Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nebojša se zagrcnuo kada je rekao da je napravljen sporazumni, sporazumni, sporazumiiii....dogovor sa Vladom Jovanovićem o prekidu saradnje. Nije izgovorio raskid/prekid, već dogovor. Znači ništa sporazumno tu nema 😄

 

Evo kaze sporazumni prekid saradnje. Videcemo na kraju sta se tu desilo. Evo kaze da je Vlada izgubio svlacionicu, nema autoriteta.

Edited by K.Dot
Link to comment
Share on other sites

Za one koji nisu mogli da gledaju konferenciju Covica:

- Indirektno je receno da Jovanovic nije imao autoritet nad igracima

 

- U prvih 9 utakmica EL imamo 6 gostovanja sto moze biti slucajnost, ali on ne veruje u slucajnost

 

- Svi igraci od kako je Covic u klubu su dovedeni na predlog trenera, jedino je Sofo bio njegova zelja koju je nametnuo Radonjicu (shodno tome je on licno isplatio Sofa nakon raskida ugovora)

 

- I ove sezone ce se objaviti skala plata igraca

 

- Sporazumni raskid ugovora sa Jovanovicem znaci da ce mu se isplatiti odredjena suma novca u skladu sa dogovorom, za razliku od poslednjeg slucaja (Obradovic)

 

- Ovo nisam sto posto siguran da sam dobro cuo, ali Adamsu smo isplatili 200k za raskid ugovora po kojem je trebao da dobije 500k za sezonu

 

- Otvorena je mogucnost da ostanu pomocni treneri koji su bili do sada na klupi, ali to ce Ivanovic da odluci

 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Svaka čast svakome ko gleda NČ konferencije, radije bih gledao u zid, nisam ga gledao još od onog čuvenog okršaja protiv Duloa u Utisku nedelje.

 

Otpilike 99% su letos bile šanse da će sa VJ da se završi ovako kako se završilo. Zašto je NČ verovao u tih 1% možemo samo da naslućujemo.

 

Ivanović je ozbiljan čovek i verujem da je dobio garancije da će imati odrešene ruke u vođenju tima. Neće mu biti lako da od ove random naslagane gomile igrača stvori tim niti da ostvari rezultate u Evropi i regionu, ali bolje ikad nego nikad. Sledi nam nešto lakši niz utakmica u EL nego do sada, pa se nadam da ova šok terapija može pozitivno da deluje na ekipu. Mislim da je i Duško svestan da dodatno tumbanje tima, šilbovanja i doselekcije teško da mogu da stvore stabilnost, očekujem eventualno da TLC zameni Hollanda ako se kockice slože i to je to. Ne verujem da bi Ivanović preuzimao ekipu u ovom momentu da nema nade da može nešto da uradi sa ovim timom, ima sa čime da se radi ali bukvalno nailazi na veliki nered i prvo treba sve to pospremiti pre nego što se pozabavi ulepšavanjima i doterivanjem. 

 

Konačno imamo trenera sa autoritetom i nadam se da će ga i NČ podržati u vezi bilo kakvih nepopularnih poteza koje treba napraviti u vezi igračkog kadra. 

 

Sad ipak sa velikim nestrpljenjem iščekujem tu utakmicu protiv Asvela.

 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...