Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Čekajte, znači zabrana je bila na snazi i pre donošenja odluke? Znači kazna je praktično, koliko, tri meseca? Ali se kazna izdaje kao rok (do nekog datuma), a ne kao dužina (dva meseca, tri meseca). I kao rok je dan pre krajnjeg roka za registraciju. Komedija i od kluba i od lige, podjednako. 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Bagzzi said:

A hoce li neko vec objasniti u cemu je problem, krsenje fer pleja, sta kako...?

The imposed sanctions consider the severity of the infractions, which included having overdue payables with players from current and previous seasons, as well as providing untrue or inaccurate information, allowing the club to take undue competitive advantage and to continue with its normal operations despite an irregular financial situation under the FSFPR.

 

Malo neisplaćeni dugovi, malo Excel izgleda nema prođu.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu klubu dostavljena odluka i kazna  od strane takozvanog finansijskog panela EL, po kojoj naš klub nema pravo da registruje nove igrače do 28.02.2023.godine!

 

Uz to klubu je izrečena i novčana kazna u visini od 25 hiljada evra.

 

KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je ova kazna izuzetno stroga i nastaviće u narednim danima svim pravnim i dozvoljenim sredstvima da se bori da „obori“ ovu kaznu!

 

O svim daljim detajima klub će svakodnevno obaveštavati javnost.

 

KK Crvena zvezda Meridianbet

 

  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Pa zar nije funkcioner kluba u jutarnjem programu na rts-u izjavio da smo sve resili i da samo cekamo da prodju praznici?

Inace kad vec EL tako kaznjava i suspenduje, koliku suspenziju su dobili ona 3 smecara koja su nas u petak ostetila i direktno uticala na rezultat, i samim tim nam izbili, ako se ne varam, 37 000e iz dzepa?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...