Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Čestitam, ozbiljna ste ekipa nema šta. Kako ste samo rutinirali Efes u 4/4. Razbijanje. Bila bi nepravda da se Efes ušunja u top 8 a Partizan ne. Doduše, ubeđen sam da sigurno ulazite u top 8 i rado ću gledati tu seriju sa kim god budete igrali.

  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

Neverovatan je Željko, u ovoj utakmici se videlo šta znači imati vrhunskog trenera. Brzo čovek ispravio svoju grešku, preokrenuo utakmicu, kontrola utakmice, izmene, promene u igri...:23:  Sad vam ostaje da izborite što bolje mesto pred plej-of. Čestitke na pobedi!

  • Like 9
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, DameTime said:

Odložila sam šoping i trošenje plate da bih ispratila ovu vašu tekmu. Nadam se da me nećete razočarati i da mi pojedinci neće podići pritisak.

 

Hvala. 🥰 

 

Auh, razmontiraste ih, da su ostali samo dugmići Atamanove košulje. Neverovatna igra u Q2 i Q4... Ponoviću ono što sam napisala u lajvu, mislim da se najveći napredak vidi u tome da bez obzira što tim loše uđe u tekmu, igrači se ne predaju jer su svesni da mogu da zatrpaju koš protivnika u bilo kom trenutku. Veruju u sebe, preokrenu rezultat i još na kraju maltene pregaze protivnika. To je prošle sezone, a i početkom ove bila misaona imenica. Nemam pojma šta ćete uraditi ali ako bude nekih značajnih rezultata (ne mislim na ABA xexe), to će biti još jedna doktorska disertacija Željka na temu kako se pravi košarkaški tim.

 

Ovo je bila odlična utakmica gde su maltene svi imali značajne role, ali moram da istaknem Pantera koji igra neverovatno zrelo ove sezone. Svi rizični šutevi idu njemu, a on ih pogađa u neverovatnim % i u nekim momentima zaista deluje kao KD. Pored toga Leday koji nije izašao u prvom poluvremenu i Exum koji se približio onome što bih ja nazvala floor generalom. 

 

Još bih istakla jednu stvar, tupila sam dosta o igračima na kecu. Moram da kažem da kako sezona odmiče sve mi više ima smisla da Madar startuje. Večeras su 3 potpuno različita igrača organizovala igru u Partizanu - utakmicu je otvorio Madar koji je super za pozicioni napad, zatim je ušao Exum koji ubrzava tempo, više igra u tranziciji tj. generalno na nepostavljenu igru protivnika te je ubitačan na niskom postu, a onda je ušao Aleksa koji je za svoje gabarite neki up-tempo igrač. Treba prilagoditi odbranu trima organizatorima igre gde svaki ima svoje specifičnosti tj. prednosti. Ako njih trojica mogu da igraju na približnom nivou kao večeras u kontinuitetu, nema zime. Naravno, uvek je tu pitanje konstantnosti Yama i Alekse no, c'est la vie. Ali zaista odlična tekma, respect.

 

Edit: e da, spomenu Volter gore, samo da se složim. Rotacije Željka su par ekselans! Sve u milisekundu precizno u odnosu na stanje na terenu. 

Edited by DameTime
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...