Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Ok, znao sam da je vrhunski trener. Ali nisam imao pojma da donosi ovakve "in game" odluke, kako se adaptira, kako odgovara.. A usput Duško rotira, mixuje, skenira, ispituje.. Vadi dušu njihovim igračima.
Zna da ovakva utakmica nije dobijena u 15. ili 27. minuti...
A generalno ima širu sliku u glavi ko će da završi. Protivnika samo "mleje, mleje i mleje".
I na kraju, rutinski fajnal tač.
8/8 nestvarno.

  • Like 16
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Bitno da se niko nije umorio previše i da su svi igrali ispod 28 minuta.

 

Šalim se, lako je kurčiti se sada, nije bilo svejedno kad su nas pumpali u prvoj četvrtini, a tek nije bilo svejedno kad su otišli na 71:65.

 

Volšebno smo dobili ovu utakmicu, uz dosta sreće.

 

Nedović match winner, i to je ono što se pamti i urezuje. Verujem da će mu Duško skrenuti pažnju i na onu gomilu bespotrebno ispaljenih trojki preko ruku, kada je mogao da uradi ono što je Vildoza uradio u poslednjem napadu -- drive n kick. U jednom momentu ga čuva Tristan, on baca neku bombu sa 8 metara. Dobra odluka da Vildoza ima loptu u rukama u poslednjem napadu, a Nedi kapa dole kako je smestio onu -- ne baš toliko otvorenu -- trojku. Pritom to nije mesto sa kojeg često šutira.

 

Petrušev je drugi čovek u odnosu na početak sezone. Ova silovita kucanja koja je dodao baš ukazuje da mu je boostovano samopouzdanje. Sve je odradio kako treba sinoć. Bez promašaja iz igre, +24 sa njim na parketu.

 

Lazić odigrao fenomenalnu odbranu i opet je postao koristan član rotacije -- kao što sam pisao, on je čisti lakmus papir koliko neki tim igra smislenu košarku. Ukoliko ekipe ima trenera, glavu i rep, kakav takav sistem, on će svoju defanzivnu rolu odraditi i dalje boljke nego bilo ko drugi u sastavu. Panterove brojke su na kraju fine, ali čovek na kraju meča nije mogao da diše, bio je dosta pasivan na parketu u momentima kada nema loptu ili ne može da se izbori za šut (često). Pomoglo je i to što nisu sudi ABA krembili, koji bi mu napakovali još koje bacanje na Lazićevu čvrstu odbranu.

 

Možda i najbolja Martinova partije. Nakon prve četvrtine, u kojoj je Lessort izdivljao sa ofanzivnim skokom, Martin ga je poprilično uštopovao i učinio non-factorom. Baš je delovao da je skontao i ušao u svoju ulogu, dobro se postavljao na terenu; imao i jedan lep pas, par blokada, dao jako bitan koš u finišu. Luka i on su dosta različiti profili i znači imati obojicu spremne da ulete i iznesu ulogu u zavisnosti od protivnika.

 

Svaka čast momcima, ima tu još da se radi, ali ovo je dobar podstrek. Ne treba poleteti i uliva poverenje što Duško izgleda kao čovek koji to neće dozvoliti. Jako bitna nedelja je pred igračima.

  • Like 42
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 12/7/2022 at 9:11 PM, Šarac said:

Degutatno je da neko ima 300 k eur platu mesecnu u Srbiji dok se ceka na operaciju kuka 3 godine, ili bilo koja druga operacija u drzavnoj bolnici bez debele veze.

 

Malko sam smrsao pa sam sad vise bucmasta veza... ali ja ocu da operisem sta god da imas, ako je u stomaku, ovo ostalo ne radim

Link to comment
Share on other sites

Zadnjih 9 poena što smo dali su trojke, dve Vildoze i dagger Nedovića. I pre prve Vildozine trojke je bio šut Nedovića za 3, Martin uhvatio odbitak i spremio u koš. Celu utakmicu nas je karakterisao očajan šut sa distance, u jednom trenutku kada sam pogledao statistiku imali smo 2 od 16 za tri. I opet smo dobili utakmicu šutem za 3 poena.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, propolis said:

Zašto ljudi sumnjate u pobedu dok se utakmica ne završi? Trener je rekao da samo fali vera i da treba da verujemo,ne kapiram zašto ispadate tako lako?

 

Kod nas je verovala u pobedu samo snajka 🙂

 

Na -6 kaze: ma sta gotovo, date trojku i  eto 🙂

 

Ja je gledam onako i razmisljam, Boze lako je tebi, veze nemas sa sportom.

 

Kad ono, Bojana nema pojma ♥️

  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...