Jump to content

Panathinaikos-nova era evropskog velikana!!!


Devil In My Pants

Recommended Posts

7 minutes ago, fasper said:

Zamisli Radonju u Olimpiji sa onim divljacima Ferelom, Rebecom, Muricem, Dzosom Adamsom. Dobio bi srčku posle mesec dana.😂

 

Nema to veze kakav je trenutni tim. Nebi on došao da spašava sezonu (ako uspe, čisti bonus). Nego je vodstvo Olimpije pokazalo da se radi o ozbiljnim ljudima, koji umeju da naprave dugoručan projekat i istrpe trenera. Golemcu je davana šansa iznova i iznova, iako je jasno več neko vreme da od ovoga što on radi nema ništa.

 

U tom smislu, mislim da bi bio to odličan fit. On bi imao slobodu i vreme da uspostavi sistem. Radijo bi sa dosta ABA igrača koji cene njegove uspehe u regiji i imao bi autoritet od samoga starta. Solidna baza domačih i ex-yu igrača. A Ljubljana kad malo nanjuši uspešnu priču, Stožice se napune za čas posla, što uopšte nije zanemarujuč faktor.

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, fasper said:

Sta bi ovom coveku da misli da moze bolje od Zvezde? Zajebao ga Misko samo tako! Na sta lici ovaj PAO! Cak je i Zvezda pod onim mucenikom Jovanovicem na pocetku sezone igrala smisleniju kosarku od ovoga sto igra Radonjic.

PAO prosle sezone samo 9 pobeda a evo ako pobede sad Zalgiris bice im ovo 8 pobeda.

 

Na sta lici ovaj PAO...

Link to comment
Share on other sites

Neznam dali sam ikad gledao ekipu sa dva toliko različita obraza u prvom i drugom poluvremenu.

 

Pobeda jako važna, ali ne i najvažnija. Najvažnije je da se videlo šta ova ekipa može, kad joj se hoče. Nisu oni toliko nesposobni koliko često vole to da prikažu. Samo treba češče zavrnuti rukave i iči u meso

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Samo kvout od juce.

 

On 1/25/2023 at 9:25 PM, Brat od Korneta said:

Bejkon i Li su (uz naravno Majk Dzejmsa) bili udarne igle top8 Monaka prosle sezone kog je pobeda delila od top4 tako da nisu to neki levi igraci plus Bejkon bio najbolji skorer u El sa pozicije 3, a Papajanis je prosle sezone bio proglasen drugim najboljim centrom lige posle Tavaresa.

 

On 1/25/2023 at 9:25 PM, Brat od Korneta said:

Mislim da ukoliko dobaci do 13-14 pobeda do kraja sezone nekim cudom, a nije da nemaju kvaliteta za to, samo treba da se sklope kockice malo bolje, da ce Radonja ostati trener i sledece sezone.

 

Tipujem da ce dobaciti do minimum 14 pobeda u sta verujem da bi predsednik Pao bio zadovoljan s obzirom na prethodne 2 sezone, to je veliki iskorak.

 

I mozda je hot take reci ovo ali Dejo ce nakon ovog kola biti 3 pobede u zaostatku od 8. mesta a do kraja ima jos cak 13 kola. Prostora za napredak u igri ima jos mnogo a ukoliko ubodu jedno pravo pojacanje zasto da ne dobace i do 8. mesta, sumnjam, ali nije nemoguce. Paris Li, Bejkon i Vilijams su dosli iz top8 timova, Grigonis takodje ima iskustva u plej ofu, Volters takodje, Ponitka i Gudaitis takodje. Svi imali ozbiljne uloge u svojim timovima. Dakle nisu ovo neki levi igraci.

 

I stojim pri ovom delu:

 

On 1/25/2023 at 9:25 PM, Brat od Korneta said:

Takodje koliko god Olimpijakos izgledao bolje sada, ne bi potcenio Radonju kada dodje borba za titulu (poslednjih 6 finala koje je igrao je osvojio ukljucujuci Zvezdu-Bajern-Zvezdu) a nije da nemaju cim da im ozbiljno zaprete. Olimpijakos je na svom maksimumu a Pao nije iskoristio sav svoj potencijal, sto ne znaci da oce, ali mislim da imaju jos dosta toga da pokazu, pa cemo videti. Narocito to jedno dobro pojacanje mozda dosta toga da im promeni.

 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Guru said:

Tužno veče za bot brigadu, kanda su malo poranili sa šenlučenjem na poluvremenu. 

 

"Ko drugome jamu kopa..."

 

Mislis anti botovi Radonja brigada, posto smo botovi valjda mi koji ne prizeljkujemo otkaz Radonji. Cak sta vise zelim mu i top8 sa Pao (samo da ne bude na ustrb nas) pa i titulu, iako nisam fan Panate u najmanju ruku. Radonja je bio najjaci kad je javnost bila protiv njega, neka se istorija ponovi. Treba vratiti temu od pocetka koliko je samo ljudi kroz nju bilo uebedjeno u otkaz Radonji i u fazonu jos ova tekma i otkaz, jos ova tekma i otkaz i tako u nedogled ukljucujuci i veceras, kako ih ne smori...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...