Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

18 hours ago, Gaga said:

Ocekivano,jos od prosle sezone kad su ga naterali da otera neke ljude iz svog staba,nije hteo sam da ode,hteo je svu lovu da pokupi.

Ode on,a Rozeman ostaje,divno.

 

Ja sam pomalo iznenađen iz kombinacija razloga. Ova sezona jeste bila loša, ali pre toga Pederson ih je doveo do playoffa 3 puta u 4 godine i do SB.

 

A pride, Eaglesi imaju problem sa salary capom, QB kontraverzu i ne baš talentovan roster. Logičnije mi je bilo da Dougy P dobije priliku da raščisti pa da se na osnovu toga donosi odluka sledeće godine.

 

Svakako prilično sam siguran da će sad dobiti neke razgovore za HC. Deluje mi po ukusu Lionsa i Texansa, a i bivši assistant GM Joe Douglas je sad GM Jetsa.

Link to comment
Share on other sites

Lepe tekme nas cekaju za vikend,krenimo redom

 

GB-Rams.

Za mene dosta izjednacena tekma,da su Kupp i Goff zdravi dao bi prednost Ramsima,iako se misli da se tekma odlucuje oko napada i odbrane GB i Remsa,za mene je obrnuto da li ce ovako osakacen napad Remsa moci bilo sta da uradi protiv 6 odbrane lige sa verovatno najboljim secondery-em u ligi.Mucili su se protiv Sijetla,sad ni Kupp nije zdrav,Goff sa slomljenim prstom.Mala prednost GB,mada ovde pobeda Remsa nikog ne bi iznenadila.

 

Buffalo-Baltimor

Jedno pitanje je najbitnije,da li ce odbrana Bilsa naterati Lamara da baca,ako uspeju pobeda je tu,u suprotnom ne pise im se dobro.

 

KC-Klivlend

Zanimljiv mec,da li ce se oporaviti iz OL Klivlenda zavisice da li mogu da trce,sto im je najbitnije.Takodje,Watkins i KEC su neizvesni za mec,moze to dosta da promeni situaciju,posebno ako KC ne bude imao igru trcanje.Ocekujem tesnu pobedu KC.

 

 New Orleans -Tampa

Poslastica vikenda.Da li odbrana Tampe sposobna da pritisne Breesa,u suprotnom unistice njihov secondery koji je prosecan.Isto i na drugoj strani,ako ne pritisnu Toma,bice problema,mada se Evans uvek raspadne protiv Latimora.Tesna pobeda Tampe s obzirom da Brees ne izgleda najbolje,verovatno su rebra jos povredjena,utice mu na brzinu izbacaja lopte.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...