Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Jedna od najboljih Dobricevih partija u nasem dresu, bio je neuhvatljiv za cuvare. I defanzivno je to bilo zaista dobro, kao i igra celog tima od druge cetvrtine do kraja utakmice. Konacno se vidi sistematicnost, skoro svaki igrac daje odredjeni doprinos, makar i defanzivno. Jedva cekam Studentski Centar i Partizan.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Od dolaska Duška sve više se čini da imamo sasvim ok roster, samo nije imao ko to da iskoristi. Tj. vidi se i dalje nedovoljan kvalitet na nekim pozicijama, ali trener zato uspeva da sakrije nedostatke pojedinaca. Npr. Marković u ovoj utakmici - iako i Skariolo zna da je on nikakva pretnja po koš, nije uspeo da iskoristi činjenicu da u svakom napadu praktično igramo sa 4 igrača. A Stefan je imao zavidnu minutažu. Dobrić je najzad vezao dve dobre utakmice, nadam se da je izašao iz dubokog kanala.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hmm, i ja sam jedan od tih, ali ne menjam mišljenje. Dobrić je igrač za neko deveto ili deseto mesto u rotaciji ozbiljne EL ekipe. Druga je stvar u plejofu ABA gde se naloži i igra iznad mogućnosti, a i protivnici nisu EL nivo. To što je sad odigrao 2 dobre utakmice u nizu, ne briše 10-15 loših. Biće naravno sve bolji jer je ovo sto je dosad igrao dno. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Tamburinjo said:

Kad pitaju Vinija ko je agitovao protiv Dobrica

 

spacer.png

 

ma ovo je najmanje sto moze da uradi za nasu stvar. svaka cast ognjene, legendo ali hijao.

 

svejedno, opustila mu se rucica malko

..mislim, dobric je odigrao pola tekme uzasno i usput glupo a onda je krenuo da mu ulazi sut.

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...