Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

31 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Mislim da ce ako ostanemo u EL samo od Željka i želje igrača zavisiti ko ce ostati sledeće sezone. Uzeli su dosta para od karata, dosta sponzora plus odvrnuti slavina od strane države.

 

Pa to nije "samo". To su bukvalno sve kategorije odlucivanja u svakom klubu, u svakom sportu.

Link to comment
Share on other sites

 
Pa to nije "samo". To su bukvalno sve kategorije odlucivanja u svakom klubu, u svakom sportu.

Pare su broj jedan.

Mi nismo imali para ranije pa smo unapred znali da će dobar stranac otići nakon godinu dana.

Sad su već ovi stranci dovedeni za jake cifre, ako ostanemo u EL mogu očekivati kod nas bar isto. Zato kažem da će od odluke trenera i želje igrača zavisiti dosta.
Link to comment
Share on other sites

On 2/4/2023 at 11:43 AM, Alex_Serbia said:

Uzeo kartu !!! Kakva triler zavrsnica!

 

Ponovo se pojavilo dugme za KUPI. Udjem, sve rasprodato (za nivo 400), osim 1 mesta na jugu. Kliknem, unesem podatke, klikenm  "potvrdi" da me prebaci na stranicu banke za verifikaciju, kad ono nista...slepa ulica.

 

Izlazim, razocaran, pise opet sve rasprodato. Sever, Jug. Refreshujem par puta usled faze 1 denial, i nakon cca sedmog, pojavi se na Severu jedan sektor za "izbor mesta". Udjem, ima 2 mesta (izgleda ljudima isticu rezervacije kad ne kupe, sta znam). Zaleteo sam se kao budala u kredit, klikci, unosi podatke, prebaci me na banku, potvrdim putem sms da sam to ja....cekanje...i ucita ga... i u mejlu stiglo 😇 osecaj kao nakon Nanulinih daggera sinoc 😁

 

 

Vrlo slicna drama i kod mene. Odem prvi dan prodaje da kupim 4 za nivo 400 u tom trenutku karata koliko hoces, isklikcem i posto sam bio na poslu nesto me je omelo i ne zavrsim kupovinu do kraja, fakticki ostane samo rezervacija. Setim se posle podne da nisam zavrsio kupovinu, vratim se, nema vise karata. Zovem tiketline, naravno, niko se ne javlja, subota/nedelja neradni dani. Krece panika. U subotu u 10 ulazim na sajt i radim refresh (tu negde mi istice mojih 24h rezervacije) cekam da se pojavi kupi kartu, pojavljuje se ulazim na sektor i stoje samo te moje 4 karte, selektijem opet i pukne sajt. Nervoza 300, pokusavam opet i srecom uspem da kupim karte na kraju. Posto mi treba i peta karta, dam zeni da kupi, uspem da navatam neki sektor za tu jednu, trazim joj da mi prosledi kartu i ona unosi pogresam mej koji postoji, tako da drama idalje traje, mozda neko udje na nju pre nas 😀

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Tanasković kad bi imao malo veće procente za tri bio bi pucka za backup četvorku.

Ja ga i ovako vidim dogodine kao 5/6 visoki, i sad bi nam legao savršeno za Aba prašinjarenje i Kup/KLS 

 

Još naše dete 😁

Edited by Shikamaru
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kad u ovako laganom ritmu timski gaziš rivala, svako doprinese nečim, izuzev Tristana. Dečko se izblamirao danas, 10 puta su poentirali preko njega na niskom postu. Ovo što on radi je kriminal, igra za statistiku. 

Džabe ta puter ruka, greota od Boga talenta. 

 

Ajmo dalje. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, jedibojan said:

Ajde ja cu da mracim. Ozbiljno se kockamo sa 3 visoka, a Tristan nije ni blizu onoga sto nam treba.

Mora da se dovodi neko

 

 

Užasno kockanje. Tekma u Žalgirisu je pokazala koliko opasno može da bude čak i kada su sva trojica u sastavu, a Lesor rano upadne u problem sa ličnim greškama, a kamo li nešto drugo.

 

Ali ni ne nadam se više, ne postoji šansa da dovedu nekoga samo za EL.

 

Tristan je neverovatan, ona količina gluposti danas. Igrači Mege su ga bukvalno jurili po terenu, koliko je svaki napad na njega bio ili faul, ili koš, ili oboje. Ona minijatura kad ne prosledi ekstra pas Danilu, pa onda prima 2+1, ma neverovatno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...