe je publika bas dobro grmila u prvom poluvremenu. U drugom je publika bila u skladu sa zalaganjem igraca na terenu. I niko nece da grmi kada igraci igraju kao babe, bez zara i borbe. To ne ide jedno sa drugim i to ne treba da se nikad ocekuje.

 

Pusti ti publiku, igraci treba da ginu, publika se lako prilagodi. 

Jel si video sa kojim mudima i zarom je Partizan igrao sinoc 4. cetvrtinu ? E da nasi imaju takav pristup igri publika bi bila najmanji problem.

 

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said:

Postoji li sansa da prodjete sa 17 pobeda? Kakve su kalkulacije?

 

Kalkulacije su da pobedimo u derbiju kako bi bili prvi u regularnom delu i posle da osvojimo Aba ligu.

 

A u Euroligi nemamo šanse.

  • Like 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, propolis said:

 

A u Euroligi nemamo šanse.

 

Slažem se. Ne znam zašto se još stvara taj pritisak da može da se prođe u osam. Malo i Duško Ivanović fura taj fazon.

Ta priča o top 8 očito je igračima veće opterećenje nego motivacija. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Veliki optimizmi su se ove sezone obicno zavrsavali hladnim tusem.
Otpisivanje ekipe i avansno skidanje gaca su umeli da zavrse neocekivanim pobedama.

Po ovoj "pravilnosti" trebalo bi da svedocimo scenariju iz drugog reda..pojma nemam..da pitam @Sectorkakve nam sanse kvote daje?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...