Jump to content

Threekola

Član foruma
  • Posts

    606
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Threekola

  1. 16 hours ago, Creed Bratton said:

    Najgora moguca opcija nam je da Kalinic igra primarno na poziciji 4, zasto bi svesno gubili njegovo najjace oruzje igru na postu da bi ugurali dva igraca na 3 koja imaju maltene identican napadacki arsenal.. Da pokrpi 5-10 minuta u nekim  varijantama mi je okej ali da bude primarno tu mi je pucanje sebi u noge i nadam se da niko u klubu ne razmislja u tom pravcu.

    Nemoj imati sumnju da baš i razmišljaju u tom pravcu

    • Like 1
    • Tuzno 1
  2. 6 hours ago, СамоТи3 said:

    Толико о тим причама да Делије не воле Калину и да му бране да дође. Прошлог пута приликом доласка у Звезду су изглађени односи. Добро дошао Калина и да наставиш где си стао и да нас водиш у топ 8! Идемоо! 

     

    Pa ne bih baš rekao da su oduševljeni, meni je ovde celo saopštenje ironija i poruka da se ne igra sa nekim stvarim u budućnosti

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. Što je najgore od svega isti oni koji su sklopili ne znam ni sam kako bih nazvao ovu šklopociju od rostera su počeli već sa sklapanjem ekipe za sledeću sezonu. A znajući njih ne očekujte nikakav specijalan zaokret niti Bog zna šta u transfer politici, skautingu itd itd.

    • Like 8
  4. 4 minutes ago, Threekola said:

    Najveći problem u klubu što se tiče igračkog kadra jeste da se vode tim "može da zakrpi" pa tako od tri četvorke nemamo nijednu legitimnu evroligašku, od 5 bekova smo spali na 3, a uskoro ćemo i na dva ukoliko Teo nastavi da igra sa ovom potrošnjom, a što se tiče doselekcije ne nadajte se, nema ništa ni na vidiku i to će nas kao i svake godine koštati plejofa.

    Prvo tokom leta ozbiljno zagrizemo za Šengeliju i nudimo mu ozbiljnu lovu do toga da se manijaci u klubu inate i ne dovode nikog na PF.

  5. Najveći problem u klubu što se tiče igračkog kadra jeste da se vode tim "može da zakrpi" pa tako od tri četvorke nemamo nijednu legitimnu evroligašku, od 5 bekova smo spali na 3, a uskoro ćemo i na dva ukoliko Teo nastavi da igra sa ovom potrošnjom, a što se tiče doselekcije ne nadajte se, nema ništa ni na vidiku i to će nas kao i svake godine koštati plejofa.

×
×
  • Create New...