Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

19 minutes ago, Don Dusko said:

E ova utakmica je dokaz da se moze organizovati normalno derbi.E sad sto je ovo EL a u ABA mogu i imaju dozvolu da divljaju je druga stvar.

 

Malo sam razmišljao o ovome. Kad su obe grupe u hali, fokusiraju se jedna na drugu. Da se nadglasaju, da pevaju pesmice jedni drugima, itd itd. A kad je u hali samo jedna strana, može da se fokusira samo na linčovanje sudija, koje ih "pokradoše".

 

Tako da je ta zabrana ulaska gostujučim navijačima moždai kontraproduktivna. Ono, teško se može reči da je donela neki boljitak, kad gledamo dešavanja u ABA ligi u prošlim sezonama.

  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

"What can I say," Nedovic told EuroLeague TV after the game. "I think it's the best feeling ever. To fight like this, as we fought in an atmosphere like this, is unbelievable. We got the chance to win the game, and we took it. I didn't make one shot the whole game, but I was 100% sure I'll make the last one. A big one for us. Let's keep it rolling."

"I've heard people say we were the main dish today," Nedovic continued. "We didn't taste good. We kept believing. We were thinking if we stay close in the game until the last quarter, we'll have a chance to win."

:innocent:

  • Like 6
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Usledilo je pitanje u vezi sa Lukom Vildozom koji je sa dve trojke na kraju meča vratio crveno-bele u egal.

– Ne samo protiv Partizana, Luka je veoma dobar igrač, on je lider na terenu. On to može da uradi protiv svakog tima, ali ovo su dve utakmice u kojima je šutirao sjajno za tri, oba puta je preokrenuo utakmicu.

Trener crveno-belih pohvalio je svoje igrače.

– Ja mislim da, ne samo ova utakmica, nego i sve ostale, pokazali smo da svaki igrač koji izađe na teren doprinosi. Nisu samo broj, nego doprinose, nadam se da će u budućnosti doprinositi. Nije važno ko počinje, bitno je šta daš, a ne kako igraš. Danas je klupa dala puno.

Nametnulo se i pitanje za plasman među Top 8.

– Ja ću vam reći ono što sam rekao pre, nismo mi bolji, liga je duga, mislim da možemo svaku utakmicu da dobijemo. Mi ćemo se boriti za Top 8, da li je realno ili nije, videćemo.

Novinari su pitali Ivanovića kako je dobio sve neizvesne završnice.

– Imam dobre igrače. Ništa, imam dobre igrače koji veruju u ono što radimo. Da ne filozofiramo puno sad.

:23:

  • Like 10
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, anubisgrau said:

inace imam teoriju da dusko obozava ove igrace i da radi sa njima i da cedi suvu drenovinu iz njih

ne verujem da bi mu bio ovakav plezir bio da igra sa igracima KKP formata

 

Dusko je dosao da radi sa igracima koje nije selektovao sto daje jos vecu tezinu ovim pobedama.

  • Like 17
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jedna me misao proganja - koliko smo svi bilo u zabludi oko Ivanovica, i ocekivali azdaju, skeletora i saurona u jednoj osobi - a ono kulturan i smiren gospodin i trenercina. A karakter koji prenosi na ekipu, kremen kamen.    Reprezentacija place za takvim covekom na klupi.

  • Like 43
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne bih menjao Vildozu za 3 Pantera! On ih je i sahranio večeras. Na 20 sekundi do kraja, posle promašene trojke Madara, čovek hvata loptu posle odbitka i odmah pripaljuje za 3. Ok, da je pogodio dobio bi im utakmicu, ali je veći rezon bio da sačeka da iscuri vreme, pa da onda pokuša... Ovako je samo ulepšao trojku Nedovića... Meni je i dalje nerealno da ekipa ovako izgleda od kad je Duško došao... Uživamo dok traje!

  • Like 2
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...