Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Radovan III said: Nekako mi se čini da je ovo FMP izgubio a ne da je Partizan dobio. Sta znam. Kada npr Partizan u EL dobro igra, vodi i onda pred kraj izgubi prednost i mec, masovno su komentari kako je bolji tim malo pritegao i resio mec prema ocekivanjima. 3
Radovan III Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kada neka ekipa izgubi zbog svojih nepromišljenosti a ne protivnikovom dobrom igrom onda je ta ekipa izgubila.Nešto kao "Unforced errors" u tenisu. Činjenica je da je FMP zadnji napad odigrao katastrofalno.Da su njihovi crnci više basketaši nego košarkaši. Da su jako slabo zagrađivali sopstveni koš. Mislim da će Partizanu biti dosta lakše protiv Mege jer Mega igra divlju košarku bez imalo organizacije i korištenja slabih tačaka protivnika.A Partizan ih u ovom sastavu ima. Za one koji tvrde da eto Partizan nema talentovanih igrača pa mora da daje milione za strance,ima talenta ali se ne razvija .Ni kroz trening ni kroz utakmice.Pa nisu Đorđević,Danilović,Divac i mnogi drugi koji su potekli u Partizanu ili došli kao jako mladi u Partizan,postali igrači preko noći. Mnogo rada,istrpljenih grešaka,mnogo minuta. To je jedini način.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago FMP bukvalno nijednom nije napao sa posta nakon što je Fernando kao jedini centar KKP dobio petu ličnu, tako da ko ih jebe. Em mi je onaj Nikitović žešće antipatičan. 3
Radovan III Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Još jedan od razloga zašto je u stvari FMP izgubio utakmicu. Treba biti pošten i navesti da je vaskrsli Lazar pardon Pokuševski dao značajan doprinos.Kamo sreće za srpsku košarku kada bi svaku utakmicu igrao kao protiv FMP-a. Edited 9 hours ago by Radovan III
alokin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jedva čekam duel Mege i Partizana, mislim da ce megini klinci biti baš motivisani, trebala bi biti dobra utakmica.
Božidar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pre nekoliko dana ih je FMP ( Megu ) dobio nesto ubedljivo
Radovan III Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, sinisat5 said: Bolji je fmp od mege Jeste,u pravu si ali u nečemu drugom je glavna razlika.Ma koliko blesavo igrali protiv Partizana ipak je FMP tim koji ima i glavu i rep.Mega je grupa individualaca kod koje rezultat nije u prvom planu.Samo individualna statistika.Partizan je organizovana ekipa koja ima sistem u igri.Spuštaće loptu na Kabokla jer ne mogu da zamislim da onaj Italijan ili bilo ko u Megi može da ga zadrži. Opasnost po Partizan se može javiti samo ako uđu u neku bezglavu trku protiv Mege mada bi i tada imali šansu. 1
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, Radovan III said: Za one koji tvrde da eto Partizan nema talentovanih igrača pa mora da daje milione za strance,ima talenta ali se ne razvija .Ni kroz trening ni kroz utakmice.Pa nisu Đorđević,Danilović,Divac i mnogi drugi koji su potekli u Partizanu ili došli kao jako mladi u Partizan,postali igrači preko noći. 1. Ko je u Partizanu na nivou pobrojanih? 2. Ko je postao igrač odlaskom iz Partizana, a da je bio zanemaren u istom? Mislim na poslednjih nekoliko godina? 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 45 minutes ago, Radovan III said: Jeste,u pravu si ali u nečemu drugom je glavna razlika.Ma koliko blesavo igrali protiv Partizana ipak je FMP tim koji ima i glavu i rep.Mega je grupa individualaca kod koje rezultat nije u prvom planu.Samo individualna statistika.Partizan je organizovana ekipa koja ima sistem u igri.Spuštaće loptu na Kabokla jer ne mogu da zamislim da onaj Italijan ili bilo ko u Megi može da ga zadrži. Opasnost po Partizan se može javiti samo ako uđu u neku bezglavu trku protiv Mege mada bi i tada imali šansu. Meni onaj omaleni Luc izgleda kao Ajzea Tomas naspram ovih krševa iz FMP-a na poziciji crnaca. Mega ima talentovanije igrače od FMP-a ali slažem se da FMP na papiru deluje čvršće mada ih je juče Bonga razgrtao kao da je Giannis.
Golijat Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Reba beba verujem da i dalje nastupa za juniore, s obzirom da izgleda i dalje kao junior. 😅
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Radovan III said: Kada neka ekipa izgubi zbog svojih nepromišljenosti a ne protivnikovom dobrom igrom onda je ta ekipa izgubila.Nešto kao "Unforced errors" u tenisu. Činjenica je da je FMP zadnji napad odigrao katastrofalno.Da su njihovi crnci više basketaši nego košarkaši. Da su jako slabo zagrađivali sopstveni koš. Mislim da će Partizanu biti dosta lakše protiv Mege jer Mega igra divlju košarku bez imalo organizacije i korištenja slabih tačaka protivnika.A Partizan ih u ovom sastavu ima. Za one koji tvrde da eto Partizan nema talentovanih igrača pa mora da daje milione za strance,ima talenta ali se ne razvija .Ni kroz trening ni kroz utakmice.Pa nisu Đorđević,Danilović,Divac i mnogi drugi koji su potekli u Partizanu ili došli kao jako mladi u Partizan,postali igrači preko noći. Mnogo rada,istrpljenih grešaka,mnogo minuta. To je jedini način. Ma, mi smo samo pritegli odbranu zadnji napad i odigrali koliko nam treba u ot.
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Barkley#34 said: 1. Ko je u Partizanu na nivou pobrojanih? 2. Ko je postao igrač odlaskom iz Partizana, a da je bio zanemaren u istom? Mislim na poslednjih nekoliko godina? A može li obrnuto?Da li bi pobrojani postali to što su postali da je u Partizanu igralo 10-15 stranaca.Da li bi im neko posvetio pažnju na teeninzima i da li bi dobili minute u utakmicama? Odgovr na tvoje pitanje:Kakav god je Vašington Vukčević je prošlo veče bio starter. Smailagić igra EL od kako je otišao iz Partizana .Trifunović i Balša igraju EC.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Megići su mnogo zajebani kad se rastrče i razmašu. Isto tako imaju periode po 5 min kad maltene ne šutnu na koš. Sve je to negdje razumljivo. Gledao sam ih jedno 6-7 puta ove sezone, i najjači utisak mi je Suigo definitivno. S ovakvim tijelom nba mu ne gine. Zna košarke, a ima i meku ruku. Negativni utisak ubjedljivo Savo Drezgić. Jezivo ishajpovan igrač.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tog Suiga Bruno večeras tako BEEP! da će mu tražiti alimentaciju za devet meseci. 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Steta sto ce Bogoljub da ide u NBA ,utisak mi je da bi mogao da pravi dar mar u EL.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Radovan III said: A može li obrnuto?Da li bi pobrojani postali to što su postali da je u Partizanu igralo 10-15 stranaca.Da li bi im neko posvetio pažnju na teeninzima i da li bi dobili minute u utakmicama? Odgovr na tvoje pitanje:Kakav god je Vašington Vukčević je prošlo veče bio starter. Smailagić igra EL od kako je otišao iz Partizana .Trifunović i Balša igraju EC. Znači niko, kao što smo znali bez obzira na ovakva dobacivanja.
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzo23 said: Čemu sve ovo? Zove se nemoc i frustracija. 2 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ista preslikana scena kao u polufinalu protiv nas 2023. Raspadaju se i prave prekid da se oporave. Sve je ovo vec vidjeno. AVaNgaRda 6
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene neko malo zaebava,vredjaju covica i sudije napuste mec ,komedija.Ostala nepuna cetvrtina,ispiranje mozga 1
VukVule1988 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Čemu sve ovo? Pa da se izbaci Mega iz ritma. Nije ovo slucajnost...
Recommended Posts