Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Nisam siguran da'l postoji  tradicija oko otvaranja i naziva sezonskih tema; ako ima nekih nepisanih pravila, slobodno reagujte. Takođe, osećajte se slobodnim da predložite drugi title za topic ukoliko mislite da je prikladniji (može i poll da se pokrene). Osetio sam slobodu i želju da to uradim, malo i poguran euforijom zbog pomisli na ono što nas čeka. Svakako je današnji dan jedan checkpoint gde bi valjalo napraviti presek i staviti tačku na ovaj emotivni rolerkoster od sezone sa tragičnim rezultatskim epilogom, ali ipak srećnim krajem. 

 

Posle 8 godina (potpuno sam potisnuo iz mozga ovu činjenicu), KKP je konačno tamo gde i pripada. Koliko god da je ovo bilo donekle očekivano u prethodnom periodu, tek sad kad je ozvaničeno može da se odahne i iskreno poraduje. Nismo došli do cilja na način kojem smo se nadali, ali bez obzira na to, ovo je ogroman boost za klub. Sledeća sezona je neverovatno bitna škola za celu ekipu, samim tim i velika šansa da se iz svega ovoga izgradi nešto za godine koje dolaze, a to je kontinuitet osvajanja trofeja i igranja sa najvećima. Ciljevi za početak moraju da budu da nam se dogodine ne desi da čekamo nečije odluke o našoj sudbini, već da kao najbolja ekipa na Jadranu održavamo svoje mesto u Evroligi.

 

Čestitke svima kojima je stomak zaigrao kada je postalo official, i hvala svima koji imaju dovoljno sporta u sebi da im ne smeta što je to tako!

 

 

Edited by fillam
  • Like 6
  • Love 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, 1945 said:

Sam se nudo Zofri Partizanu u poslednja dva intervjua, znaci bice slobodan ili ima prece pravo da bira sam gde ce da nastavi.

 

Hvala, ako imaš neki link ka tim intervjuima, molim te podeli 🙂

 

Saradjivao je i sa Željkom, zanima me koliko je to realna opcija.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, fillam said:

 

Hvala, ako imaš neki link ka tim intervjuima, molim te podeli 🙂

 

Saradjivao je i sa Željkom, zanima me koliko je to realna opcija.

 

https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/lovernj-nije-bio-trenutak-2020-ali-zelim-opet-u-partizan/

 

Osim sto je realan mislim da je i izvestan. Osim ako ne naciljate nesto jos bolje.

 

 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Cooper said:

Željko prvo rešava statuse kapitena i zamenika. Idu novi ugovori po nižim cenama, jer sada ne moramo da preplaćujemo za cipiripi cup...

999a2c1241a68b19de651998470d4b15.jpg

Kvalitetan igrac uvek kosta i neve doci ispod cene a ovo da ste preplacivali za ec to je jasno 

Link to comment
Share on other sites

Ma dajte ljudi, sad kad smo se dokopali EL necemo valjda dovoditi tamo neke Ilice, Petruseve, Lovernje...Sad kad smo medju najboljima treba tako i da se ponasamo. Ne vidim zasto bi dovodili prosecne domace igrace kad ionako necemo igrati domacicu. Ako vec hocemo domace onda nase zelje treba da budu Milutinov, Lucic i slicni. Neki ce reci da je nerealno, ali tako je.
A ovu sezonu moramo dobro iskoristiti jer ovaj rat nece trajati doveka. Ja od sledece sezone ocekujem povratak CSKA, a tesko da ce siriti ligu. Ne znam da li je plasman u top8 sledece sezone bitan nama sa WC kako bi eventualno produzili boravak u EL. Takodje, imamo sansu za to i preko Aba. A tim ce sigurno biti skuplji nego prethodne sezone, a mi kao klub atraktivniji za dolazak kvalitetnih igraca.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...