Jump to content

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Smrtokapa said:

Rekao bih da se ovde od drveta ne vidi šuma, razvija se diskusija o preljubi i seksu, a niko ne pominje mnogo skaredniju stvar - oni su snimljeni kako posećuju koncert Coldplay-a.

Hvala sto nisam to morao ja da napisem, odmah bi me hejtovali.

Jedan od najbesmislenijih modernih bendova, U2 2000ih po gadnosti.

• Like 3
Posted

Jutros na N1 išao prilog iz Narodne skupštine. Sastalo se neko telo koje raspravlja o izmenama u biračkom spisku. Predsedava neki lik iz SnS...Mrdić..

Spoiler

GwImz2OXoAAzY9o?format=jpg&name=large

:roflmao::roflmao:

I ceo dan ne mogu da se setim na koga mi liči, gde sam ga video...i setim se malopre...naturizam je u pitanju

Spoiler

BQdktkpTURBXy9kMjMwMjRiYWQwNGVhNzBhYjRmO

:roflmao::roflmao:

• Ha-ha 7
Posted
1 hour ago, dali_man said:

Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom.

Ima gore - loš seks sa pogrešnom osobom. :classic_sleep:

Zezanje na stranu, kad bismo ozbiljno diskutovali, šta je pogrešna osoba u ovom slučaju? Jel sa moralne/etičke strane ili?

Pošto ako je seks bio fenomenalan, ta osoba je bila prava, u datom trenutku, za taj seks. Da li su se poklopile zvezda njena ovulacija i činjenica da on, falabogu, neće odbiti, ili su im se poklopile energije (što bi mladi rekli, vajbovali su), seksualne potrebe i preferencije... Whatever.

A šta je moralno ispravno je neko potpuno drugo pitanje.

Posted

Zato sam i pitala da pojasni.

A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo.

Posted (edited)
1 hour ago, DameTime said:

Zato sam i pitala da pojasni.

A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo.

ne pitaj me kako znam 😄 slazem se da nije posto su neke stvari i krivicno delo, ali bolje ne.

Edited by McLeod
  • Like 1