Jump to content

Referent

Član foruma
  • Posts

    1,293
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Referent

  1. 10 minutes ago, Chaos Is Me said:

     

    Ako je ovo stvarno izjavio onda mi Griffin postaje izuzetno gotivna glava. Ovim Bucksima želim sve najgore u takmičarskom smislu, kao i uostalom tokom čitave Karabatićeve ere.

    Fake

    • Like 1
  2. On 1/7/2024 at 1:53 PM, Drug Crni said:

    Priča o koktelima:

    Volim i rado ih trošim..imam nekoliko omiljenih u zavisnosti od doba godine i svrhe koju hoću da postignem..(očito je jedna,jelte)..dva omiljena su mi: Long Island Ice Tea kao klasični i Caipirinha (Kaperinja) kao shot-cocktail. Long Island preferiram jer se najbrže napijem pošto u njega ide 5 alkoholnih pića..takođe,više mi prija kada umesto Coke-a ide Sprite (ovo cepaju Ameri),ali ne smeta mi ni Cola..Kaperinja se pravi od Kašase,limete i šećera..zvuči jednostavno ali brale..ide samo tako..

    Honorable mentions: Irish Car Bomb--ako hoću da se usvinjim..u kriglu crnog Guinness piva se spusti čašica sa jednakom merom Jameson Whiskey i Baileys Irish Cream..pije se na eks.
    Ako hoću da samo pijuckam bez namere da se opijam..Mojito ili Lynchburg Lemonade..ide Jack Daniels, triple sec, limunada i gazirano piće na bati limuna ili limete..

    Takođe,tu je i Bundee Cola - kombinacija čuvenog australijskog Bundaberg ruma i Coca-Cole..više za zimsko vreme..

    @ggggggggtrepni dva puta ako ti je neko hakovao nalog..

     

    Gde nađeš kašasu?

  3. 3 hours ago, 40Wins said:

    Moj glas za Talisker. Ima ga u Novom Merkatoru (tj tamo ima bas sve) i Delta sitiju.

     

    Ne znam da li si cvrsto resio za viski/konjak, ali kad predjes u te (ooOOo) skupe stvari skup ferari, moje misljenje je da dobri i skupi rumovi pruzaju bolji ''experience'' do viskija. Npr, Zacapa 23, sto bi rekao Stefan Djuric: "Ona mi je bomba kao katakomba, ko gandža iz bonga što radi ceo dan".

    Ja sam pio neki indijski rum, prijatno iznenađenje zaista. Jedino što ga Indijci piju sa vrućom vodom, to nisam mogao zaista.

    • Like 1
  4. 19 minutes ago, Darth Bane said:

    Tacno ! Bas tako! Ja bih dodao ovo: sad Vucic iima cistu pobedu i nema vise vadjenja. Morace da konacno resi problem Kosova. Ako ga ne resi, Zapad ce da podrzi opoziciju, iz inata ili osvete, kako god, samo da mu se otme vlast. Da bude kaznjen! Ako pak konacno prizna nezavisnost Kosova - kaznice ga biraci! Tako da je recimo ne bih pristao da budem predsednik ili na vlasti u ovoj situaciji cak i da mi neko to ponudi na tanjiru. Opoziciji ostaje da se presabere, opasulji, i pripremi i ojaca za neke buduce dogadjaje! 

    Mukica. Ne bi' mu ja bio u koži.

  5. 13 minutes ago, RatzenStadt said:

    Koliko vidim, Novi Sad u svojim urbanim granicama, Telep-Detelinara-Salajka-Liman, najvise glasova dao SNP-u.


    Zato su tu Klisa, Futog, Vjeternik, Sajlovo, Rumenka, Stepanovicevo...
    Kac apsolutni pobednik u iskazanoj vernosti vlastima, po meni neocekivano.

     

    Na mom birackom mestu SNS 47%, SNP 20%, SVM 7,6%.

    Kać je najtvrđe jezgro. Direktor Vodovoda je iz Kaća koji sve to lepo organizuje i obećava. Dok je bio u Pijacama, postojao je spisak dužnika. Svako od zaposlenih je mogao da se obrati za pomoć, a on bi sve to rešio, naravno u obavezi si onda da ideš da sendvičariš, skupljaš potpise, glasove i slično, u zavisnosti od težine usluge.

    • Tuzno 1
  6. 4 hours ago, RatzenStadt said:

    Bolje da smo Brion ispromovisali. Najefikasniji cuvar muske nevinosti jos od 1952.

     

    Uzgred, mesna zajednica kod mene u selu prepuna. Predaju se spiskovi sigurnih glasova. Tek po koje nepoznato lice, neke nafrakane plavuse iz NS valda I par matoraca koje ne znam. Ostatak cini ekipa glatkomozdanih likova I likusa.

    Који си на списку?

    3 hours ago, 40Wins said:

    Jel se usro ko prosle godine kad mu Suzana uzimala čašu?

    Сузану нисам видео, а делује да је тренирао у односу на прошли пут.

    • Ha-ha 3
  7. Тренутно на Пинку иде уживо пренос са Сајма вина где Вучић иде по штандовима и проба вино. Ето вам прилике да научите нешто.

    • WOW 1
  8. On 5/12/2023 at 11:43 AM, Referent said:

    У току је напад на Јерусалим, Тел Авив и још неке градове у Израелу од стране Islamic Jihad. Напад је почео пре неколико дана. Израел већ неко време прича о томе да је могућ истовремени напад од стране Хезболаха, Хамаса и Џихада.

    Канда се ово остварује.

     

    Један фанфект. Сумња се да у Либану има преко 50к ракета које Хезболах крије. Или је домаћа радиност или је набављено од Ирана 

  9. 15 hours ago, erwin said:


    https://www.021.rs/story/Info/Srbija/353963/Petkovic-Sveclja-da-prestane-da-laze-Vojska-Srbije-nije-povezana-sa-dogadjajima-u-Banjskoj.html

     

    Ne kaže što je pečat vojske na njemu i potpis nekakvog načelnika službe logistike ako to SLo znači.

    Гледам са телефона, па не могу са сигурношћу да тврдим, али печат је црне боје, исто и потписи?

     

    Овде недостају чинови референта и руковаоца. Не постоји скраћеница СЛо.

    • Thanks 1
  10. Мојих 5 центи:

    У јуну се причало да ће бити срања крајем септембра и да ће опет да се односи затегну. Договорено је да буде неки кошкање и са једне и са друге стране, али су наравно и једни и други појачали своје тимове, превише се напалили и јбг, десило се, шта се десило.

    Служба нема шансе да ништа није знала, јер су толико ангажовани и све снимају и прислушкују.

    • Like 1
×
×
  • Create New...