Jump to content

Vox Populi - Vox Dei


MetalHead

Recommended Posts

1 minute ago, 40Wins said:

nema srecno nego mora zajedno na ulicu na tvrdo, nece se rusko-vizantijski pogubni uticaj i kocenje progresa resiti preko tastature 😛

Jeftin pokusaj provokacije, vise srece drugi put. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Arsenije Pesic said:

Nije da me je nešto preterano prenerazilo ili šokiralo preobraženije Jelene Karleuše poslednjih meseci, ali da će baš da postane ženski Šešelj, moram da priznam da tako nešto nisam očekivao.

 

tepic.png

Ovakve su komunisti šisali do glave pa slali da ciste ulice, i imali su da budu srecni sto nisu streljani. Ako su.

  • Like 3
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ovakve su komunisti šisali do glave pa slali da ciste ulice, i imali su da budu srecni sto nisu streljani. Ako su.
Malo zaebano da se Karleuša pošalje na ulicu, počinju vrućine. S obzirom da je silikonirana i plastična...istopiće se.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Za ovo sto je kenjala na nacionalnoj osnovi je treba proganjati pravno, jer mora da je to krsenje nekih zakona, i to treba da bude pocetni cilj protesta. Ne da padne vucic jer od toga nema nista zbog ovih protesta, nego da nacisticki gadovi budu naterani da začepe prljave gubice i prestanu da kenjaju nacionalisticke gluposti i da vredaju ne samo Mariniku Tepic, nego sve komplet tako sto štrokave celu zemlju svojom odvratnom nacistickom prljavstinom. A kad se steknu uslovi, to jest kad padne vucic, naravno, svi u zatvor, pored onih koji vole da svakog dana biju i siluju, kad ne dizu tegove. I njih, ali i sve te dr kadzije gadtonice, cetace, rahiticare, noseve, tompus efendije, i ostale popove koji kenjaju iz senke. Oni kenjaju iz senke bez ikakve odgovornosti, te ih tako treba i tretirati. Bez suđenja i zvanicnog hapsenja, samo tiha sut karta sa drzavne sise cele te bulumente, zauvek.

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Inače generalno, sudeći po mom instagramu (pratim jedno 200 ljudi, ~100 iz BGa) jedno njih 70% ide na ove proteste a uglavnom svi oni imaju dobre poslove i nisu ugroženi... a na kraju krajeva ni ne prate politiku generalno. Nisam pametan kako to pretvoriti u osobe koje će da glasaju za opoziciju

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovo je najviše do sada ljudi. Površinski nije mnogo više nego prošle nedelje ali prošle nedelje nije bilo gužve zbog kišobrana a sada je prilično gusto raspoređena masa. Čak je i park do jedno trećine pun a pune su i ulice prema terazijama i Bul. Kralja Aleksandra. Ovo je odprilike kao kod Vučića pre pljuska, oko 60k ljudi.

 

Što se tiče govora bili su ok, možda za koji minut predugi neki od njih. Pored standardnih poruka mislim da se danas više obraćalo mladima što je odlična odluka. Zato su verovatno i odabrani tako govornici plus ceca i bjela zbog pljuvačine po glumcima.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Svi koji su za slobodu medija (da na medijima mogu da se čuju i ovakvi i onakvi stavovi), svi koji su protiv političke represije, svi koji su za slobodne i demokratske izbore, svi koji su za demokratiju trebalo bi da budu dobrodošli na proteste i samo svi zajedno mogu da dođu do podebljanog.

-----

Mafija i glavni el kapo su prejaki za bilo kakvo političko nijansiranje.

 

 

 

  • Like 4
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ova stoka, što reče reporter sa " nacionalističim obeležjima" bi mogla da ode malo na to kosovo kojim mlataraju na onom čaršavu, sad više valjda ne treba ni pcr test...

 

Naročito onaj kurton u kbjgi uniformi, mogao bi isto da se uputi u pravcu kim a pre toga i da se napase...

  • Like 3
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Evo uzivo - zaglavljen sam pred skretanjem u Beogradsku, usko grlo... Iza mene ima prilicno ljudi, a drugi deo ekipe mi je prosao raskrsnicu Kralja Milana i Kneza Milosa pre 3-4min...

Prva obracanja su bila emotivna, ostala usmerena na mlade, gadjala opsta mesta i siroku publiku. Not great, nit terrible, ali po mojim standardima u ovim okolnostima skroz zadovoljavajuce.

 

Edit: ima litijasa, mentalno bolesnih, crno kacketasa - ali je sve mega mirno.

Edited by Geronimo
  • Like 11
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...