Jump to content

F1 Prognoza 2022


Romantik

Recommended Posts

Izgleda da je duga sezeona ostavila traga na sve učesnike, pa je tako ovo bila ubedljivo najslabija runda u pogledu prognoze i sem pobednika vikenda @krangovoteloniko drugi nije imao više od 1 poena po trci, tj od 2 poena ukupno.

 

Bitka na čelu se zahuktala, @Maharajaje osvajanjem jednog jedinog boda uspeo da prepolovi prednost koju je imao @fancypa će tako odluka pasti u Abu Dabiju. Podsećam da u slučaju istog broja bodova titulu osvaja @fancysem u dva slučaja: da @maharaja ima 9 ili više poena u poslednjoh rundi, ili da @Maharajabude pobednik poslednje runde, tada bi titula išla njemu.

 

Sve primedbe se mogu ostaviti do subote u podne.

 

 

21-Vox Fantazi-BRA 2022.png

Link to comment
Share on other sites

Kakva završnica prognoze, @Maharaja je jedini tačno pogodio podijum u trci i to mu je donelo pobedu vikenda sa ukupno 5 poena, a time i dodatni bod koji mu je doneo titulu šampiona ove godine! Čestitke od srca.

 

Spoiler

Zid šampiona:

 

2009: alpiner

 

2010: Miki Veliki

 

2011: fancy

 

2012: 4_Webber/Borko

 

2013: 4_Webber (2) /Borko

 

2014: DASUBO

 

2015. 4_Webber (3)/Borko

 

2016: fancy (2)

 

2017: Ripper

 

2018: Ripper (2)

 

2019: Jurgen

 

2020: Xpert

 

2021: Xpert (2)

 

2022: Maharaja

 

 

Ostatak prognoze u u ovoj rundi je bio loš, a ni odziv nije bio sjajan (čak sam i ja zaboravio da prognoziram kvalifikacije, delom zahvaljujući kumu koji je time završio ispred mene, čista sabotaža 🙂 ).

 

Što se tiče sezone, @fancyje dugo vodio ali je poklekao u završnici, dok je finalni član podijuma @Jurgen, ali sa sa velikih 11 poena iza pobednika.

 

Samo tri učesnika su uspela da ostvare po dve pobede vikenda: šampion @Maharaja, @Alek The Great i @krangovotelo koji da je bio redovniji je mogao dosta više od ostvarenog plasmana a on je imao i najveći broj poena na jednoj trci (Zandvort).

 

Prošlogodišnji šampion @Xpertje potonuo gore nego Dejmon Hil kad je iz Vilijamsa prešao u Erouz, izgleda ga je penzionisanje njegovog miljenika skroz dotuklo.

 

Sve primedbe se primaju do kraja meseca a nakon toga se sezona i oficijalno završava i zaključava topic. Uživajte u zimskoj pauzi!

 

 

22-Vox Fantazi-Abu Dabi 2022 FINALE.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Maharaja cestitke od mene. Ja zadovoljan prvim ucescem u F1 fantaziju. Nedostajace mi i sve ovo a i trke u ova tri i po meseca pauze.

 

Pozdrav svima do sledece sezone.

 

Mogli bismo tamo februara da organizujemo malo neku diskusiju oko sistema bodovanja, da ga zacinimo malo. Ako se slazete. Recimo @nlavrnja je imao zanimljiv predlog, a i ja sam nesto slicno imao u glavi.

 

Do tada, vidimo se na drugim temama.

Link to comment
Share on other sites

  • Romantik locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...