Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

2 hours ago, Cooper said:

Jel ovo tačno?

 

 

Posto se spominje Aba liga, skor u Aba ligi je 13-0 od 2011.

 

Fmp nije igrao Aba ligu izmedju sezona 11/12 do 15/16. Tad ste mogli da nas zezate za Fmp, nakon toga u nedostatku u cemu drugom da nas zezate koristite bajate fore i prvih par godina nakon toga ok ali 2022. mi je neprijatno u vase ime. Recimo da dete u osnovnoj skoli koristi jedne fore da zeza drugare a zatim koristi te iste fore na fakultetu nakon 7 godina, dosta neprijatno, bar meni, al kapiram ne mozete za rezultate pa mora za nesto. Daj da ne pricamo o nama i 7. mestu u Aba ligi(a bili 2. budzet) nego da pricam o necemu pre tada 5-6 godina sto je okoncano, daj da ne pricamo o nama sto ispadamo od Burse sa f4 i nba pojacanjima nego da pricamo sto Zvezda pobedjuje Fmp 33 puta za redom, u tome je srz svih Partizanovih problema izgleda. 

 

Nakon toga od naredne sezone do danas je odigrano 6x2 u Aba ligi i ovaj sad za nama to je 13.

Deluje malo mnogo jos 20 meceva za 10 godina (kup i kls) ali verovatno da je istina ne bi tek tako objavio ovjektivni b92 prijateljski nastrojen prema Zvezdi sa sve naslovom "niz kome se ne nazire kraj."

 

Da nismo izgubili jednu utakmicu od Zadra u poslednjim sekundama i sa njima bi bilo ravno 10 godina bez poraza od njih ali eto imamo 1 od njih u poslednjih 10 godina. Jesu li nam i Zadrani filijala posto od njih imamo 1 poraz a od Mege 2 (nijedan u Aba ligi) posto su nam i oni filijala?

 

Slao sam ti vec kad nas Zadar nije pobedio 32 godine, ne znam o kom broju meceva se radi i koliko godina smo bili u ligi sa Zadrom, ali pretpostavljam da je poprilican broj i vrlo moguce i veci rekord od tog 33 meca za redom. Provericu to kad budem imao vremena, ako uopste moze da se proveri svako kolo pre toliko godina.

 

Ima jos dosta zanimljivijih rekorda koji se ne plasiraju u javnost svako malo, ali je eto zanimljivo kako Zvezda sa budzetom od 10 miliona pobedjuje Fmp koji ima budzet 2 miliona. Poslah ti i jedan mec koji smo dobili sutem u poslednjoj sekundi a bilo je jos nekoliko neizsvenih do do samog kraja gde na primer Fmp pogadja trojku na 30 sekundi do kraja pa mi dajemo kos i slicno, valjda su trebali da promase tu trojku ili da nam uruce loptu posto je dogovor da Zvezda pobedi uvek Fmp.

 

U fudbalu na primer smo imali 57 meceva bez poraza od svih mogucih protivnika, a ne samo od jednog.

 

https://hotsport.rs/2019/04/22/rekord-srbije-crveno-beli-imaj-najduzi-niz-u-domovini-evo-gde-su-u-odnosu-na-ostale-evropske-klubove/

 

Ili recimo 24 pobede, bez remija.

 

https://sd-crvenazvezda.net/2016/03/22/novi-rekord-24-pobede-u-nizu/

 

 

Ili o 100+ utakmica kod kuce bez poraza u domacem prvenstvu.

 

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3534719-zvezda-se-pohvalila-nizom-nepobedivosti-u-superligi-najavila-napad-na-svetski-rekord

 

Partizan nas je u poslednjih 11 godina na Marakani pobedio jednom, kao i Zadar u kosarci.

 

Ili recimo 13 derbija (prvenstvo+kup) 2001-2006 nas niste pobedili u fudbalu u derbiju.

 

Valjekano nije pobedio Real 19 godina. Klasicna filijala.

 

https://sportal.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/i-fenjeras-zveknuo-real-rajo-valjekano-pobedio-kraljevski-klub-posle-19-godina/2022042117382187603

 

Zanimljiva je gol razlika Fk Partizan protiv Vozdovca 25:1 i 8 pobeda za redom, na dobrom ste putu. Mora od neceg da se pocne kao i mi sa Fmp-om. Siguran sam da u Tole eri protiv jos nekoliko klubova imate i dosta duze nizeve.

 

Italijani su bili pobedili 37 meceva za redom (znaci sve moguce protivnike a ne samo jednog) sto cemo se sloziti da je neuporedivo teze. Italija je imala dosta filijala izgleda.

 

https://www.danas.rs/sport/italija-oborila-svetski-rekord/

 

 

Novak Djokovic je imao nekoliko filijalnih protivnika sa veoma pribliznim brojem 33 u medjusobnim duelima ili ga nikad nisu pobedili ili vise od famoznih 11 godina recimo.

 

Da se vratimo malo na kosarku:

 

Nba, famoznih 33 pobeda Lejkersa za redom (protiv svih a ne protiv jednog) Lejkersi 71/72.

 

Poprilicno sam siguran da kad bi krenuo u kosarci da trazim Cska, Real, Barsu, Zalgiris, Makabi, Olimpijakos ili Panatinaikos da bi nasao da ih nisu neki klubovi pobedili vise od 11 godina ili da imaju neku brojku blizu 33 pobede nad nekim klubom.

 

Mi sa Albom imamo 0:7 kako smo krenuli a i oni na dobrom smo putu da bude 0:9, pa je dostizan i tih 14 pobeda Albe za redom kao Zvezda protiv Fmp-a u Aba ligi. Nikad se ne zna.

 

Suma sumarum niko ne porice pricu oko Fmp-a i Covica i svega, ali ne vidim sto bi nas pobedio Fmp u skorije vreme kao i Zadar(pobedio jednom u 10godina), Cibona(2 puta u 11 godina), Split(0 puta u 3 godine), Borac(0 puta u 2 godine), Mega (koja nas nije dobila u Aba 8god)... Zvezda povecava budzet iz godine u godinu procentualno dosta vece nego svi ovi klubovi, za par godina ako se ovako nastavi razlika ce biti jos znacajno veca i potencijalni kiksevi protiv navedenih klubova bi bilo jos potencijalno veci i teze opravdivi. Kada bi se sabrali Mega, Borac, Split, Zadar i da ih pobedimo sve ove sezone, dosli bi do 34 prema 0 protiv ovih klubova za redom u Aba ligi. Sve same filijale.

 

 

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, kendrick said:

Šaki nervozan. 
 

Spreman i 18-i igrač u rotaciji, nema druge. 

do 20 cemo da guramo, ako treba ima da povecamo i broj dozvoljenih u obe lige, aba i el,

 

tako smo u mogucnosti, jer mi placamo igrace i domace i strane od AV direktno iz budzeta, , za razliku od vas koji samo zivite od sezonskih i ulaznica.

 

 

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Jebeš ga, ja mislio plaćate od šalova i majica. 

 

38 minutes ago, berti said:

Da li je bilo bolnije kada ja Dulo bio razbucan ili kada je Zeljko razvaljen... I to sve uz presudnu pomoc AV.

Čitajući forum, rekao bih da je najveći bol bio dok su Dule i Vlada(-eiou) brojali.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Barkley#34 said:

Jebeš ga, ja mislio plaćate od šalova i majica. 

 

Čitajući forum, rekao bih da je najveći bol bio dok su Dule i Vlada(-eiou) brojali.

Dule drzao i brojao dok je Danilovic tukao po Vrscu... Jeste bilo bolno

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, 1945 said:

 

Zar nije Zvezda Fmp, kako da pobedimo samog sebe? 

 

https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/8822

 

Zadar nas nije pobedio 32. godine, mozda je to za ginis, a i u poslednjih 11 godina su nas pobedili samo jednom. Kako da ti kazem ima ona izreka jednom ko nijednom, a i taj jednom kad bi se desio ne bi nista promenio unazad s obzirom da Fmp se vratio u Aba u sezoni 16-17 pa i svake sezone da smo gubili jednom od njih, ne bi menjalo ishod titula.

 

E pa vidis ta izreka se ne odnosi na medjusobne meceve Zadra i KKCZ jer je Zadar dobio u sezoni 2012/13 98:81, a u sezoni 19/20 78:76.

 

21 hours ago, 1945 said:

Mega nas nikada nije pobedila u Aba ligi a racunajuci Kls i Kup, 2 puta.

 

Pa dobro, oni su ionako menadzerski klub, dakle sprdnja koja je moguca samo u Srbiji.

 

21 hours ago, 1945 said:

Od Krke smo izgubili jednom od kad se desio poslednji poraz od Fmp-a.

 

U poslednjih sedam sezona, dva poraza i jedna veoma neizvesna pobeda.

 

21 hours ago, 1945 said:

Od Cibone 2 puta.

 

Koja dva puta, sta sada racunamo - od pojave Radnickog FMP u ABA ligi ili ukupno?

 

21 hours ago, 1945 said:

Borac je tu tek trecu sezonu i od njih nijedan poraz a vi ste ti koji su uspeli da izgube od Borca 2 od 4 meca, u obe te sezone ste imali cetvorostruko veci budzet od Borca.

 

Samo sto se taj "visestruko veci budzet" ne moze porediti sa naprednjackim divljanjem ni u KKCZ ni u KKP u poslednje dve sezone.

 

21 hours ago, 1945 said:

Split takodje tu samo 2 sezone (racunajuci od poslednjeg poraza Fmp-a) i sa njima 4-0.

 

I ovo je relevantno za sta?

 

21 hours ago, 1945 said:

https://sportal.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/zvezda-fmp-feldin-posle-trojke-za-pobedu-konacno-je-usla-ali/2022042213351379795

 

Inace ovde su se dogovarali da bude neizvestan mec i da Feldin kao na igrici pogodi sut za pobedu.

 

Totalno nebitan mec u kojem je mogao i FMP da pobedi jer se igrala serija. No, nemoj da dopustis da ti takva cinjenica zamagli propagandu.

 

21 hours ago, 1945 said:

Bilo je jos 2 neizvesna meca koja pamtim da su se resavali u poslednjem minutu, ali to su se isto dogovorili da samo tako izgleda. Covic rezisirao sve do detalja kako ce da se odvija da bi delovalo neizvesnije.

 

 

Bio je samo jedan "neizvestan" mec u kojem je FMP bio na -3, pogodio trojku za izjednacenje (dakle, nikada nisu ni bili u prilici da ugroze pobedu), pre toga lagano prosuli +10, nakon toga pustali Davidovca da ih puni iz kornera.

 

Inace, ono sto ti propustas da uvidis je da je FMP konstantno imao veci budzet od svih pomenutih klubova, da su tu uvek oko sredine tabele na kraju regularnog dela, a kad se radi o pobedama nad KKCZ tu ih sisaju i Zadar i Krka sa manjim budzetima.

 

21 hours ago, 1945 said:

 

Moze ono tvoje samo "ok" na sve ovo, to recimo nikada nisi upotrebio.

 

Otisao sa KKCZ teme jer nisi mogao da ugusis drugacije misljenje (tipicno za RSB), a ako ovako nastavis mislim da ces da se pokupis i sa ove teme veoma brzo.

Edited by goldberg
  • Love 1
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Instinkt said:

 

Perom Božićem, Mutom, Čankom, Šćepanovićem, Matovićem.. I rosterima koje su popunjavale razne ptičice Vrabci, pa Šalići, Đumići i Tomići, da ne nabrajam dalje, i sve to regularno u petorci. Ali da ne ulazimo previše u tu tematiku, jasno da je uzalud, samo sam prokomentarisao da je lakše izvesti broj trofeja između dva KK-a ako budeš precizniji i određeniji.. Jer od dolaska gazde; zapravo ne može se reći ni da je dolazio uopšte, on je vlasnik FMP negde od 2006, gore dole, KKP je bio konkurentan, ali kad je zajahao prvorođeni tu se negde završava sva priča oko Partizana i titula. Tako da Kuperu, kucaj tamo pre i posle Vučića

 

Te pticice smo razvaljivali sa Tejicem,Rebicem,Uskokovicem, Simanicem,Nenadicem i da ne nabrajam dalje.😁

 

P.s Malo je bezveze kad u posprdnom tonu stalno pisete o par igraca rotacije koji su sasvim solidno odigrali svoje uloge sa kraja klupe.  

Takodje Canak je osvojio kup a najtrofejni trener prosle godine nije bio cak ni blizu toga. 🖐

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, 1945 said:

Recimo da dete u osnovnoj skoli koristi jedne fore da zeza drugare a zatim koristi te iste fore na fakultetu nakon 7 godina, dosta neprijatno, bar meni, al kapiram ne mozete za rezultate pa mora za nesto. 

 

Svima nam je, brate, nisi sam!

  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, goldberg said:

E pa vidis ta izreka se ne odnosi na medjusobne meceve Zadra i KKCZ jer je Zadar dobio u sezoni 2012/13 98:81, a u sezoni 19/20 78:76.

Kao sto mozes videti u poslednjem pasusu u upisu iznad (nisam editovao upis iznad) sam napisao da smo izgubili jednom od Zadra u 10 godina. Nakon tog poraza 2011., sledeca pobeda 2012. a sada je 2022. izgubili smo jednom u sezoni 19/20.

 

Uskoro ce biti i 11 godina od 2012. do 2023. koja ce za 3 meseca uskoro, dakle ima 11 godina i ovo prvo ce postati tacno za 2 meseca.

 

5 hours ago, goldberg said:

U poslednjih sedam sezona, dva poraza i jedna veoma neizvesna pobeda.

Brojimo pobede i poraze a ne neizvesne pobede i neizvesne poraze.

 

Ja sam pronasao 1 poraz i to ne u 7 nego u 10 sezona. Moguce da mi je promakao jos jedan, sigurno nisam namerno pogresio. Verovacu ti na rec bez da mi dokazuje da ima 2. (cak 2 u odnosu na 20 pobeda kao da to nesto menja) Eto od Mege u 7 godina imamo 0 poraza u Aba ligi ako je bitno 7 godina, mislio sam da racunamo od 2011. 

 

5 hours ago, goldberg said:

ovo je relevantno za sta?

Zato sto je Kuper naveo da misli da imamo 3 poraza izmedju ostalog od Splita kao i Borca iz Cacka a zapravo je tu cak 6 ekipa u Aba ligi od kojih 10-11 godina nemamo ni 3 poraza. Mega i Fmp po 0 i ostali 1 ili 2.

 

5 hours ago, goldberg said:

Totalno nebitan mec u kojem je mogao i FMP da pobedi jer se igrala serija. No, nemoj da dopustis da ti takva cinjenica zamagli propagandu.

Opa, znaci ti priznajes da je Fmp mogao da pobedi Zvezdu i da je bio neizvestan mec i da je i Fmp zeleo pobedu.

 

Cekaj, Kendrice, ti rece Goldeberg me patosirao. Znaci i ti mislis da je eto u bar jednom mecu Covic nije naredio da ne smeju da nas pobede a zbog Feldinove trojke je pobedila Zvezda?

 

Sada sam zaista radostan, ipak radim pravu stvar sa svojim argumentima i cak sam i Kendriku pomogao da pokaze minimum objektivnosti i pogleda istini u oci, to mi je i cilj, nista drugo.

 

Salu na stranu eto mogao se desiti i taj jedan poraz od Fmp-a oko kog smo se slozili znaci i sa njima bi bilo kao i sa Zadrom jedan poraz. Za mene je taj poraz Zadra isto kao i 0 od Fmp-a, jedan ko nijedan. Pa i 2 (ja nasao jedan) od Krke ili Cibone gde sam nasao 2.

 

5 hours ago, goldberg said:

Bio je samo jedan "neizvestan" mec u kojem je FMP bio na -3

Bilo ih je vise, mozes naci na jutjub kanalu Aba lige ako si tolko dokon. Manje od 5 razlike ili 5 razliku minut pred kraj i slicno. Evo i sad smo vodili 4,5 razlike tipa minut pred kraj, nemoj me drzati za minut i za razliku ali rezultatski je bilo neizvesno, ako nista drugo. Nije bilo 20 razlike. Vildoza pravio razliku trojkom sa 8 metara, preko ruke i slicno, to sve Covic dogovorio.

 

5 hours ago, goldberg said:

Otisao sa KKCZ teme jer nisi mogao da ugusis drugacije misljenje (tipicno za RSB), a ako ovako nastavis mislim da ces da se pokupis i sa ove teme veoma brzo.

Iskreno mi je zao sto to mislis.

 

Jedan sam od retkih koji ti uvek odgovori na sve (jer se vodim time da sam prema nekome onako kako bi zeleo da se i drugi prema meni ophode, mada to ovde ne funkcionise ali navikao sam, u realnom svetu to funkcionise manje ili vide) , kao i ti meni sto iseckas ovako upis samo sto masis poentu i hvatas se za nebitan deo price uvek nebitne detalje. Pre neki dan ti je Laki napisao jedan upis sta misli o necemu cemu si pisao gde je jedno 15-20 ljudi (po secanju) ni tu me nemoj drzati za rec posto si toliko detaljan i striktan je lajkovalo taj upis sa cime se i ja slazem pa opet to ne mora nista da znaci ako 15-20 ljudi misli tako, a mozda misli i vise, evo ja mu prvi nisam lajkovao upis i kakve to veze ima s bilo cim sve i da 99% ljudi ovog foruma ti kaze nesto ako se drzis pravila i jos imas ozbiljne argumente za ono sto tvrdis.

 

Nekoliko puta sam ti napisao zao mi je sto ne mozes da izvuces sustinu iz mojih duzih upisa nego gledas povrsno i hvatas se za detalje koji nisu sustina vec su tu kao samo jedan delic slagalice. Shodno tome uopste nije bitno da li je jedan poraz od Krke ili dva, da li je 0 od Zadra ili 1, da li je 1 od Fmpa ili 0. Kada bi se desio taj 1 bilo bi da je namesteno da bi se Fmp bolje pozicionorao u plej ofu ili Zvezdi ne bi taj poraz nista znacio (kao sto smo mogli da izgubimo kad smo bili po 3-4 pobede odlepljeni od drugog na tabeli)...

 

Zao mi je i sta pises oko dela da gusim tudja misljenja i sto etiketiras RSB etiketima, ja tamo nisam video etiketa koliko sam procitao ovde. Ti mi pises da gusim tudja misljenja, Perkos mi je pisao "necete nas ucutkati" sa sve uzvicnicima, Wingwalker mi je pisao da sam ovde na misiji i jos nekoliko ozbiljnih optuzbi sa 0 argumenata, svima sam pristojno odgovorio kao i tebi sada, bez da sam ikoga od vas etikitirao.

 

Sigurno da bi imao i vise argumenata da etiketiram ali to nisam radio, primera radi ostavio si vise desetina istih upisa o jednim te istim temama prethodnih nekoliko meseci i na to ti je skrenuta paznja, ali dobro ti si ispravan i dobronameran a ja kad vise puta pisem o necemu (sto obrazlozim svoje misljenje argumentima) ja sam bot i ja gusim tudja misljenja.

Edited by 1945
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 10/26/2022 at 2:21 AM, 1945 said:

 

Zar nije Zvezda Fmp, kako da pobedimo samog sebe? 

 

https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/8822

 

Zadar nas nije pobedio 32. godine, mozda je to za ginis, a i u poslednjih 11 godina su nas pobedili samo jednom. Kako da ti kazem ima ona izreka jednom ko nijednom, a i taj jednom kad bi se desio ne bi nista promenio unazad s obzirom da Fmp se vratio u Aba u sezoni 16-17 pa i svake sezone da smo gubili jednom od njih, ne bi menjalo ishod titula.

 

Mega nas nikada nije pobedila u Aba ligi a racunajuci Kls i Kup, 2 puta.

 

Od Krke smo izgubili jednom od kad se desio poslednji poraz od Fmp-a.

 

Od Cibone 2 puta.

 

Borac je tu tek trecu sezonu i od njih nijedan poraz a vi ste ti koji su uspeli da izgube od Borca 2 od 4 meca, u obe te sezone ste imali cetvorostruko veci budzet od Borca.

 

Split takodje tu samo 2 sezone (racunajuci od poslednjeg poraza Fmp-a) i sa njima 4-0.

 

https://sportal.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/zvezda-fmp-feldin-posle-trojke-za-pobedu-konacno-je-usla-ali/2022042213351379795

 

Inace ovde su se dogovarali da bude neizvestan mec i da Feldin kao na igrici pogodi sut za pobedu.

 

Bilo je jos 2 neizvesna meca koja pamtim da su se resavali u poslednjem minutu, ali to su se isto dogovorili da samo tako izgleda. Covic rezisirao sve do detalja kako ce da se odvija da bi delovalo neizvesnije.

 

Inace taj niz traje jos pre 2011. tacnije od 2010. (poslednji put izgubili 2009.) a to znaci da priznajes i Zvezdu i Fmp jos pre 2011. Bas bezveze, nisam to ocekivao od tebe. Kuper propo.

 

A kad smo kod ginisa i nizova nepobedivosti mozemo malo i na fudbal da se prebacimo:

 

https://sportal.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/stvarno-neosvojiva-tvr-dj-ava-niz-nepobedivosti-traje-od-2017-godine-zvezda-najbolja-u-evropi-po-ovom-parametru/2022042017341371405

 

 

 

P.s. Pauziram na Zvezdinoj temi do daljnjeg ali skoknucu ovde povremeno da vidim sta ima i ubuduce se bolje spremi kad dolazis na ovu temu, dosta si se opustio od kad mene nema pa osim slika-klipova-gifova si cak poceo i da mislis pa si zapoceo ovaj upis "mislim da" ali ti uglavnom slabije ide kad mislis tako da savet drzi se linkova ili pitaj nekog drugog za misljenja ili se jednostavno potrudi bolje sledeci put.

 

Moze ono tvoje samo "ok" na sve ovo, to recimo nikada nisi upotrebio.

 

 

Zadar je ispao iz Aba lige 2010-11 i vratio se 2012-13. Od tada je pobedio Zvezdu samo dva puta i to te sezone 2012-13 ona cuvene dve utakmice u prva dva kola sa Milivojem Lazićem i porazi od Splita i Zadra i 2019-20.

Split takodje protiv Zvezde  ima dve pobede u Aba ligi od kojih je zadnja upravo gore pomenuta za 20 godina postojanja Aba lige.

Mega ima 0 pobeda i to je skor u Aba ligi 21-0 u korist Zvezde

Cibona od 2011-12 ima dve pobede protiv Zvezde i to te sezone 2011-12 i ona cuvena na f4 u Beogradu 2013-14

Krka za ovih 20 godina koliko manje više igra u Aba ligi šest puta je dobila Zvezdu četri puta kući dva puta u gostima.

Igokea osam puta od toga tri puta kuci pet puta u Beogradu.

FMP otkad se igra Aba liga osam puta je pobedio Zvezdu za ovih 20 godina otkad Zvezda igra Aba ligu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, daba said:

Zadar je ispao iz Aba lige 2010-11 i vratio se 2012-13. Od tada je pobedio Zvezdu samo dva puta i to te sezone 2012-13 ona cuvene dve utakmice u prva dva kola sa Milivojem Lazićem i porazi od Splita i Zadra i 2019-20.

Split takodje protiv Zvezde  ima dve pobede u Aba ligi od kojih je zadnja upravo gore pomenuta za 20 godina postojanja Aba lige.

Mega ima 0 pobeda i to je skor u Aba ligi 21-0 u korist Zvezde

Cibona od 2011-12 ima dve pobede protiv Zvezde i to te sezone 2011-12 i ona cuvena na f4 u Beogradu 2013-14

Krka za ovih 20 godina koliko manje više igra u Aba ligi šest puta je dobila Zvezdu četri puta kući dva puta u gostima.

Igokea osam puta od toga tri puta kuci pet puta u Beogradu.

FMP otkad se igra Aba liga osam puta je pobedio Zvezdu za ovih 20 godina otkad Zvezda igra Aba ligu.

Otkud ti na crveno slovo? :s_w:

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ostoja je Bog keve mi.
Kontam da on i ne zna ko sve i na koji način može da igra za reprezentaciju.
 
Doduše ovaj twitt je i bezobrazan i provokativan jer prvi na spisku je "srbin" i može da zapleše za repku.

 

Edited by Siki
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...