Jump to content

Izbori 2022

Div

Izbori 2022  

135 members have voted

1. 1. Za koga ćete glasati na predstojećim parlamentarnim izborima 2022 (anonimna anketa):

• Zajedno možemo sve - Aleksandar Vučić
      5
    • Premijer Srbije - Ivica Dačić
      1
    • SRS - Dr. Vojislav Šešelj
      1
    • Ujedninjeni za pobedu Srbije (SSP, NS, DUVM - VMDK, & co.) - Marinika Tepić
      81
    • Nada za Srbiju (Nada, NDA, DSS, Monarhisti) - Dr. Miloš Jovanović
      3
    • Srpska stranka Zavetnici - Milica Đurđević Stamenkovski
      1
    • Moramo, Akcija, Ekološki ustanak, Ne Davimo Beograd - Ćuta i Nebojša Zelenović
      28
    • DJB, ZS, ŽZS - Suverenisti
      1
    • Srpski pokret Dveri, POKS, Patriotski blok - Boško Obradović
      0
    • Ajmo ljudi, SDS, NS & co. - Boris Tadić
      1
    • Neka od ostalih lista
      2
    • Izaći ću, ali ću poništiti listić
      1
    • Neću izaći na izbore
      10

Recommended Posts

2 hours ago, JohnnyDragon said:

Krenuli su autobusi, s sa njima Kosovari i Bosanci da uredjuju Srbiju po svojoj meri i  svom kroju.

Jesu krenuli, ali ovog puta gotovo da nije ili ajde da kazemo minimalno pritisaka i ucena je bilo da mora da se glasa.

Kod mene na birackom mestu na NBG znacajno veca guzva nego za referendum, a otisli smo u isto vreme.

Prelomio sam sinoc da parlamentarne ipak glasam Đilasšolaka, jer mislim da bi psihološki bilo lošije faraonu da postoji lista koja ima 20%+ glasova, i mozda bi EU ozbiljnije gledala na njih. BGD Moramo, precednik Ponoš.

• Like 12

Glasao, oko 9:30. Bas velika guzva.

Pre svega zbog dovodjenja osoba romske nacionalnosti, koji dobijaju po 5000 rsd za glas. A trik je u tome sto su svi oznacili da su nepismeni, pa je sa svakim od njih i pratilac iz SNS-a, koji se "brine" dal su pravilno glasali. Jako tuzne slike.

Edited by Xpert
  • Like 1
  • Tuzno 4
  • WOW 1

4 minutes ago, Xpert said:

Glasao, oko 9:30. Bas velika guzva.

Pre svega zbog dovodjena osoba romske nacionalnosti, koji dobijaju po 5000 rsd za glas. A trik je u tome sto su svi oznacili da su nepismeni, pa je sa svakim od njih i pratilac iz SNS-a, koji se "brine" dal su pravilno glasali. Jako tuzne slike.

neka glasaju sto vise :lol_2:

• Ha-ha 1

2 hours ago, djura.net said:

20220403-083730.jpg

Nisam mogao da proverim da li je tacno, ali je iz prilicno pouzdanog izvora

Za mene negde očekivano.

2 hours ago, Eddard said:

Ako je ovo za Chicago tačno, to je fenomen koji iziskuje ozbiljna ispitivanja... Između ostalih i medicinska. Psihijatrijska... 

Nije fenomen, ovo sto kaže sprivel

1 hour ago, deez nuts. said:

Sta te cudi, to su potomci onih koji su begali posle ww2.

A i (najčešći) profil mladih koji su poslednjih 10ak godina masovno otišli iz Srbije baš u Čikago, kad se tome pro doda ta neka nostalgija za domovinom…

• Like 2

Dobar dan dobri forumaši! Kao i mnogi ću podeliti glasove između Moramo i Đilasšolaka. Interesuje me koje streamove pratite vi koji nemate TV? Zaboravila sam da volim da mi nešto trči u pozadini ceo dan kad su izbori 🙂

kod mene nikad veca guzva, čekao nekih pola sata,raznolikost glasača a mladi bi mogli i da pojačaju svoje glasanje a ne da bleje dok bake koje jedva hodaju dolaze i čekaju red. nista samo ne pada na sto vec se za slobodu barem glasanjem vredi boriti

• Like 2

• A sad unpinned this topic