McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 32 minutes ago, Smrtokapa said: Rekao bih da se ovde od drveta ne vidi šuma, razvija se diskusija o preljubi i seksu, a niko ne pominje mnogo skaredniju stvar - oni su snimljeni kako posećuju koncert Coldplay-a. Hvala sto nisam to morao ja da napisem, odmah bi me hejtovali. Jedan od najbesmislenijih modernih bendova, U2 2000ih po gadnosti. 3
Drug Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jutros na N1 išao prilog iz Narodne skupštine. Sastalo se neko telo koje raspravlja o izmenama u biračkom spisku. Predsedava neki lik iz SnS...Mrdić.. Spoiler I ceo dan ne mogu da se setim na koga mi liči, gde sam ga video...i setim se malopre...naturizam je u pitanju Spoiler 7
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, dali_man said: Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom. Ima gore - loš seks sa pogrešnom osobom. Zezanje na stranu, kad bismo ozbiljno diskutovali, šta je pogrešna osoba u ovom slučaju? Jel sa moralne/etičke strane ili? Pošto ako je seks bio fenomenalan, ta osoba je bila prava, u datom trenutku, za taj seks. Da li su se poklopile zvezda njena ovulacija i činjenica da on, falabogu, neće odbiti, ili su im se poklopile energije (što bi mladi rekli, vajbovali su), seksualne potrebe i preferencije... Whatever. A šta je moralno ispravno je neko potpuno drugo pitanje.
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa recimo maloletna osoba, rodjaka, prijateljica vase sestre/majke/devojke/zene, sve je to lose iako je dobro 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zato sam i pitala da pojasni. A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo.
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, dali_man said: Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom. Vecu istinu nisam skoro procitao.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Drug Crni može da prođe i kao sin Zagorke Dolovac. To je meni prva asocijacija. 1 4
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Drug Crni za onog polupanka sam odavno procitao: vanbracni sin Zagorke i jos nekog morona, al ne secam se koga 😕 1 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: Zato sam i pitala da pojasni. A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo. ne pitaj me kako znam 😄 slazem se da nije posto su neke stvari i krivicno delo, ali bolje ne. Edited 2 hours ago by McLeod 1
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: @40Wins Ozbiljno?? 😲 Ma jok, kao meme, ali ne secam se ko je drugi u krosoveru, možda Girica Dačić. 1
Recommended Posts