Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

12 hours ago, We lose every week said:

 

To je morao biti penalty

Nije bilo namere, bar nije tako izgledalo. E sada koliko znam nisu ni gledali review a nema šanse da su mogli to zaključiti live golim okom, tako da su sudije vjerovatno zaboravile za to pravilo.

 

Anyway, Haasan Reddick 5 sackova u jednoj utakmici. Nizak, nabildan ali ni do pojasa tacklovima OLB igra sve bolje i bolje. Gledah ga 3-4 godine ne znam ni je koliko dugo kako se spušta u coverage i radi sranja, ako se dobro sjećam jedno vrijeme je bio primarni kandidat da bude cutovan ali manjak deptha na LB ga je spasio, a sada kida na svojoj kako kažu prirodnoj poziciji. Da je Jones zdrav ova DL bi izgledala baš drugačije, ali poenta je da je ova sezona izrodila Reddicka i Gardecka i njih moramo zadržati. Radujem se sledećoj godini jer ako ostanu DL Reddick+Golden+Gardeck+Jones je peške top5 DL lige.

 

Što se Giantsa tiče ova odbrana izgleda baš pod špagu i šteta što nemaju OL, ali bukvalno ju nemaju ljudi. Jonesa će po niskomoralnim TV i youtube kanalima razapeti kada vide statse ali dečko nije uradio mnogo toga loše sinoć, mora da ima neki advance stat koliko vremena dobija u pocketu ali ne može da bude dugo, bacili su dva ili tri pasa preko 10 jardi ostalo je bilo sve bacaj što prije dok si još na nogama.

Link to comment
Share on other sites

Meni deluje da je postojala namera, ali nije bitno, ne bi apsolutno ništa promenilo. Pobeda Arizone apsolutno zaslužena. Možda je i dobro da dođe jedan reality check na vreme. Puno smo se podigli mi fanovi, uključujući i moju malenkost.

Za utehu, DST Arizone mi bukvalno single handedly donese plasman u FF SF.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, larry said:

Baš me zanima kakav bi skor imali Patsi sa nekim Cousins ili Carr tipom QB-a.

Mislis sa NFL QB-om, a ne sa penzionerom koji ne moze baciti duze od 10 jardi? Pa bili bi u borbi za Wild Card, al to je to. Nije ovo bio tim za velika dela. 

 

I odbrana je losa, pre svega od trcanja. Opt outovi su nas ubili. Ceka nas remont.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...