Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Како су се овде појединци обрадовали казни да могу опљунути Човића и клуб. Да бирају пљување Човића или топ 8 сигурно би ово прво изабрали.

ono sto se kaze...sa ovim podmetanjem bi mogao malo troskokom do stjepana supanca pa tamo sa gazdom da smislite neku drugu strategiju

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

 

Dzoni se vraca za 20 dana, Vildoza pocetkom februara. 

U svakom slucaju, sta se nerviras, ti bi trebao da budes srecan, uspeo si da prizoves suspenZiju za KKCZ , tako da  - Cestitamo !


Tako je legendo, nije Čović, ja sam kriv. A povratak na teren nije isto što i igranje na max obrtaja, sigurno ne očekuješ sa Džoni, Vildoza i Martin krenu da gaze odmah čim krenu sa treningom?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, fillam said:

Najcrnje u celoj priči je što će ovo rezultirati isključivo jačim nadglašavanjem himne EL, i verovatno ničim više.

 

 

Meni je iskreno žao nekolicine ljudi ovde kojima je bes očigledno usmeren tamo gde treba, al čak su i na ovom mestu utopljeni u moru 'sramotna odluka' mišljenja, šta onda očekivati na većem uzorku u hali.

 

 

Sta pises ti, jel ima neki upis ovde koji nije sugerisao Covicu da se napase muda?  Ne vidim da je malo besa prema njemu otislo.

To sto je Covic mentol, ne znaci da ne treba da se komentarise i sama odluka EL.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, DameTime said:

Meni je super što ovde forumaši furaju "jesmo mi lopovi, ali mi smo uhvaćeni, ima još (većih) lopova samo oni nisu uhvaćeni!" fazon. Sad ispada svemirska nepravda što je klub kažnjen za očigledno loše poslovanje.

Džaba pišeš šta pišeš, jer prosto kod nekih ne postoji svest o bilo kakvoj odgovornosti. Odgovornost do igrača i stručnog štaba.. pa EL, pa do navijača, simpatizera.. kreditora, banaka, investitora, privrednih subjekata.. do donatora, sponzora, etc. Non esiste.

Ovako samo monkey see monkey do. Vidi kako svi oni kradu, lažu, ajmo i mi, samo malo bolje.. pa kad vidimo, da ni za to nismo, onda šta nam rade, postoji određen nivo subjektivnosti kod EL, mrze nas Španci, ubi nas Biodroga, i tako.. do sledeće kazne.

Kad bi znali da gledamo svoja posla, pa da ta EL pravila neko tamo u klubu čita danju-noću da nauči na pamet, pa da to ispunimo i da time sami sebe zaštitimo, e tad.. tad bi to druga priča bila. Ali naravno to nećemo videti.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, fillam said:

 

Da, na pretek.

 

9 minutes ago, fillam said:

 

Koliko god je situacija možda i za likovanje sa navijačke strane, bukvalno sam više razočaran reakcijama, nego što išta tu može da me obraduje.

 

Tek sad vidim ovo.

Uzivaj.

  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Cavani said:

Sta pises ti, jel ima neki upis ovde koji nije sugerisao Covicu da se napase muda?  Ne vidim da je malo besa prema njemu otislo.

To sto je Covic mentol, ne znaci da ne treba da se komentarise i sama odluka EL.

 

Kuaknje nad nepravdom je naš nacionalni sport, mnogo više od basketa, greota je da to ne bude top tema. Šta je Čović kriv što nas mrze 😄

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, pantelia said:

Mi smo izmirili obaveze, ali smo negde usput u tom procesu lazirali dokumentaciju 😁 barem prema EL.

 

S obzirom da ce biti konferencija za stampu, jako bih voleo da se postavi ovo pitanje (znam da nece). Ovo je veca bruka od dugova.

 

Mozemo da kazemo sta hocemo, ko nas sprecava?

 

Zasto EL krije razloge za kaznu? Kozda zato sto bi otvorili pandorinu kutiju?

Link to comment
Share on other sites

Ko je odgovoran, ah da...niko..

 

Coki legendo izdrzi..

 

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu klubu dostavljena odluka i kazna  od strane takozvanog finansijskog panela EL, po kojoj naš klub nema pravo da registruje nove igrače do 28.02.2023.godine!:roflmao:

Edited by Devil In My Pants
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce Covic na kzs da zamoli Evroligu da ponovi utakmicu sa Barsom " da pokaze da kad se tako jasno pogresi i prekrse materijalna pravila, da to nece moci da prodje, vec ce morati opet da se igra utakmica " , ako su ve oni za KKCZ napisal " da KKCZ pokaze zelju u buducem periodu da ne pravi greske " , e pa onda i nek Evroliga pokaze zelju da NE PRAVI vise onakva sranja sudijska koja ce i onaj sa 100m daljine da vidi, a kamoli onaj sto je na 2m od desavanja na parketu. 

Sto se tice Covica, daleko je on od cvecke, za pizdarije sa onim pocetnikom na klupi, dovodjenje Raduljice koje je u rangu soranja po svima navijacima, da ne govorimo. 

U neku ruku mi nije krivo za sve ovo, mora i on da zna da ima neko i iznad njega, sa druge strane uopste me ove ne nervira , sto se tice Evrolige, to je sektaska organizacija koja cuva ledja najjacima, tako da svaki pokusaj da uradis nesto veliko ce biti osujecen. 

 

Naravno, dugorocno gledano, mozda ce ovo da utice da se budzeti oba kluba smanje i resetuju na normalan nivo, jer ne moze neko koji duguju 5 mil za porez da se bahati, kao sto ni KKCZ ocito za mnogo manja dugovanja , biva kaznjena kao niko nikad ranije. 

A iskreno bih voleo da drzava skine oba kluba sa sise i da ih vrati u kraj 90tih i pocetkom 2000tih, pa ko se bolje snadje u ogranicem uslovima. 

Ovo sada sa ovakvim platama sve vise bode oci, ne samo u regionu, vec vidimo i na evroligaskom nivou. 
 

Znaci, sigurno je i Covic kriv, moguce da je lazirao nesto, ali isto tako ne verujem da bi kazna bila ovakva da nije dosao Kampazzo, sto znaci da Evroliga radi po direktivama najjacih klubova. Real nas ne bi dirao da smo doveli Polonaru ili nekog desetog, nebitno, ali kad mu brknes prs' u oko, e onda drz gace Covicu. 

 

Podrska za ceo tim, jer ovaj tim je ostvario sve ovo do sada, sa te strane se nista ne menja, sem cinjenice da cemo morati bez Vildoze do kraja januara pocetka februara, ali Duska to ne zanima, nikada nije trazio izgovore, nece ni sada, to ce se videti vec u prvoj narednoj utakmici u Evroligi. 

Sto se tice Kampazza, ako je voljan da ostane jos mesec i po dana bez Evrolige u redu, bice na raspolaganju za 10 utakmica, sto nije malo, svakako je ABA prioret i ciscenje drzavnog projekta sa parketa. A to se resava tek u maju junu. 

 

Evroligu koristiti za jacenje timskog duha, hemije i uigravanja i naravno , ako se ukaze sansa, sto da ne, ali bez ocekivanja i pristiska, tako je najbolje. 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

„Pa dobro, ko zna zašto je to dobro. Oglasio se klub, pogledajte šta je rekao, a mi ćemo dalje pričati kasnije, sada sam na nekom sastanku. Klub se oglasio. Očekivano je to za nas bilo, sve se radi da Zvezda ne bude to što je“

 

Coviceva izjava u stilu, ma boli me ona stvar imam preca posla.

 

"Drago nam je da su dugovi izmireni, ali je važno da Crvena zvezda pokaže posvećenost ka poštovanju svih pravila u budućnosti, a verujem da će tako biti, sudeći po razgovorima koje smo obavili sa klubom".

 

Marsalova izjava u stilu, sve ok al ko ih j*be neka se kisele jos malo.

 

Ovo gore nego rijaliti.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...