Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

46 minutes ago, uini said:

 

ta logika vazi kada imas tri stranca. realnost je da nam je i xy sto imamo verovatno malo, jer domacih igraca koji mogu da cepaju euroleague, nema beskonacno. onda moras da imas i strance kao sto je bentil, cak i nekog lika koji ce da udje na 10mins, odigra par dobrih odbrana i zvizne par trica.

 

nece lazic igrati zauvek, isto vazi i za kuzmica npr (bez obzira na status)

 

dovoljno je da zapali petrusev, lazic izgubi malo jos na agilnosti a kuzmic npr zavrsi karijeru - pa ti treba jedno 7-8 stranaca.

Sve to stoji, ali pre Luke i Fakua koji su prakticno pali s Marsa, mi smo imali situaciju da su bukvalno svi stranci pomocno osoblje, a neki nisu uspeli ni dotle da dobace.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, berti said:

Sve to stoji, ali pre Luke i Fakua koji su prakticno pali s Marsa, mi smo imali situaciju da su bukvalno svi stranci pomocno osoblje, a neki nisu uspeli ni dotle da dobace.

 

jasno. neki misle da nije bilo love, ja mislim da se na osnovu infoa shabaz, singleton i ostali (nece nam trebati trener kakvu ekipu pravimo) plus nedovic - cekalo na neke slobodne a dobre igrace, koji ce praviti razliku (uz sufliranje menadzera). ako je tako, mislim da je tu jos i dobar posao zvezdnog menadzmenta napravljen (koji je doduse prosut nepokrivanjem proslih isplata ali to je druga prica).

 

mislim da bolje od vildoze i facua nismo mogli pazariti, gledano po talentu. po konstrukciji ekipe, sigurno jesmo.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, djura.net said:

Ma bez sekiracije, detinjast sam sasvim dovoljno cim ovoliko vremena izdvajam u ovim godinama da pratim nas klub...

A ovo za predsednike, pa svima daje drzava novac, ali nisu svi podjednako uspesni.

Prvi sam za to da drzava momentalno prestane da se mesa u profi sport, ali to trenutno nije opcija, tako da o tome ne vredi ni pricati.


Добро је да макар признаш да си дјетињаст. Иначе не бих схватио зашто прво  председницима клубова качиш заслуге за трофеје у нашим условима. 
Ја имам алергију од тих хвалисавих стручњака који уствари млате глогиње туђим Qрцем…

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Kankkunen said:

Ako praviš takmičarski tim za EL ovo domaći - strani je nepotrebno i pogrešno.

Kvalitet i karakter igrača su bitni, ništa deugo.

Ta priča služi za pokrivanje igrača zalutalih u EL tim.

 

Guru je to lepo objasnio juče, selekcija treba da se pravi prema ekipi, a ne po nacionalnom ključu i sistemu "nije on projektovan za prvu opciju, može da pokrije 10-15 minuta kao bekap," iako taj nema bilo kakav kvalitet ni za 5 minuta.

 

Kao što sam već rekao, ako se proceni da je ekipi potreban igrač određenih karakteristika treba da se pogleda da li ima dostupnih domaćih igrača, pa možda i da se malo spusti kriterijum, ali da se tim sastavl po principu da je svaki domaći igrač dobrodošao naći će mu se uloga je glupost.

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Zanimljivo da je SC Derbi prvi u ABA ligi po broju postignutih poena u kontri. Večeras očekujem dominaciju Nikole Ivanovića i Luke Vildoze koji će po mojoj proceni zajedno postići 43 poena. Slobodno odigrajte i kladionicu, ja kad nešto namirišem nikad ne omanem. 

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, TB Told said:

Loš ti je primer, Lukine limite bolje pokazuje situacija iz prvog poluvremena, kada je Barselona imala 4 ofanzivna skoka u jednom napadu zbog toga što se Luka nije dobro pozicinirao, a u takvim situacijama je zbog fizičke inferiornosti poptuno bespomoćan.

 

Ma i to. On čovek ima svoje dobre strane, ali one su dovoljne za trećeg centra u EL i 5-10 minuta po meču.

U ABA može i više, kada se nosioci odmaraju.

 

Svaka varijanta gde je on nosioc stavlja nas u podređen položaju što se skoka, zaštite reketa tiče, odnosno, onog za šta prvensteno služe centri i za šta praktično sve EL ekipe imaju makar 1 (jednog) kvalitetnog igrača.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mi smo doveli Hasan Martina da bude skakac i rim protector. Nista od toga nije. Dobar je na preuzimanju i tacka.

 

Preostale 2 petice su Kuzmic (ne moze vise od 10 min per game, jer nema snage) i Raduljica.

 

Luka nije tu nista kriv, on je iz Bd dosao u Zvezdu da igra 10 min per game, ne 25+.

 

Ako dovedemo..lupam.. Tobija i Hejsa kao prve 2 opcije razlicitog profila, Luka ce biti svrsishodan na tih inicijalno planiranih up to 10mpg.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Redstar0356 said:

Covic je svoju sujetu, nesposobnost i bezobrazluk pokazao kad nije zadrzao Deju i Kalinu. Sad moze da dovede i Jo Moranta, nesposoban je. Direktno je izgubio titulu ove sezone jos proslog leta

Kada smo izgubili titulu? Nesto sam opet zaboravio. Pakao sto sam stariji to vise zaboravljam 😂

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Muka mi je od prica kako je titula gotova... Pa ljudi ajde da se pošibamo sa komisijama a ne već sad da skidamo gaće, pa nije razlika u kvalitetu drastično veća na njihovoj strani pa da odustajemo. Ima do plej ofa jos dosta. Nije prvi put da nas je Čović ukanalio a da sezona nije ni počela ali znali su trener i igrači da se izdignu i da iz lose situacije okrenu na titule, ne vidim razlog da sad to ne mozemo. Činjenica da Čović treba da ide dosta je više njegovih sranja. 

 

Jesmo limitirani pod kosem ali ako nasa bekovska linija bude igrala kako zna mislim da smo u prednosti. Kampaco da nastavi u istom ritmu, da se molimo za Nemanjino zdravlje i Vildozu iz decembra. Dobrić da odigra kako zna protiv njih. Kod nih uopste ne bih naveo Lesora kao glavnu figuru, jeste dominantan ali ne radi mu mozak bas najbolje. Njihove prve figure tima su Ledej i Egzum. Ako zaustavis obojicu dobijas derbi, ako zaustavis samo jednog u egalu smo, ako nas obojica zatrpaju verovatno gubimo derbi. 

 

Vreme ce pokazati...ja verujem. 

Edited by Alija Sirotanović
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Volter said:

Kampaco i mene zarazio svojom energijom, protiv SC-a sam počeo da skačem sa stolice. Sreća da je tu, gledajući njega i ostali su angažovaniji. 

Uživanje. Srećan sam i ponosan što imamo priliku da gledamo takvog igrača u našem dresu. Još da osvojimo sve pa da uživamo i iduće godine. 😍

Edited by Čočo
  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, kendrick said:

Citam vest kako su Jovic i Borisa pokidali u Spaniji...

 

Da li biste voleli da ih sledece sezone gledate u vasem dresu? 

Ne, voleli bi Vanju Marinkovica.

14 minutes ago, srlepajce said:

Na kzs dosao samo jedan novinar, mislim da rece sa portala sportuzivo 

Dusko mu rekao svaka ti cast 😄

 

Ko god je odgledao ovo treba da dobije od Vucica 5.000 dinzi

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kako volim ove retro naslove u medijima, kao da je Tempo iz 80 tih

Blic:

Studenti jos moraju da uce

B92:

Kampaco punio indeks studenti nisu

 

Svaki novinar koji drzi do sebe mora da ima spremne ovakve naslove jos pre pocetka lige.

  • Like 5
  • Ha-ha 25
Link to comment
Share on other sites

Apropo priče da li Luka Mitrović može da igra Euroligu, Marko Pešić kaže da bi iz Partizana i Zvezde voleo da vidi u Bajernu Lesora i Mitrovića.

 

"And from Zvezda, it's hard for me to say. I have watched Mitrovic, and I always enjoy how he finds solutions with his great basketball IQ," the operative said.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...